Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

V de la Vacanta. Clasa V 4MATIC

V de la Vacanta. Clasa V 4MATIC

Mercedes-Benz Clasa V. V de la vacanta. Pentru o viata plina.

Calatoresti confortabil si sigur cu Mercedes-Benz Clasa V 4MATIC.
Indiferent de drumul pe care te aventurezi sau de vremea pe care o intampini, cu sistemul de tractiune integrala 4MATIC ai confort si stabilitate optime pentru distractie la inaltime cu familia.

SOLICITA O OFERTA AICI!

INSCRIE-TE LA DRIVE TEST!

O prezenta fascinanta

Design exclusivist - Clasa V intelege perfect limbajul de design Mercedes-Benz. Nu numai expresivitatea sa il face mai atractiv, ci si interiorul Clasei V convinge cu ajutorul materialelor de inalta calitate.

Experienta de conducere confortabila

Manevrare agila si eficienta maxima - Cele 3 motoare diesel cu 4 cilindri afiseaza manevrare superioara, consum de combustibil redus si un confort sporit caracterisitc unui autoturism.

Volum individual mare

Variabilitate mare in utilizarea de zi cu zi - Fiind un autovehicul cu 6, 7 sau 8 locuri, Clasa V este exceptional de versatila. Convinge cu conceptul de scaune flexibile si trasaturile practice ale dotarilor, precum si cu hayon-ul electric EASY-PACK.

Siguranta exemplara

Sisteme inovatoare si sisteme de siguranta - Cu sistemul de asistenta coordonata sofer si sistemul de siguranta, Clasa V sprijina in mod optim soferul in toate situatiile posibile, asigurand o calatorie relaxata si o sosire in conditii de siguranta.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860