Noul Ford Ranger Recomandat

Citit:4338

Noul Ford Ranger

Noul Ford Ranger a fost testat fara pic de mila – in unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme si pe cele mai dure tipuri de teren din lume. Asa ca este pregatit pentru orice provocare la care il supuneti.

Cel mai recent model este mai puternic ca niciodata, multumita unei game noi de motoare diesel Duratorq avansate. Acestea va pot ajuta sa transportati o sarcina utila de pana la 1.336 kg si sa tractati pana la 3.350 kg. In acelasi timp, acestea asigura un consum mai redus de combustibil si respecta standardele normei de emisii Euro 5.

Noul Ranger dispune de tehnologia necesara pentru a va ajuta sa faceti fata atat conditiilor ostile ale terenurilor accidentate, cat si traficului urban aglomerat. Din nou, acesta are caracteristici proiectate exclusiv pentru a va face experienta la volan mai confortabila si mai relaxanta.

Tractiunea 4x4 selectabila va permite sa va adaptati oricarui tip de teren

Faptul ca Ranger are garda la sol de 230 mm il ajuta, de asemenea, sa depaseasca majoritatea conditiilor dificile.

Noul Ranger se adapteaza la stilul dumneavoastra de condus

Transmisia automata inteligenta cu software de recunoastere a soferului va asigura o experienta de condus personalizata, in functie de modul selectat. De exemplu: economic, performanta, sport, urcare, coborare si tractare, precum si 4x4 in treapta de viteza superioara sau inferioara.

Software-ul „memoreaza” stilul de condus al soferului si il adapteaza la utilizarea transmisiei. Astfel, un stil de condus relaxat va avea ca rezultat mai mult rafinament si economie de combustibil, in timp ce un stil de condus mai entuziast va fi recompensat cu reactii mai rapide si o senzatie sport mai accentuata.

Deplasare in marsarier mai sigura si mai usoara cu ajutorul unei camere video pentru vizualizare spate

Dotare standard pe Wildtrak, camera video pentru vizualizare spate optionala afiseaza imaginea din spatele vehiculului pe un ecran incorporat in oglinda retrovizoare. Aceasta poate face ca deplasarea in marsarier sa fie mult mai usoara si mai sigura si afiseaza bara de remorcare pentru a merge in marsarier mai usor pana la o remorca.

Tempomatul face ca deplasarile lungi sa fie mai relaxante

Este suficient sa reglati viteza dorita cu ajutorul comenzilor de pe volan, iar tempomatul va face din calatoriile lungi o experienta mult mai putin obositoare.

Un computer de bord va ofera date utile legate de calatorie

Aflati tot ce aveti nevoie sa stiti: kilometri parcursi, consum, viteza, temperatura aerului exterior. Informatiile furnizate de computerul de bord includ si distanta pe care o mai aveti de parcurs pana la terminarea combustibilului, un lucru foarte util de stiut, in special in calatoriile lungi sau atunci cand va aflati in zone mai putin circulate.

Navigatia prin satelit incorporata in panoul de bord se asigura ca ajungeti unde v-ati propus

Este suficient sa precizezi destinatia, folosind butoanele incorporate, si vei primi indicatii vizuale si sonore, precum si informatii despre locatia curenta si zona in care te afli. Sistemul de navigatie prin satelit este integrat in sistemul audio, pentru un plus de securitate.

Noul Ranger este, de asemenea, primul pick-up care a obtinut o evaluare a sigurantei de 5 stele din partea organizatiei Euro NCAP. Aflati mai multe despre nivelurile de siguranta, experienta condusului, performanta si eficienta, utilitatea si designul noului Ranger daca veniti la un test drive Ford Ranger !

 

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness