Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Clasa V - Family Building

Clasa V - Family Building

Mercedes-Benz Clasa V. Pentru o viata plina.

Cei care stau pe bancheta din spate si pe scaunul din dreapta sunt echipa ta de baza. Petrece timpul in familie ca un explorator, cu un autoturism Clasa V confortabil si sigur. Indiferent de destinatie, ai stabilitate cu sistemul de tractiune integrala permanenta 4MATIC, la care se adauga si multitudinea de configuratii ale scaunelor si spatiului de bagaje.

O prezenta fascinanta

Design exclusivist - Clasa V intelege perfect limbajul de design Mercedes-Benz. Nu numai expresivitatea sa il face mai atractiv, ci si interiorul Clasei V convinge cu ajutorul materialelor de inalta calitate.

Experienta de conducere confortabila

Manevrare agila si eficienta maxima - Cele 3 motoare diesel cu 4 cilindri afiseaza manevrare superioara, consum de combustibil redus si un confort sporit caracterisitc unui autoturism.

Volum individual mare

Variabilitate mare in utilizarea de zi cu zi - Fiind un autovehicul cu 6, 7 sau 8 locuri, Clasa V este exceptional de versatila. Convinge cu conceptul de scaune flexibile si trasaturile practice ale dotarilor, precum si cu hayon-ul electric EASY-PACK.

Siguranta exemplara

Sisteme inovatoare si sisteme de siguranta - Cu sistemul de asistenta coordonata sofer si sistemul de siguranta, Clasa V sprijina in mod optim soferul in toate situatiile posibile, asigurand o calatorie relaxata si o sosire in conditii de siguranta.

Din aceeasi categorie ...

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860