fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

5 ani Garantie Fara Limita de Kilometri

5 ani Garantie Fara Limita de Kilometri

VIITORUL ESTE SIGUR!
Cinci ani garantie oferita de producator  fara limita de kilometri!

Hyundai iti ofera linistea de care ai nevoie prin intermediul unui pachet de garantie caracterizat prin transparenta. Serviciul "5 Ani Garantie Fara Limita de Kilometri" reflecta angajamentul nostru de a oferi calitate si asistenta superioara. 
Nu mai ramane decat sa te bucuri de calatorii mult timp de acum inainte.

Garantia "5 Year Unlimited Mileage Warranty"
Increderea deplina in produsele noastre este sustinuta de pachetul "5 Year Unlimited Mileage Warranty", care este oferit de producator pentru toate autoturismele noi ale gamei Hyundai (cu exceptia celor destinate activitatilor de taxi, scoala de soferi si rent a car).
Pentru modelele fabricate incepand cu anul 2017, garantia de cinci ani fara limita de kilometri se aplica doar autoturismelor Hyundai care au fost vandute initial de catre distribuitorul autorizat Hyundai catre clientul final, asa cum este prevazut in termenii si conditiile din pasaportul de service.

Pachetul include:

"5 Ani Garantie Internationala"

  • acordata de producator (Hyundai Motor Company) fara limita de kilometri
  • transferabila in toata aceasta perioada de la un utilizator la altul

"5 Ani Asistenta Rutiera"

In cazul in care autovehiculul se afla imobilizat, Hyundai Asistenta Rutiera este alaturi de tine si iti ofera prompt intregul suport, pentru a depasi situatia neplacuta, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Beneficii:

  • apel catre call centerul "Europe Asistance"
  • tractarea pana la cel mai apropiat dealer agreat Hyundai pe teritoriul Romaniei si tarile din Europa 

"5 Ani Verificari Tehnice Gratuite"

  • o verificare vizuala de doua ori pe an
  • verificari de functionare, stare curenta sau eventuale neetanseitati
*Aceste inspectii sunt independente de intretinerea periodica.

"12 Ani Garantie Antiperforare"

Se acorda pentru piesele metalice care alcatuiesc caroseria autoturismului – capota, motor, capota portbagaj, hayon, plafon, usi, aripi, stalpi.
Sunt excluse vehiculele comerciale usoare si autoturismele utilizate in regim de taxi, scoli de soferi si servicul de inchiriere masini.

In cazul in care autoturismul a fost achizitionat in scop comercial (scoli de soferi, taxi, companii de inchiriere auto sau transport marfa, dar fara a se limita la exemplele menţionate), garantia va fi acordata respectand aceleasi restrictii sau limitari ale perioadei prezentate in Pasaportul de Service, la capitolele "Ce nu este acoperit de garantie" si "Limitari garantii", dupa cum urmeaza:

Garantia* autoturismului este acordata si asigurata de catre producatorul Hyundai Motor Company prin intermediul Hyundai Auto Romania si reprezentantii autorizati Hyundai.

Astfel, pentru orice tip de cerere in garantie, Hyundai Auto Romania si reprezentantii autorizati Hyundai isi rezerva dreptul asupra deciziilor finale. In Romania, garantia se aplica autovehiculelor Hyundai in conformitate cu O.G. nr. 21/ 1992 cu toate modificarile si republicarile ulterioare si Legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 modificata si republicata, implicit tuturor componentelor si dotarilor de prim montaj, cu care a fost vandut autoturismul si care prezinta defectiuni de fabricatie.

  • Garanţia se acorda doar pentru piesele sau subansamblele care prezinta defecte de fabricatie sau de material.
  • ​NU se acorda garantie pentru defectele aparute ca urmare a uzurii in timp sau a exploatarii necorespunzatoare a autoturismului.
*Hyundai ofera clientilor** 5 ani garantie fara limita de kilometri pentru toate autoturismele noi vandute prin reteaua oficiala din Europa**.
**Clientul inseamna o persoana fizica, companie sau orice alta entitate care cumpara (i) un autoturism nou Hyundai de la un distribuitor autorizat Hyundai, dar nu in scopul revanzarii acestuia, sau (ii) un autoturism Hyundai cumparat initial de la un distribuitor autorizat Hyundai de catre o persoana fizica, companie sau orice alta entitate, dar nu in scopul revanzarii.
Europa inseamna Spatiul Economic European si Elvetia.

 

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860