Oferta speciala Mitsubishi L200 - 100 de ani de istorie Mitsubishi

Descopera o noua clasa: Sport Utility Truck - Noul Mitsubishi L200!

Mitsubishi i-MiEV

L200 - Elegant, robust si puternic. Legenda se reinventeaza.

Mitsubishi L200 confera noi dimensiuni conceptului de camioneta, intr-o lume actuala in care imaginea are un rol bine stabilit, eleganta distincta si imbinarea armonioasa dintre calitate si fiabilitate.
Putere, manevrabilitate si confort la cel mai inalt nivel, pentru un automobil deschizator de drumuri. Noul Mitsubishi L200 imbina calitatile unui vehicul utilitar cu cele ale unui SUV, setand noi standarde privind confortul interior pentru un vehicul utilitar.

DESIGN

Mai sofisticat, mai flexibil şi unic în design - noul L200 vine cu un spaţiu de transport mai mare, moştenind în acelaşi timp linia J unică, elegantă şi sportivă a generaţiei anterioare. Spaţiul de înaltă clasă, scaunele de înaltă calitate şi silenţiozitatea oferă o călătorie mai confortabilă decât oricând.

CAPACITATE ROBUSTA

Cabina Club a noului L200 este perfect construită cu echilibru perfect între plăcerea de a conduce şi performanţa la lucru, susţinută motoarele turbo diesel extrem de uşoare de 2,4 litri, care produc toată putere, loc de încărcare spaţios şi cutie manuală în 6 trepte pentru a oferi control total indiferent de condiţii. Vă descurcaţi fără probleme.

MANEVRARE

Simţiţi manevrarea asemănătoare unui autovehicul şi performanţa din spatele volanului noului L200. Datorită sistemului său de încredere SS4-II, noul motor dezvoltat MIVEC, de 2,4 litri a optimizat performanţele de conducere pentru un control mai ferm.

CONFORT

Noul L200 se asigură că vă bucuraţi de o călătorie lungă cu multiple caracteristice privitoare la confort, inclusiv un sistem de navigare SD, Bluetooth® Hands-free, şi ETACS, toate instalate perfect pentru o călătorie perfectă.

SIGURANTA

Proiectat suficient de puternic pentru a face faţă oricăror provocări. Caroseria uşoară rigidă a modelului L200 este extrem de robustă, cu un nivel ridicat de siguranţă totală şi confort la condus  - caroserie RISE, airbag-uri 7 SRS, Avertizare la părăsirea benzii de rulare (LDW) şi Sistem de Stabilitate Activă şi Control Tracţiune (ASTC), contribuie toate la o mai bună protecţie.Cu un asemena camarad de drum, vei calatori mereu in siguranta.

FIABILITATE

Transformarea sarcinilor dumneavoastră zilnice în evenimente mai plăcute - capacitatea de depozitare mai amplă a noului L200 şi fiabilitatea sa sunt egalate de confortul elegant şi spaţios.

MOSTENIRE

Modelul L200 din generaţia a patra a întruchipat conceptul de camionetă utilitară sport, combinând confortul unui autoturism cu funcţionalitatea şi fiabilitatea unei camionete. Linia distinctă J a contribuit la un spaţiu interior generos şi agilitate sporită. Modelul L200 din generaţia a cincia, după moştenirea conceptului predecesorului său a evoluat, transformându-se într-o camionetă rafinată şi stilată.

In plus, iti oferim garantie completa timp de 5 ani!
Suna interesant ? Pentru ofertele speciale si preturile promotionale va asteptam la Casa Auto Timisoara dealer Mitsubishi.

Vino la un test drive cu noul Mitsubishi L200 !   

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness