Noul Mitsubishi Outlander - 100 de ani de istorie Mitsubishi

MITSUBISHI OUTLANDER CEL MAI BUN PRET PENTRU UN SUV

Iti prezentam noul Mitsubishi Outlander. Nascut in oras, crescut in natura.
Este pregatit de drum si echipat cu un set impresionant de dotari care te vor face sa te simti in control si confort total.
Decopera masina inspirata de fortele naturii, un 4x4 performant pus in miscare de un excelent Diesel.

DESIGN

Motorizare urbana in noul si rafinatul OUTLANDER.
Manevrarea agila si raspunsul pe măsură vă oferă controlul total, în timp ce confortul silenţios va scoate la iveală plăcerea de a conduce în oraş. Oriunde vă plimbaţi, vă veţi simţi înviorat în noul OUTLANDER.

ECO DRIVE

Noul OUTLANDER depaseste cu mult asteptarile privind conducerea ecologica, ce este acum un aspect esential al autovehiculelor. In plus fata de performanta remarcabila a motorului, noul motor MIVEC si motorul DI-D realizeaza de asemenea o economie de combustibil fara precedent si emisii reduse.

SIGURANTA

Condusul este mai placut atunci cand aveti liniste sufleteasca. La OUTLANDER, puteti fi siguri ca exista masuri de siguranta sofisticate pentru a va proteja pe dvs. si pasagerii dumneavoastra.

CALITATE EXCELENTA

OUTLANDER va invaluie pe dumneavoastra si pasagerii dvs. cu confort si maiestrie. Chiar si cele mai lungi calatorii sunt placute datorita spatiului interior generos, scaunelor confortabile in care incap pana la sapte persoane, calatoriei silentioase si materialelor de o calitate exceptionala, inclusiv piele veritabila.

PERFORMANTA

OUTLANDER ofera cea mai buna performanta pe care o puteti cere unui SUV robust, inclusiv accelerare puternica si manevrabilitate sensibila. Oriunde veti calatori, va veti bucura de avantajele unui SUV de ultima generatie reducand simultan impactul asupra mediului prin inalta eficienta a consumului de combustibil si emisiile reduse de CO2.

ATRACTIVITATE

Interiorul ofera de asemenea o linie completa de dotari functionale. Combinand calitatea exceptionala si functionalitatea practica, noul OUTLANDER este masina pe care ati asteptat-o. Experimentati bucuria de a-i fi proprietar.

Vino la un test drive cu Noul Outlander!   

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness