Mitsubishi PHEV

PRIMUL SUV 4X4 PLUG-IN ELECTRIC HYBRID DIN LUME!

ROAD SHOW AMG & DREAM CARS!

Vino la Casa Auto Timisoara sa fii printre primii soferi care vor experimenta un SUV electric si profita de 26.000 lei (TVA inclus) reducere prin programul Remat!

Programul Remat iti aduce urmatoarele beneficii:

  • un voucher remat in valoare de 6.500 lei (TVA inclus)
  • un ecobonus in valoare de 750 lei (TVA inclus) la achizitionarea unui autovehicul nou al carui motor genereaza o cantitate de emisii de CO2 mai mica de 100 g/km in regim de functionare mixt, potrivit mentiunilor inscrise in certificatul de conformitate al autovehiculului nou
  • un ecobonus in valoare de 2.500 lei (TVA inclus) la achizitionarea unui autovehicul nou cu sistem de propulsie electric-hibrid (tehnologii avansate de tip plug-in)
  • beneficiu suplimentar oferit de M Car Trading: 16.250 lei (tva inclus)

Oferta speciala Remat 2015:

Outlander PHEV Intense+

Pret Lista: 34.810 Euro + TVA
Pret Special REMAT: 30.066 Euro + TVA

Outlander PHEV Instyle Navi

Pret Lista: 36.750 Euro + TVA
Pret Special REMAT: 32.006 Euro + TVA

Lasa-ti imaginatia libera si urca-te la volanul noului Outlander PHEV, combinatia perfecta dintre un SUV practic, plin de eleganta si o motorizare economica si eficienta.
De acum, poti ignora indicatorul de combustibil. Deoarece combina tehnologia Plug-In Hybrid cu motorizarea complet electrica, vei uita sa opresti in benzinarie si soseaua va fi locul tau de joaca.
Si fiindca noul Outlander PHEV e un SUV in toata regula, il poti conduce cu incredere si in plin confort, stiind ca va domina orice teren iti iese in cale.

Control de pe mobil

Pregateste-ti masina pentru drum cu aplicatia Outlander PHEV. Prin intermediul telefonului mobil (iOS sau Android) poti programa masina sa se incarce singura, poti regla temperatura din masina, verifica nivelul bateriei precum si statusul incarcarii.

Lumea la mana ta

Sistemul audio touchscreen cu navigatie integrata iti ofera informatii cu privire la consumul de energie si combustibil pentru ca tu sa stii in permanenta unde mergi.

Pasagerii si pietonii sunt in siguranta

Deoarece este extrem de silentios, Outlander PHEV este prevazut cu un sistem acustic de avertizare a pietonilor. Performantele sisteme de siguranta, de ultima generatie, dezvoltate de producatorul japonez, se regasesc si pe modelul Outlander PHEV, aducandu-i acestuia cele 5 stele, in urma testelor EURO NCAP.

Spatios fara compromisuri

Majoritatea masinilor electrice sau hibrid dispun de un spatiu de stocare inferior din cauza prezentei bateriilor si a motoarelor. Noul Outlander PHEV schimba regulile si dispune de 463 de litri de stocare, cu doar 3% mai putin decat Outlander-ul standard.

Tractiune 4x4

Atat motorul de 2 litri, cat si cele 2 motoare electrice, contribuie la tractiunea 4X4 a Outlander-ului PHEV imbunatatita de sistemul S-AWC (Super All Wheel Control), prezent si pe legendarul Lancer Evolution X.

Te-am facut curios?

Hai la un TEST DRIVE si testeaza viitorul!   

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness