Noul Mitsubishi ASX - 100 de ani de istorie Mitsubishi

Mitsubishi ASX. Si lumea devine un spectacol!

Mitsubishi Diesel 4x4

Profita de oferta de dotari si avantaje si descopera confortul absolut kilometru cu kilometru!
Acum la Casa Auto Timisoara ai Noul Mitsubishi ASX Diesel 4x4 la un pret special!

Lumea ascunde multe secrete, pe care le poti descoperi doar cu un SUV 4x4 modern si experimentat. Bucura-te de un SUV elegant si modern, de la volanul caruia poti explora si mai mult. Elibereaza-ti spiritul de aventura si vei ajunge in locuri unde doar ai visat sa fii. Noul Mitsubishi ASX te asteapta sa te urci la volan si sa descoperi lumea cu fiecare kilometru parcurs.

Cu asa masina, ti se deschid toate orizonturile, fie ca vrei sa explorezi orasul sau vrei sa te aventurezi pe drumuri neumblate.

DESIGN - DYNAMIC SHIELD

Viata trebuie infruntata; altfel ce rost mai are? Ia-ti viata in maini, insa fa-o cu stil.
Gata de drum, cu un facelift ce exprima dinamism, modelul ASX se face cu usurinta remarcat, degajand siguranta si rafinament. Noua grila frontala "Dynamic Shield" prin care acesta se distinge, confera modelului performanta dinamica, transmitand totodata senzatie de securitate.

CONFORT

Cu toata munca ce s-a depus pentru compactarea ASX la dimensiunea perfecta pentru a-l conduce activ si cu placere, veti fi surprinsi de cat de mult spatiu va sta la dispozitie dumneavoastra si pasagerilor la interior.

CLEARTEC

Intregul autovehicul fiind mult mai usor, fata, lateralele si spatele au fost proiectate cu o aerodinamica superioara.

PERFORMANTA

Cu eficienta crescuta a motoarelor diesel, ASX asigura un consum uniform de electricitate si un consum responsabil de combustibil.

SIGURANTA

La capitolul siguranta, modelul ASX se afla in topul modelelor din clasa sa, beneficiind de un nivel sporit al sigurantei pe parcursul calatoriei.

Vino la un Test Drive cu noul Mitsubishi ASX!  

*Versiunea din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil. Consum combustibil pentru modelul ASX 1,6 Diesel Invite MT 4WD ASG (l/100km): extraurban 4.7; urban 5,6; mixt 5.0. Emisii CO2 in regim mixt: 132 g/km.

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness