Grow up. Noul GLA.

Noul Mercedes-Benz GLA

Noul Mercedes-Benz GLA.

Noul GLA este un vehicul compact de tip SUV, care iti ofera spatiul necesar in propriul univers si iti rezerva un loc in cadrul international.
Fiind acasa pe orice tip de teren, ghidarea sportiva a liniei de echipare ii permite sa arate bine si in metropola.

Detaliile sunt cele care transforma noul GLA intr-o masina perfecta pentru viata de adult.

All-roader

Noul GLA este diferit. Un nivel inalt, care tanjeste dupa soselele aflate in afara asfaltului si o ghidare a liniilor, care se simte ca acasa in mediul urban. Reunirea celor doua lumi inseamna urmatorul lucru: GLA se integreaza perfect acolo unde te afli – chiar in mijlocul actiunii.

Camera 360°

Pur si simplu, vrei sa fii stapan pe situatie. La GLA, camera video 360° optionala ofera asistenta in situatii dificile, care tin de manevrare si parcare. Prin cele patru camere video, pe o distanta de 3 metri, ea indica ce se petrece de jur imprejurul autovehiculului. Activeaza vizualizarile pe display-ul central, prin cuplarea treptei video de marsarier, prin apasarea unei taste sau prin meniul din cadrul sistemului Multimedia.

Faruri LED High Performance

Farurile optionale LED High Performance optimizează vizibilitatea pe timp de noapte – printr-o mai buna distributie a luminii, care ilumineaza mai bine carosabilul si printr-o lumina similara unui iluminat diurn. Iar acest lucru este posibil simultan cu un consum de energie redus. Ca lumina de intalnire, am integrat functia „Coming Home“ in procedeul de deblocare.

Mai mult regim Off-road, printr-o simpla apasare de buton

Prin intermediul trenului de rulare tip confort, optional pentru regimul Off-road, caroseria este amplasata mai sus cu 30 mm. Acest lucru are ca rezultat o compatibilitate optimizata pe teren, ca urmare a gardei la sol marite, o pozitie inaltata a scaunelor si elemente optice marcante pentru regimul Off-road.

EASY-PACK tailgate

Capacul optional al hayonului EASY-PACK permite incarcarea si descarcarea, atat de simple, ca o joaca. Puteti deschide si inchide autovehiculul pur si simplu, printr-o simpla apasare de buton, cu ajutorul cheii autovehiculului sau al comutatorului din cadrul autovehiculului.

Sumar modele GLA

Nu exista nicio urma de indoiala ca alegerea unei masini este grea. De aceea in tabelul de mai jos ai detaliile pe scurt pentru modelul GLA.

Model Combustibil Transmisie Pret (TVA inclus)
GLA 180 Benzina Manuala, 6 trepte 29.339,45 €
GLA 200 Benzina Manuala, 6 trepte 30.981,65 €
GLA 250 Benzina Manuala, 6 trepte 34.825,35 €
GLA 220 4MATIC Benzina Automata cu dublu ambreiaj 7G-DCT 37.306,50 €
GLA 250 4 MATIC Benzina Automata cu dublu ambreiaj 7G-DCT 39.121,25 €
Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC Benzina Super Plus Automata AMG SPEEDSHIFT 7DCT 56.620,20 €
GLA 180 d Diesel Manuala, 6 trepte 30.416,40 €
GLA 200 d Diesel Manuala, 6 trepte 32.022,90 €
GLA 200 d 4MATIC Diesel Automata cu dublu ambreiaj 7G-DCT 36.128,40 €
GLA 220 d Diesel Automata cu dublu ambreiaj 7G-DCT 36.604,40 €
GLA 220 d 4 MATIC Diesel Automata cu dublu ambreiaj 7G-DCT 39.091,50 €

Imagineaza-ti propriul GLA. Preia fraiele.

Completeaza formularul de mai jos si cere o oferta personalizata.
Testeaza modelul GLA si convinge-te de faptul ca el este insotitorul perfect pentru aventura urbana, pe drumuri de tara si in regim off-road.

 

Solicita Oferta
 1. Va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o oferta personalizata.
  Vom fi incantati sa va raspundem si sa va ajutam in alegerea noului dvs. autoturism Mercedes-Benz.
 2. Nume & Prenume(*)
  Invalid Input
 3. Telefon(*)
  Invalid Input
 4. Email(*)
  Invalid Input
 5. Localitate(*)
  Invalid Input
 6. Model(*)
  Invalid Input
 7. Alte solicitari
  Invalid Input
 8. Oferte
  Invalid Input
  Doriti sa primiti alte informatii si oferte din partea noastra?
 9. Introduceti codul numeric de verificare(*)
  Introduceti codul numeric de verificare
    RefreshInvalid Input
 10. Prin selectarea opţiunii „DA” de mai sus, declar că îmi exprim consimţământul în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum şi orice alte informaţii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, sa fie salvate în baza de date Casa Auto Timişoara, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislaţia în vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate către S.C. Casa Auto Timisoara S.R.L., fără a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Cunosc faptul că S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. a notificat aceasta prelucrare de date personale autorităţii de supraveghere, sub nr. 5803. Am cunoştinţă de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. – Calea Şagului nr.142, Timişoara, Jud. Timiş îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: - să obţin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate; - să intervin asupra datelor transmise; - să mă opun prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară; - să mă opun, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.

  În cazul selectării opţiunii „NU” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular de contact vor fi utilizate de Casa Auto Timişoara pentru a răspunde cererii dumneavoastră de informaţii / programări / întâlniri, precum şi pentru anchete, analize, statistici, rapoarte interne cu caracter impersonal. Aceste informaţii rămân confidenţiale şi vor fi păstrate de Casa Auto Timişoara.

Masina din imagine este cu titlu de prezentare.
Finantare asigurata de Mercedes-Benz Financial. Cu Mobilo beneficiati de pana la 30 de ani de mobilitate garantata.

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

 • Castrol Edge Professional

 • Lyoness