Noul Citan – Autovehiculul comercial uşor cu destinaţie urbană de la Mercedes-Benz Recomandat

Citit:11622

 

  • Noul Mercedes-Benz Citan: un autovehicul puternic pentru oraş
  • Distinctiv, design aparte marca Mercedes-Benz
  • Un autovehicul Mercedes-Benz complet din toate punctele de vedere
  • Individualitate sporită, gamă variată de servicii
  • Premiera la Salonul Internaţional de Autovehicule Comerciale din septembrie 2012

Stuttgart – Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oraş - Mercedes-Benz introduce în portofoliul său, pentru prima dată, un nou autovehicul comercial uşor cu destinaţie urbană. Mercedes-Benz Citan se remarcă prin performanţa sporită şi habitaclul specific.

Noul Mercedes-Benz Citan: un operator puternic pentru oraş

Termenul Citan desemnează un operator puternic, caracterizat ca fiind un specialist de calibru mare în domeniul logisticii urbane. Autovehiculul destinat mediului urban este construit pentru a răspunde perfect nevoilor specifice sectoarelor comerciale, industriale şi de service: un compartiment mare pentru încărcături într-un design compact, atribute specifice Mercedes-Benz printre care individualitate, dinamică, manevrabilitate, siguranţă şi calitate, în combinaţie cu eficienţa consumului de combustibil şi nivelul scăzut de emisii de CO2.

Distinctiv, design-ul aparte Mercedes-Benz

Design-ul excelent al noului Citan, specific Mercedes-Benz, aduce un aer proaspăt în rândul autovehiculelor comerciale uşoare cu destinaţie urbană. De la grila radiatorului până la faruri, barele de protecţie şi capotă, nu există niciun dubiu că Citan este un Mercedes-Benz, chiar şi fără steaua caracteristică.

Un autovehicul Mercedes-Benz complet din toate punctele de vedere

Noul Citan se remarcă prin usurinţamanevrării, interior, materiale şi fabricaţie ce răspund standardelor ridicate cu care ne-au obişnuit autovehiculele comerciale uşoare de la Mercedes-Benz. Citan a fost dezvoltat şi testat conform aceloraşi standarde ale fraţilor mai mari, Mercedes-Benz Sprinter şi Vito şi se potriveşte perfect cu aceste autovehicule din toate punctele de vedere. Acest lucru se reflectă nu numai în robusteţea noului Citan, dar şi în dinamica şi siguranţa de care dă dovadă: Citan oferă în aceeaşi măsură agilitate şi confort, în stilul specific Mercedes-Benz. Ca şi în cazul tuturor celorlalte modele Mercedes-Benz, siguranţa este o trăsăturăstandard, cu sistemul ESP ca parte integrantă din echipamentul de bază al tuturor versiunilor. O gamă variată de motoare diesel sau pe benzină economice şi cu emisii scăzute răspunde oricărei categorii de nevoi în ceea ce priveşte dinamica în condus.

Individualitate sporită, gamă variată de servicii

Individualitatea este o trăsătură definitorie a autovehiculelor comerciale uşoare de la Mercedes-Benz. Noul Citan va fi disponibil în variante furgon, pentru transport de persoane şi Mixto, în mai multe versiuni de lungime şi greutate. De asemenea, acesta poate fi adaptat în numeroase variante pentru fiecare mod specific de utilizare.

Cumpărătorii Citan-ului se vor putea bucura de expertiza şi serviciile complete ale autovehiculelor comerciale uşoare Mercedes-Benz: noul autovehicul comercial uşor cu destinaţie urbanăva fi oferit cu un portofoliu extins de servicii profesioniste.

Premiera publică la Salonul Internaţional de Autovehicule Comerciale din septembrie 2012

Noul Mercedes-Benz Citan va fi lansat în toamna lui 2012. Acesta va fi dezvăluit publicului în septembrie, în cadrul Salonului Internaţional de Autovehicule Comerciale din Hanovra.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.media.mercedes-benz.ro sau www.casaautotm.mercedes-benz.ro

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness