fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Lumea Mercedes me

Lumea Mercedes me

Bine ati venit in lumea Mercedes me!

Dialog pur. Eu și autovehiculul meu.

Mercedes me connect vă conectează cu autovehiculul dumneavoastră și autovehiculul cu tot ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Pentru conectarea cu autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz.

Cu Mercedes me connect preluați controlul asupra a tot ceea ce poate face autovehiculul dumneavoastră. Puteți vizualiza în orice moment date precum kilometrajul, presiunea din anvelope sau nivelul de carburant. Puteți vedea unde este parcat sau destinația autovehiculului Mercedes și puteți utiliza toate aceste date pentru confortul dumneavoastră.

Știți întotdeauna unde se află autovehiculul dumneavoastră.

Confort în viața cotidiană și ajutor rapid în situații de urgență. Puteți uita liniștit unde ați parcat autovehiculul, stabiliți perimetrul în care autovehiculul poate fi condus și vedeți pe hartă pe unde se deplasează autovehiculul în momentul respectiv. În situații de urgență sau în caz de defecțiuni tehnice, echipele de intervenție vă vor găsi rapid, atât pe dumneavoastră, cât și autovehiculul dumneavoastră.

Știți întotdeauna starea autovehiculului dumneavoastră.

Puteți verifica mereu de la distanță, pe smartphone-ul dumneavoastră sau pe computer, date importante precum kilometrajul, presiunea din anvelope, nivelul lichidului de parbriz, starea plăcuțelor de frână, lichidul de frână, nivelul de carburant, respectiv autonomia în cazul autovehiculelor hibrid sau data scadentă pentru următoarea programare în service.

Serviciul Concierge.

Serviciu premium de înaltă calitate: vă însoțește, vă răspunde la întrebări, vă face recomandări, efectuează rezervări și multe altele, la fel ca un asistent personal. În cel mai rapid mod. Non-stop – pentru anumite modele de autovehicule.

Parcați telecomandat folosind asistentul la parcare Remote-Park Assistant.

Parcați și eliberați locul de parcare telecomandat, atunci când nu vă aflați în autovehicul. Cu acest serviciu și aplicația aferentă pentru smartphone-uri „Remote-Park Assistant”, puteți realiza toate aceste lucruri. Fie că este vorba de locuri de parcare înguste sau de garaj, acum puteți parca și elibera orice loc de parcare cu autovehiculul dumneavoastră Clasa E, folosind smartphone-ul pe post de telecomandă.

Echipați autovehiculul dumneavoastră cu Mercedes me Adapter.

Autovehiculul dumneavoastră nu este conectat încă? Cu Adapter puteți utiliza numeroasele avantaje ale serviciilor Mercedes me connect.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860