Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul G Cross-Country

Noul G Cross-Country

Noua Clasă G.

Bun venit la sfârșitul lumii. Noua Clasă G este deja aici. Este pretutindeni. Continuă tradiția unui autovehicul construit pentru cele mai extreme utilizări. Spre deosebire de curentul actual, noua Clasă G se simte perfect în locuri în care alte autovehicule nici măcar nu pot ajunge. E ca și cum aceste locuri au fost create special pentru autovehiculele noastre. Se remarcă prin arhitectura sofisticată de axuri și sistemul precis de direcție, cu o performanță pe șosea îmbunătățită semnificativ.
Noua Clasă G creează o simbioză între confortul de primă clasă și performanța off-road superioară. Aceasta este perfecțiunea spiritului aventuros.

Un fenomen excepțional.

Iată-l. De parcă ar fi fost aici de când lumea. Și nu există nici un dubiu: este atemporal. Datorită designului său caracteristic. Colțurile și muchiile specifice au fost păstrate. Chiar dacă întregul autovehicul a fost reproiectat aproape în întregime. De exemplu, noua Clasă G a fost lățită cu mai mult de 12 centimetri și lungită cu 5 centimetri. Judecând pur și simplu după aspectul exterior, continuă să impresioneze cu forma unghiulară caracteristică. Pe de altă parte, în interior există o lume complet nouă, care așteaptă să fie descoperită de pasageri.

Exterior - design reprezentativ

ADN-ul unic al Clasei G a fost creat acum aproximativ 40 de ani. Elemente reprezentative, care i-au conferit și îi conferă în continuare un look unic.

Fața funcțională, robustă, și-a păstrat caracterul decenii întregi. Liniile clare și suprafețele plane mari domină vederea din lateral. Cele două geamuri mari din spate și roata de rezervă expusă pe portiera din spate sunt caracteristice. Acoperirea distinctivă a pasajelor de roată și ecartamentul lat asigură rezistență maximă la curgere.

Interior - Intinderi nesfarsite

Cu interiorul complet modificat, noua Clasă G prelungește forma exterioară și în habitaclu. Limbajul și proporțiile de proiectare din interior nu lasă loc de interpretări – aceasta este noua Clasă G: sigură pe sine, cu muchii ascuțite, reprezentativă.
Parcă natura era în așteptarea interiorului generos al noii Clase G. Autovehiculul nu face rabat de la confort sau comoditate, nici măcar în cele mai dificile medii. Noul concept spațial face ca noua Clasă G să fie un model de generozitate și comoditate pentru toți ocupanții săi.


Design reprezentativ
Îmbunătățit, dar nu schimbat.
Noua Clasă G. La fel de puternică și de stabilă ca și cum ar fi fost aici de când lumea. Cu unghiurile și marginile sale renumite în toată lumea. Restul a fost revizuit aproape complet: cu 12 cm mai lată și cu 5 cm mai lungă.

Performanță pe șosea
Inteligență la pătrat.
O arhitectură a axurilor și un sistem de direcție nou dezvoltate asigură o performanță vizibil îmbunătățită pe șosea. Extinderea sistemelor de asistență înseamnă, de asemenea, un avantaj semnificativ pentru siguranța la volan.

Proprietăți de off-road
Mai mult nu este posibil.
Datorită capacității de înclinare la 100%, noua Clasă G poate urca pante de până la 45 de grade cu o superioritate familiară. Structura sa unică ajută, de asemenea, la controlul fără probleme al instabilității extreme.

Progresul unei legende
Unele lucruri nu se schimbă niciodată.
ADN-ul Clasei G a fost creat acum aproximativ 40 de ani. În noua Clasă G pot fi găsite, de asemenea, elemente reprezentative: de exemplu, mânerul de ușă distinctiv, roata de rezervă expusă și mânerul de pe scaunul pasagerului din față.

SOLICITA O OFERTA AICI!

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860