Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

C Coupé

C Coupé

O manifestare a dorintei

Va asteptam la Casa Auto Timisoara dealer Mercedes-Benz sa descoperiti Noul Mercedes Clasa C Coupé care, fara nici o indoiala, nu lasa pe nimeni indiferent. Prezenta sa impunatoare acapareaza soseaua si il plaseaza in centrul atentiei. Cea mai puternica declaratie a unui sofer plin de personalitate, care vrea sa simta agilitatea prin toate simturile odata.

Exteriorul noului Mercedes Clasa C Coupé ofera accente complet inovatoare, care subliniaza in special agilitatea si expresivitatea sa. Traditia se imbina perfect cu inovatia, pentru a produce un look inconfundabil, care fascineaza intr-o clipita.

Interiorul de calitate Premium face si el sa iti bata inima mai repede. Un look sportiv combinat cu atingerea foarte placuta a materialelor de inalta calitate. Urca la bord si bucura-te de placerea pura de a sofa cu noul Clasa C Coupé.

Vehicul prietenos pentru persoanele alergice

De multi ani deja, Mercedes-Benz a dat o mare atentie calitatii aerului din interiorul vehiculului precum si asigurarii unui mediu prietenos pentru persoanele alergice prin atentia fata de componentele si materialele folosite. Din acest motiv, Mercedes-Benz este singurul producator auto din lume care a primit distinctia Seal of Quality de la European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF).

 

Din aceeasi categorie ...

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860