Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Pur si simplu remarcabil!

Un mix perfect de siguranta, economie de carburant si performante dinamice.
Alaturi de designul remarcabil, Santa Fe este dotat cu o serie de tehnologii inteligente si propulsat de motoare imbunatatite, cu eficienta sporita.

Personalitate, dinamism si agresivitate

“Storm Edge” - conceptul aflat la baza designului Santa Fe face parte din filosofia “sculptura fluida” si reda imaginile puternice ale naturii.

Puternic, dar rafinat.
Impunator, dar bine proportionat.Design sportiv si atragator.
Versatil si spatios.
Agil si confortabil.

Sistem de monitorizare 360°

Un nou sistem inovator de monitorizare*, care utilizeaza o serie de camere plasate strategic pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa 360° in jurul autovehiculului. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Mai multa calitate

Cel mai recent sistem de navigatie combina sistemul radio digital DAB cu sunetul Infinity Premium, oferind conducatorului auto si pasagerilor o interfata de inalta calitate, inclusiv cea mai performanta tehnologie audio.

Performante excelente si tehnologii avansate pentru siguranta.

A conduce modelul Santa Fe este intotdeauna o experienta placuta, indiferent de conditiile meteo sau tipul de drum.

Manevrabilitate sporita.

Sistem avansat de control al tractiunii in viraje (ATCC) - Pentru a vira mai usor si a spori agilitatea, echipa de ingineri Hyundai a dezvoltat un sistem avansat de control al tractiunii in viraje.

Siguranta, o prioritate.

Sistem de franare automata** la detectarea pietonilor

Senzorii si camerele montate frontal scaneaza suprafata de rulare pentru a identifica autovehiculele care se deplaseaza si pietonii. In cazul in care sistemul identifica un potential pericol, acesta emite un semnal sonor si aplica automat o forta de franare, a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident.

Pilot automat inteligent* (ASCC)

Noua functie ofera o experienta mai relaxanta conducatorului auto. Odata viteza setata, sitemul o va mentine automat constanta. In cazul in care autovehiculul din fata accelereaza sau incetineste, ASCC va ajusta automat viteza mentinand o distanta confortabila fata de acesta, luand in considerare conditiile existente de trafic.

Sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD)

Senzorii sistemului monitorizeaza traficul din jurul autovehiculului, avertizand conducatorul auto in momentul in care participantii la trafic intra in unghiul mort al acestuia. Sistemul emite un semnal de alerta vizual, in oglinda retrovizoare corespunzatoare si unul pe ecranul instrumentarului de bord. Daca un alt vehicul este detectat in momentul in care soferul semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite o alerta sonora.

Sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare**

Contribuie la diminuarea riscului de accidente datorate parasirii benzii de rulare, din cauza oboselii sau neatentiei conducatorului auto.

Sistemul de asistenta pentru faza lunga** (HBA)

Sistemul contribuie la maximizarea vizibilitatii activand faza lunga, pe care o va dezactiva cand va sesiza trafic din directia opusa.

Sistem de sapte airbaguri

Porneste linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sapte airbaguri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului, dar si una pentru genunchii conducatorului auto.

Sistem de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS)

Sesizeaza si notifica scaderea presiunii in oricare dintre anvelope, afisand informatiile pe instrumentarul de bord.

Imaginile si informatiile din aceasta pagina pot diferi de la regiune la regiune . Toate informatiile si ilustratiile se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii si pot fi modificate fara preaviz.
Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite, vezi detalii aici. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.
*Disponibil pentru versiunea cu transmisie automata.
**Disponibil in anumite regiuni.

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness