Ingeniosul FORD B-MAX Recomandat

Citit:5233

Ingeniosul FORD B-MAX

Noul Ford B-MAX a fost special conceput pentru soferul contemporan, care profita din plin de toate posibilitatile unei vieti moderne. Cu toate ca este o masina compacta, ingeniosul sistem de acces in habitaclu iti ofera o deschidere de 1,5 metri catre un interior spatios, rafinat si de calitate premium.

Alaturi de designul unic, B-MAX are o multitudine de tehnologii care fac din condus o adevarata placere, un lucru simplu si eficient. De exemplu, sistemul Active City Stop reduce riscul sau consecintele unei coliziuni cu vehiculul aflat in fata in conditii de trafic lent, activand automat franele in locul tau, la nevoie. Cu Ford SYNC® iti controlezi muzica si telefonul prin simple comenzi vocale – SYNC® poate chiar sa-ti citeasca mesajele prin boxele masinii – totul pentru ca tu sa poti conduce atent la drum si cu mainile pe volan. Iar revolutionarul motor EcoBoost de 1.0 litru pe benzina, produce puterea unui motor conventional de 1.6, insa ofera cel mai bun consum din clasa lui.

Te asteptam la Casa Auto Timisoara - Showroom Ford, in Calea Sagului, nr. 199 sa fi primul care testeaza in premiera Noul Ford B-Max.

HAI LA UN TEST DRIVE FARA CONSTRANGERI CU FORD B-MAX     

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness