fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul Ioniq Plug-in

Noul Ioniq Plug-in

Noul Ioniq Plug-In. Expresiv.

Oferta de preturi pentru noul Ioniq Hibrid:

MotorizareEchiparePret listaPret promotiePret Program Hyundai 2020*
1.6 l, 141 CP, benzinaExclusive33.748 €31.904 €30.405 €

SOLICITA OFERTA 

Manevrabil si Versatil
Cand propulsorul electric si cel GDi functioneaza simultan, Ioniq Plug-in demareaza cu 141 CP. Modelul poate folosi si propulsia complet electrica sau cea doar pe baza de carburant. Tranzitia intre cele trei moduri de propulsie este aproape imperceptibila. In modul complet electric, modelul are o autonomie de 66 km datorita bateriei litiu-ion de 8,9 kW/h.

Dinamism si sportivitate
Motorul este cuplat unei transmisii automate cu dublu ambreiaj in sase trepte cu schimbare directa, rapida si lina a vitezelor, pentru mai multa sportivitate.

Siguranta si putere
Caroseria din aluminiu si otel de inalta rezistenta ofera stabilitate, dinamism si eficienta.

Sistemul de rulare eco (ECO DAS)
Modul Eco include functia "Coasting", care analizeaza traficul si conditiile rutiere, contribuind la reducerea consumului de carburant. In functie de datele primite de la sistemul de navigatie, ECO DAS avertizeaza in timp util conducatorul auto pentru a reduce viteza, minimizand utilizarea franei si a consumului de carburant. In modul pur electric, Ioniq poate parcurge 66 km cu o singura incarcare a bateriei, oferind o autonomie de peste 1100 km in modul combinat (electric + hibrid).

Faruri LED
Cu ajutorul tehnologiei LED, farurile ofera proiectii puternice cu un consum redus de energie. Proiectoarele multiple asigura o iluminare pe niveluri diferite de inaltime.

Faruri de zi LED (DRL)
Datorita designului Active Airflow care dirijeaza patrunderea aerului, farurile de zi (DRL) reduc turbulentele din jurul rotilor.

Sculptat de vant si ingeniozitate.
Echipa Hyundai a creat un exterior impresionant, care aduce in acelasi timp o contributie semnificativa la indeplinirea cerintelor de protectie a mediului. Conturul simplu, dar rafinat, desenat cu grija, contribuie la imbunatatirea performanțelor aerodinamice.

Sistem de navigatie cu ecran tactil de 10.25’’
Noul sistem de navigatie de 10.25”, echipat cu un ecran tactil personalizabil, integreaza serviciile Live, incluse timp de 5 ani. Serviciile Hyundai Live ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), plus preturi pentru combustibili, disponibilitatea locurilor de parcare si cautari ale diferitelor puncte de interes.

Computer de bord
Computerul de bord dispune de un ecran LCD de 7’’. Stilul si culoarea afisajului variaza in functie de modul de conducere selectat: ECO sau Sport, afisand informatii referitoare la viteza, consumul de combustibil si nivelul de incarcare a bateriei.

Calitate vizibila
Componentele de calitate inalta care se regasesc in interior sunt evidentiate de elementele cromate.

Performanta hibrida
IONIQ plug-in este alimentat de un sistem puternic de propulsie care are grija de mediul inconjurator datorita caracterului hibrid.
Cand propulsorul electric si cel GDi de 1,6 litri functioneaza simultan, IONIQ plug-in demareaza cu 141 CP. Modelul poate folosi si propulsia complet electrica sau doar cea pe baza de carburant. Tranzitia intre cele trei moduri de rulare este aproape imperceptibila. In modul complet electric, IONIQ are o autonomie de 66 km datorita bateriei litiu-ion de 8,9 kW/h.

Garantie
Pentru linistea conducatorului auto, modelul Ioniq Hibrid dispune de pachetul Hyundai de cinci ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.
Garantia include sistemul de propulsie, directia, suspensia, precum si sistemul de franare.

*Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
RMB Casa Auto Timisoara SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna februarie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de oferta a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Articole înrudite

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860