Hyundai Veloster - Masina Lunii iulie in Romania

Citit:4176

Hyundai Veloster -  Masina Lunii iulie in Romania

Bucuresti, 3 august 2012 – Hyundai Veloster a castigat titlul Masina Lunii iulie in Romania, in cadrul concursului online organizat de grupul Radio Romania. Veloster a adjudecat titlul in cadrul disputatei categorii Premium, surclasand modele precum BMW Seria 5, Mercedes E Klasse sau Citroen DS5.
Titlul Masina Lunii se acorda in baza voturilor online obtinute de la ascultatorii retelei Radio Romania, pe pagina web www.masinalunii.ro. 5.041 de voturi au adus victoria coupe-ului Hyundai.

Veloster se diferentiaza de coupe-urile traditionale prin configuratia sa unica cu trei usi, care include o usa spate pe partea pasagerului, devenind astfel mai practic si mai usor de utilizat si asigurand un acces sigur si simplu la interiorul sau spatios. Manerul exterior al portierei, aflat intr-o pozitie mascata, asigura pastrarea designului atragator de coupe.

Echipat cu motorul eficient Hyundai GDI (benzina) de 1,6 litri si cu patru cilindri, modelul Veloster reprezinta un coupe fara compromisuri, oferind o senzatie sport placuta in combinatie cu un consum redus de combustibil si un nivel scazut de emisii CO2. Hyundai Veloster a obtinut calificativul maxim de 5 stele din partea organizatiei independente de masurare a nivelului de siguranta al vehiculelor, Euro NCAP.

Veloster beneficiaza de cea mai avantajoasa garantie oferita in industria auto, sub forma pachetului „5 Year Triple Care”, care include :

  • 5 ani de garantie fara limita de kilometri
  • 5 ani de asistenta rutiera
  • 5 ani de verificari tehnice gratuite.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness