Noua Clasa S Limuzina

Noua Clasa S Limuzina

Noua Clasa S. Feel Intelligent Drive.

 

Design exterior

Postură elegantă și încredere.

Exteriorul carismatic este impresionant, prin strălucirea sa care degajă statut și prestigiu - în special partea din față, iese în evidență într-un mod și mai distinct.cu farurile opționale în tehnologie MULTIBEAM LED.

ENERGIZING comfort control*

Revigorarea simțurilor. 

Prin intermediul funcției ENERGIZING de comandă a confortului, disponibilă opțional* aromele, culorile, sunetele și masajele sunt combinate într-un mod inteligent. Micile impulsuri revitalizează sau relaxează și, prin urmare, amplifică nivelul performanței.

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Sisteme de asistență cu caracter progresist.

Sistemele de asistență de ultimă generație degajează condusul și adaptează autovehiculul pentru fiecare traseu, având un caracter progresist, grație datelor inteligente din sistemul cartografic. Mai confortabil ca oricând.

Comunicații

Conectat la rețea într-un mod unic.

Cockpit-ul cu ecran lat, de mare rezoluție și un sistem de încărcare wireless pentru Smartphone-uri ajută pasagerii care au nevoie de informații în timp real, atunci când trebuie să ia decizii importante.

Ambianță Clasa S

Urcați-vă la bord

Iluminatul ambiental opțional, prin intermediul celor 64 de culori, vă intră în grații, prin noile ornamente din lemn cu pori deschiși și creează decorul în habitaclu, întocmai ca o lucrare de artă, reunind diverse culori în adevărate universuri cromatice.

Sumar modele Clasa S

Nu exista nicio urma de indoiala ca alegerea unei masini este grea.
De aceea in tabelul de mai jos ai detaliile pe scurt pentru modelele Clasei S.

Model Combustibil Pret (TVA inclus)
S 450 Limuzina Benzina 102.875,50 €
S 450 4MATIC Limuzina Benzina 106.683,50 €
S 500 Limuzina Benzina 114.442,30 €
S 560 Limuzina Benzina 122.034,50 €
S 560 4MATIC Limuzina Benzina 125.842,50 €
S 350 d Limuzina Diesel 96.330,50 €
S 350 d 4MATIC Limuzina Diesel 100.138,50 €
S 400 d Limuzina Diesel 104.184,50 €
S 400 d 4MATIC Limuzina Diesel 107.992,50 €

Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati centrul nostru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz din Calea Sagului, nr. 142 sau completati formularul de mai jos si cereti o oferta personalizata.

 

Solicita Oferta
 1. Va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o oferta personalizata.
  Vom fi incantati sa va raspundem si sa va ajutam in alegerea noului dvs. autoturism Mercedes-Benz.
 2. Nume & Prenume(*)
  Invalid Input
 3. Telefon(*)
  Invalid Input
 4. Email(*)
  Invalid Input
 5. Localitate(*)
  Invalid Input
 6. Model(*)
  Invalid Input
  ex. S 350 d Limuzina
 7. Alte solicitari
  Invalid Input
 8. Oferte
  Invalid Input
  Doriti sa primiti alte informatii si oferte din partea noastra?
 9. Introduceti codul numeric de verificare(*)
  Introduceti codul numeric de verificare
    RefreshInvalid Input
 10. Prin selectarea opţiunii „DA” de mai sus, declar că îmi exprim consimţământul în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum şi orice alte informaţii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, sa fie salvate în baza de date Casa Auto Timişoara, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislaţia în vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate către S.C. Casa Auto Timisoara S.R.L., fără a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Cunosc faptul că S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. a notificat aceasta prelucrare de date personale autorităţii de supraveghere, sub nr. 5803. Am cunoştinţă de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. – Calea Şagului nr.142, Timişoara, Jud. Timiş îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: - să obţin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate; - să intervin asupra datelor transmise; - să mă opun prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară; - să mă opun, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.

  În cazul selectării opţiunii „NU” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular de contact vor fi utilizate de Casa Auto Timişoara pentru a răspunde cererii dumneavoastră de informaţii / programări / întâlniri, precum şi pentru anchete, analize, statistici, rapoarte interne cu caracter impersonal. Aceste informaţii rămân confidenţiale şi vor fi păstrate de Casa Auto Timişoara.

*Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Finantare asigurata de Mercedes-Benz Financial Services.
Cu Mobilo beneficiati de pana la 30 de ani de mobilitate garantata.

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

 • Castrol Edge Professional

 • Lyoness