fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul GLC

Noul GLC

Noul GLC. Lasă o primă impresie extrem de puternică.

SOLICITA OFERTA

Permiteți ochilor dumneavoastră ceva special.

Mai suveran și mai puternic ca niciodată, noul model GLC emană acum și mai multă dominare tipică SUV-urilor. Un lux modern care nu s-ar putea exprima mai clar și mai senzual de atât.

Oferă aspectului dominant o nouă față: partea frontală.

Grila radiatorului, spoilerul față și farurile au fost reproiectate. Acestea oferă părții frontale mai multă forță și dinamică. În plus, orice model GLC este dotat standard cu faruri LED High Performance.

Bun venit în noul model GLC.

Habitaclul vă întâmpină. Aici totul urmărește un țel mai înalt: să vă facă trecerea timpului cât mai plăcută și mai simplă. Mai fascinant de modern și mai inteligent ca niciodată.

Așa se conduce doar noul model GLC.

Trenuri de rulare adaptive, tracțiune integrală și motoare electrice. Toate acestea sunt posibile pentru noul model GLC.

Vă putem netezi drumul?

Noul model GLC nu se adaptează doar fiecărui tip de teren, ci și cerințelor dumneavoastră: el oferă în echiparea standard trenul de rulare AGILITY CONTROL configurat pentru un confort ridicat de deplasare. Mai sunt disponibile: tracțiunea integrală 4MATIC precum și trenul de rulare foarte sportiv DYNAMIC BODY CONTROL cu suspensii de oțel și amortizare reglabilă. Element marcant absolut: suspensia pneumatică AIR BODY CONTROL, cu o stabilitate la rulare foarte ridicată, dar și cel mai ridicat confort și excelentă agilitate.

Cea mai bună conexiune cu autovehiculul dumneavoastră – Mercedes me connect.

Prin Mercedes me connect deveniți parte a legăturii fascinante dintre smartphone și autovehiculul Mercedes-Benz. Pe drum sau acasă, puteți verifica online, în portalul sau în aplicația Mercedes me, date importante ale autovehiculului, precum kilometrajul, presiunea din anvelope și nivelul de combustibil din rezervor. Telediagnoza, gestionarea accidentelor, reviziilor sau defecțiunilor și sistemul de apel de urgență Mercedes-Benz vă oferă siguranță în rețea. Trimiteți destinațiile comod de pe smartphone către autovehiculul Mercedes-Benz.
În ziua de astăzi, confortul digital este de la sine înțeles. Mai ales pentru dumneavoastră. De aceea, înregistrați-vă pur și simplu pe portalul Mercedes me. Imediat ce v-ați înregistrat, partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz vă va conecta contul Mercedes me cu autovehiculul dumneavoastră. Apoi puteți activa sau dezactiva setările, aplicațiile și serviciile dorite. Absolut flexibil, absolut personalizat. Oricând și pretutindeni.

Înregistrați-vă și utilizați și alte servicii care vă ameliorează deplasările.

 
Consum de combustibil combinat: max. 8.5 - min. 5.8 l/100 km | emisii CO2 combinate: 192 - 152 g/km[1]
[1]Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860