fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Business Solutions - Flote auto Hyundai

Business Solutions - Flote auto Hyundai

Programul Hyundai pentru autoturisme de companie.

Hyundai pune la dispozitie solutii personalizate necesitatilor dumneavoastra. Masinile noastre sunt construite pentru a reduce consumul si costurile, cu specificatii si dotari de siguranta standard peste nivelul concurentei.

Departamentul Vanzari Flote din cadrul Casei Auto Timisoara dealer Hyundai isi dedica activitatea companiilor si organismelor aflate in proces de organizare a propriilor structuri de parcuri auto la nivel national.

Asigurand servicii si produse de calitate adaptate necesitatilor clientului persoana juridica, consultanta avizata privind sistemul de finantare si mentenanta auto, personalul specializat faciliteaza accesul la oferta optima privind achizitiile si intretinerea de flote.

Serviciile oferite de Hyundai sunt unele dintre cele mai extinse din piata si includ: personal dedicat pentru consultanta, acoperire nationala a retelei de service si showroom, discounturi si preturi speciale de achizitie, conditii preferentiale de finantare. În plus, exista un contract de servicii post-vânzare valabil în toata reteaua Hyundai ce implica factura centralizata, preturi speciale pentru manopera si piese, garantarea unor costuri de mentenanta pana la 120.000 km sau 4 ani, masini de înlocuire si prioritate în service.

Parteneri finantare:

Premium Leasing - Leasing Operational
Tiriac Leasing - Leasing financiar

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860