Consilierul de Daune

Consilierul de daune

Consilierul de daune este un serviciu de asistenta, pe care Casa Auto Timisoara l-a dezvoltat, pentru a va oferi cele mai bune servicii, in cazul in care autoturismul dumneavoastra a fost implicat intr-un accident.

Serviciul este disponibil 24 h din 24 h, 7 zile din 7 si poate fi accesat prin intermediul datelor de contact de mai jos:

Dan Fintineanu
Tel.: 0741.333.851
E-mail: dan.fintineanu@tiriacauto.ro
Silviu Anutescu
Tel.: 0741 286 280
E-mail: silviu.anutescu@tiriacauto.ro

Casa Auto Timisoara are contracte cu decontare directa cu urmatoarele societati de asigurari partenere: Allianz Tiriac, Omniasig, Asirom, Generali, Groupama si Uniqa.

La sediul nostru gasiti centrul de constatari daune Allianz Tiriac:
Adresa: Calea Sagului nr.142
Program: Luni, joi si vineri : 9.00 – 16.00
Telefon: 0741.333.838

Apeland la Consilierul de Daune al Casei Auto Timisoara, beneficiati de urmatoarele avantaje daca reparatia se efectueaza la service-ul nostru autorizat:

 • Reparatii de calitate efectuate sub garantie
 • Se folosesc doar piese de schimb originale
 • Se respecta procesele tehnologice
 • Tractare GRATUITA
 • Masina la schimb*
 • Consilier de daune
 • Card Tiriac Auto | Asistenta Rutiera GRATUITA pe teritoriul Romaniei
 • Polish integral GRATUIT la finalizarea reparatiei
 • Lucrari de tinichigerie/vopsitorie pentru alte brand-uri auto**

Atribuţiile Consilierului de Daune:

 • Asistenta inca din momentul producerii evenimentului
 • Asistare la intocmirea dosarului
 • Sfatuieste conducatorul privind posibilitatile existente pentru tractarea autoturismului (daca este necesar)
 • Insoteste conducatorul la sectia de politie pentru constatarea evenimentului rutier si la firma de asigurari
 • Verifica si se asigura ca planul de reparatie propus de asigurator este in conformitate cu procedurile impuse de producator
 • Se asigura ca autoturismul este reparat la service-ul pe care conducatorul automobilului il prefera

Info util

Sunteti un client important pentru noi si dorim sa fiti cat mai satisfacut de produsele si serviciile noastre. De aceea, va informam de ce este intotdeauna recomandabil sa va reparati automobilul in unitatile specializate, autorizate de catre constructorul marcii masinii Dvs.

Obisnuim sa credem ca ceva mai ieftin este o optiune, insa oare acest lucru ramane valabil atunci cand in discutie este siguranta dumneavoastra?

Constatam in ultimul timp, la o serie de societati de asigurari, o practica periculoasa si contrara intereselelor dvs. in calitate de beneficiar al unei polite de asigurare. Astfel, unele societati de asigurare forteaza posesorii politelor RCA sau CASCO sa apeleze, in cazul unor daune auto, la reparatori neautorizati de catre constructor sub pretextul firav al reducerii costurilor. Este bine sa cunoasteti, in calitate de beneficar al unei astfel de polite, ca repararea automobilului in astfel de unitati prezinta urmatoarele riscuri:

 1. Calitatea reparatiilor nu corespunde normelor cerute de catre constructor, fapt ce duce la pierderea garantiei.
 2. Neutilizarea de piese de origine poate conduce la afectarea performantelor si sigurantei automobilului. Acelasi risc poate apare si datorita faptului ca din dorinta de a reduce costurile, reparatorii neutorizati de catre constructor nu respecta procesele tehnologice de reparatii.
 3. Utilizarea altor piese decat cele de origine si nerespectarea tehnologiei de reparatii conduce si la scaderea dramatica a pretului de revanzare.

Iata cum aceasta practica se face in detrimentul proprietarilor de automobile care au platit cu constiinciozitate primele de asigurare, de multe ori la o valoarea ridicata, tocmai pentru a primi in schimb un serviciu corespunzator, care in acest caz inseamna  a beneficia de garantie de produs, de siguranta in trafic dar si de o valoare cat mai ridicata a autovehiculului la revanzarea sa.

In situatia in care va confruntati cu o astfel de practica atunci cand  inregistrati daune ale autoturismului dumneavoastra, este bine sa stiti ca aveti dreptul de a alege atelierul in care doriti sa se efectueze reparatia; aveti dreptul ca in schimbul primei de asigurare platie de catre dvs. sa beneficiati de un serviciu de calitate, in conformitate cu exigentele contructorului. 

In plus, CASA AUTO TIMISOARA va asigura suportul unui Consilier de Daune, care va ofera asistenta 24h/24h , 7 zile din 7 la tel. 0741 333 838.

Acesta este gata sa va insoteasca la constatarea pe care dumneavoastra trebuie sa o faceti la asigurator si acolo sa va consilieze vis a vis de toate drepturile pe care dumneavoastra le aveti.

Va recomandam: in orice situatie, alegeti intotdeauna un service autorizat al marcii automobilului pe care il detineti! Indiferent de sfaturile/sugestiile unor asiguratori sau ale unor apropiati, este dreptul dumneavoastra sa faceti aceasta alegere, iar recomandarea noastra urmareste sa va fereasca de neplaceri ulterioare.

* Mai multe detalii pe link-ul "Masina la schimb"
** Pentru mai multe detalii contactati consilierul de daune

Oferta Hyundai Service

Noul Hyundai i30

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.

Calea Sagului nr. 142

300517 Timisoara, Timis - Romania

Tel. 0256 216946

Nr. Reg. Comertului J35/3857/1994

C.U.I./C.I.F. RO6724860

Parteneri

 • Castrol Edge Professional

 • Lyoness