fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul Hyundai i30 Fastback

Noul Hyundai i30 Fastback

Noul Hyundai i30 Fastback. Expresiv si versatil.

Pret special prin Programul Rabla - de la 15.480 € (TVA inclus)

SOLICITA O OFERTA AICI!

Noul i30 Fastback impresioneaza prin exteriorul care inspira rafinament si sportivitate. Silueta combina proportiile dinamice, specifice modelelor coupe - linia eleganta a plafonului, capota alungita si caroseria robusta – cu cele ale unui sedan, punand la dispozitia clientilor un portbagaj generos de 450 de litri.
La designul armonios contribuie si luminile de zi cu LED, pozitionate sub farurile cu LED, precum si jantele din aliaj de 17" si 18". Pentru o experienta agila, sasiul a fost coborat cu 5 mm fata de varianta in cinci usi, iar rigiditatea suspensiei a crescut cu 15%.

Odata cu modelul i30 Fastback, Hyundai patrunde in segmentul autovehiculelor compacte cu un coupe in cinci usi. Pentru un aspect remarcabil si bine definit, inaltimea grilei frontale a fost redusa. Priza de aer orizontala, pozitionata in partea de jos a grilei, contribuie la sporirea atractivitatii.
Pentru o forma aerodinamica, plafonul a fost coborat cu 25 mm in comparatie cu modelul i30 in cinci usi. Conturul atragator este completat de spoilerul spate arcuit, integrat in usa portbagajului. Mai mult, detaliile expresive, precum lampile spate si bara de protectie, confera un aer sofisticat.

Mereu conectat.

i30 Fastback dispune de echipamente inteligente de conectivitate, printre care incarcator wireless pentru telefoanele smartphone si un ecran tactil de 8 inch, asociat sistemului de navigatie, care integreaza functii precum Apple CarPlay™ si Android Auto™*. Navigatia beneficiaza de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare** si cautare online a punctelor de interes. Incarcatorul wireless cu interfata standard Qi, situat in consola centrala, permite incarcarea cu usurinta a telefoanelor de tip smartphone compatibile, fara a fi necesara utilizarea cablurilor.

Hyundai SmartSense

Prin intermediul Hyundai SmartSense, clientii au la dispozitie un pachet de sisteme avansate de asistenta a conducatorului auto. i30 Fastback ofera tehnologii noi in materie de siguranta activa, printre care asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), pilot automat cu Stop & Go (SCC), dar si sistem autonom de franare.
Sistemul de monitorizare a unghiului mort (BCW) utilizeaza tehnologia radar. Impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.
Pentru mai multa siguranta, modelul dispunde de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni. Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, FCA actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

DESCOPERA NOUL HYUNDAI i30 FASTBACK
“Hyundai este primul producator auto de volum care patrunde in segmentul compact cu un coupe in cinci usi", a declarat Thomas Bürkle, Chief Designer al Hyundai Design Center Europe.

PRETURI

MotorizareEchiparePret listaPret promotiePret oferta Program
Hyundai 2018*
1.0 l, 120 CP, 5 DR, benzinaHighway20.575 €17.785 €16.285 €
1.4 l, 140 CP, 5 DR, benzinaExclusive22.598 €19.808 €18.308 €
1.4 l, 140 CP, 5 DR, 7 DCT, benzinaExclusive cu 7 DCT24.026 €21.236 €19.736 €

*Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA. 
Casa Auto Timisoara isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil. 
Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Pret disponibil prin Programul Rabla 2018.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860