Noul Mercedes-Benz Clasa E asteapta sa fie descoperit la Casa Auto Timisoara

Citit:4850

Noul Mercedes-Benz Clasa E asteapta sa fie descoperit la Casa Auto Timisoara

Primavara aduce in Romania a zecea generatie de limuzine din clasa business Mercedes-Benz Clasa E. Acestea sunt disponibile si la Timisoara, in trei linii de echipare: Exclusive, AMG si Avantgarde. Noua Clasa E este sofisticata, inspira incredere, eleganta si sportivitate. Pentru ca nimic nu se compara cu placerea de a conduce un Mercedes-Benz.

Noua Clasa E este disponibila si la Casa Auto Timisoara din luna aprilie.

Preturile incep de la: 41.995 euro +TVA pentru E 220d (Transmisie Automata), 49.195 euro +TVA pentru E 350d (Transmisie Automata) si 39.595 +TVA pentru E 200 (Transmisie Automata).
Cu alura impunatoare de coupé, noua Clasa E este sofisticata, inspira incredere, eleganta si sportivitate, iar comparativ cu predecesorul sau, noul Mercedes-Benz Clasa E vine cu dimensiuni exterioare mai generoase. In premiera la un autovehicul de serie, in cazul noii Clase E intalnim butoanele de comanda cu tehnologie touch (Touch Controls), amplasate pe volan. Ca si ecranul unui smartphone, acestea raspund precis unor miscari de glisare orizontale sau verticale, permitand controlul asupra sistemului multimedia fara a lua mana de pe volan. Astfel, motto-ul „mainile pe volan, atentia la drum” este respectat, iar atentia soferului nu este atrasa de la carosabil. Comenzile suplimentare ale sistemului multimedia sunt oferite sub forma unui touchpad si a unui controller amplasate in consola centrala, care au posibilitatea de a recunoaste chiar si scrisul de mana, si a sistemului de control vocal Linguatronic.

 

Noul Mercedes-Benz Clasa E este disponibil in doua versiuni de motorizare: E 200, cu motor turbo pe benzina cu patru cilindri, si E 220d, propulsat de un motor diesel cu patru cilindri. Noua Clasa E beneficiaza si de cea mai puternica varianta de motor diesel cu sase cilindri, ce incorporeaza sistemul SCR si furnizeaza o putere totala de 190 kW/258 CP si cu cuplu de 620 Nm. Toate modelele disponibile in momentul lansarii sunt echipate cu noua transmisie automata cu noua trepte 9G-TRONIC. Acest lucru faciliteaza schimbarea rapida si insesizabila a vitezelor si permite turatii reduse ale motorului, fapt care are un efect benefic asupra cresterii eficientei si reducerii nivelelor de zgomot. Suspensia noii Clase E ofera agilitate, asigurand atat o placere sporita de condus pe drumuri cu serpentine, cat si cel mai ridicat nivel de confort din acest segment. Active Brake Assist, inclus ca dotare standard, avertizeaza soferul asupra situatiilor de accident iminente, asigura asistenta optima in cazul franarii de urgenta si, daca este necesar, activeaza automat franarea. In dotarea standard sunt incluse si functiile Attention Assist, ce avertizeaza soferul in caz de neatentie sau somnolenta, si Crosswind Assist, care ajuta soferul in cazul unor curenti laterali puternici.

 

Sistemul Distance Pilot Distronic mentine atat distanta corecta fata de autovehiculele din fata, cat si sa le urmareasca cu o viteza de pana la 210 km/h. Drive Pilot include pentru prima data un sistem de asistenta pentru schimbarea benzilor, care ajuta soferul sa schimbe benzile in cazul drumurilor cu mai multe benzi si poate conduce autovehiculul pe banda selectata de sofer. Evasive Steering Assist intervine cand soferul recurge la o manevra evaziva, intentionata sau instinctiva, intr-o situatie periculoasa, oferindu-i acestuia asistenta prin adaptarea gradului de asistare a servodirectiei, calculat cu precizie pentru a sprijini miscarea volanului. Active Lane Keeping Assist poate opri soferul sa schimbe neintentionat banda, in timp ce Active Blind Spot Assist poate avertiza soferul cu privire la riscul de coliziune laterala in traficul urban obisnuit, la viteze mici si, la fel ca inainte, poate interveni corectiv in ultimul moment, pentru a preveni o coliziune la viteze de peste 30 km/h.

 

Daca te-am facut curios, te asteptam la Showroom-ul Casei Auto Timisoara din Calea Sagului, 142.

Programeaza un Test Drive aici  

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

  • Castrol Edge Professional

  • Lyoness