fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Business Solutions - Flote auto Mercedes

Business Solutions - Flote auto Mercedes

Programul Mercedes-Benz pentru autoturisme de companie.

Dumneavoastră aveţi obiective şi nevoi specifice. Noi avem soluţii personalizate pentru flota auto, ca în cazul oricărui autovehicul Mercedes-Benz, fiecare aspect al serviciilor este personalizat special pentru dumneavoastră.
Soluţiile Mercedes-Benz pentru companii sunt sinonime cu eficienţa costurilor. Şi, pentru fiecare companie, aceasta stă la baza succesului. Acordăm întotdeauna atenţie avantajelor financiare de care poate beneficia compania dumneavoastră - de la dezvoltarea şi echiparea autovehiculelor şi opţiunile avantajoase de achiziţie, până la o gamă largă de produse de service şi asigurare, în scopul obţinerii unor costuri reduse uşor de controlat, cu structură transparentă.

Ofertă pentru flote auto
Pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi din start de cel mai ridicat nivel de eficienţă, veţi primi o reducere faţă de preţul afişat, în funcție de modelele și numărul de mașini pe care doriți să le achiziționați. Programul Business Solutions vă permite să profitați de condiţii atractive personalizate în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Pachete pentru flote auto
Pachetele noastre destinate flotelor vă permit să sporiţi nivelul de echipare al autovehiculelor dumneavoastră, confortul, siguranţa şi posibilităţile de comunicare - toate incluse într-o pachet cu un preţ extrem de avantajos. Pentru mai multe detalii, consultaţi paginile următoare sau un consultant de vânzări din rețeaua de centre autorizate Mercerdes-Benz.

Leasing operațional pentru companii prin Mercedes-Benz Financial Services
Cu serviciul de leasing operațional pentru companii veţi controla permanent costurile autovehiculelor dumneavoastră. Acesta îmbină un contract de leasing şi o poliţă de asigurare auto cu multiple avantaje, oferindu-vă în acelaşi timp flexibilitate financiară şi acoperire cuprinzătoare.

Plăţi personalizate 
Serviciul de leasing pentru companii vă oferă flexibilitate sporită. Beneficiaţi de un termen maxim de 57 luni şi puteţi ajusta rata de leasing în funcţie de kilometraj şi avans, conform nevoilor dumneavoastră.

Privire de ansamblu

Flota auto reprezintă motorul afacerii dumneavoastră. Noi ne asigurăm că funcţionează perfect, ca un mecanism bine uns. Datorită portofoliului nostru de soluţii de management şi service dedicate flotelor auto de dimensiuni mici şi medii, vă putem susţine mobilitatea în fiecare zi. Ne concentrăm întreaga atenţie pe nevoile afacerii dumneavoastră. Puteţi alege dintr-o gamă largă de oferte specifice, iar echipa noastră are grijă permanent ca totul să se potrivească perfect. Serviciile personalizate reprezintă avantajul programului „Business Solutions”. În paginile următoare vă oferim o prezentare generală a portofoliului nostru cuprinzător de servicii.

Într-un anumit sens, suntem specializaţi în autovehicule de serviciu. În fond, noi am construit primul automobil modern din lume şi, de atunci, creăm mereu inovaţii tehnologice. Ne axăm pe siguranţă şi sustenabilitate - valori dragi nouă de peste 125 de ani. Vă puteţi baza în permanenţă pe noi şi nu doar datorită istoricului nostru de succes. Cunoaştem bine nevoile specifice ale clienţilor noştri. Vă oferim autovehicule care vă duc la destinaţie în siguranţă, confort şi cu consum redus de carburant. Putem personaliza o flotă auto astfel încât aceasta să satisfacă nevoile dumneavoastră individuale specifice. În calitate de administrator de flotă, puteţi profita de beneficii şi condiţii speciale, precum şi de o varietate de soluţii de management şi service atunci când achizitionati autovehicule Mercedes-Benz. Astfel, vă veţi bucura de mobilitate oriunde şi oricând pe drumul dumneavoastră către succes.

Autoturisme de companie - o selectie unica
Puteți alege dintr-o diversitate unică de modele Mercedes-Benz.
La Casa Auto Timisoara dealer Mercedes-Benz veți găsi autoturismul potrivit pentru dumneavoastră. Cu 16 modele de serie și peste 120 caroserii și variante de motoare, Mercedes-Benz vă oferă o gamă unică din care puteți alege. În acest mod, veți găsi autoturismul care vi se potrivește.

 

 

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860