fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noua Clasa V. Decizie pentru o viata.

Noua Clasa V. Decizie pentru o viata.

Trăiți acum bucuria la volanul Clasei V.

Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile călătoresc și mai relaxat, aventurierii trăiesc fiecare clipă mai intens, iar navetiștii ajung la destinație mai comod și mai elegant ca niciodată.

SOLICITA O OFERTA AICI!

INSCRIE-TE LA DRIVE TEST!

Mărime naturală.

Urcați în autovehicul și veți savura fiecare kilometru parcurs cu Clasa V. În acest autovehicul, familiile și oamenii de afaceri călătoresc și mai relaxat. Aventurierii de agrement se bucură mai intens de fiecare moment, iar pasagerii își ating obiectivele mai confortabil și mai elegant ca niciodată.
Cu formele sale puternice, inconfundabile, Clasa V este o adevărată atracție vizuală – mai ales dotată cu AMG Line sau cu pachetul Night: interiorul sugerează de asemenea grandoare: conceptul spațiului interior variabil, sistemele inteligente de asistență și siguranță, precum și sistemele multimedia conectate excelent în rețea, constituie un exemplu în acest segment. Cu noua motorizare de top V 300 d cu 176 kW (239 CP) [consum de combustibil în regim mixt: 7.2 l/100 km; emisii de CO2: 188 g/km][1][*] precum și cutia de viteze automată cu 9 trepte 9G-TRONIC va face din fiecare deplasare o experiență de conducere și mai plăcută.

Familie. Plin de viață.

Aventură. Vă aduce mai aproape de aventuri.

Business. Un spațiu pentru pasageri pentru starea de bine.

Dublă utilizare. Autovehicul comercial pentru business și agrement într-unul singur.

Ambianță reconfortantă pentru până la 8 persoane.

2 rânduri de scaune – numeroase posibilități

Clasa V crește odată cu sarcinile sale: în cele două rânduri din spate, scaunele individuale, precum și banchetele cu 2 și 3 locuri pot fi combinate într-o serie de variante. În echiparea de serie, în spate sunt amplasate 4 scaune individuale confortabile. La cerere, chiar și în varianta compactă pot fi montate două banchete cu 3 locuri, ceea ce transformă Clasa V într-un autovehicul cu 8 locuri. Dacă sunt suficiente 7 locuri, primul rând de scaune din spate poate fi echipat cu o banchetă cu 2 locuri sau 2 scaune individuale. Un element esențial cu privire la confort îl constituie scaunele de lux din primul rând de scaune spate. Detaliile practice, cum ar fi sistemul de șine pentru scaune, pe care banchetele și scaunele pot fi deplasate longitudinal sau în poziție față în față, satisfac inclusiv cerințele individuale exigente de confort.

Cu siguranță constituie un exemplu.

Întotdeauna aveți asistenți utili la bord.

Un însoțitor pe care vă puteți baza. Cu ajutorul sistemelor sale de asistență și de siguranță, Clasa V vă asistă în foarte multe situații de trafic și astfel puteți ajunge la destinație în siguranță, mai relaxați și mai încrezători.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860