fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Business Solutions - Flote auto Mitsubishi

Business Solutions - Flote auto Mitsubishi

FA O AFACERE BUNA CU MITSUBISHI!

Alege programul nostru pentru flote auto si vei beneficia de un pachet excelent de avantaje la achizitionare si servicii post-vanzare.

BENEFICII ACHIZIŢIONARE

Mitsubishi este partenerul perfect pentru afacerea ta. Ştie exact ce ai nevoie, e mereu alături de tine şi îţi oferă sprijin prompt şi calificat, pe termen lung.
Echipează-ţi afacerea cu o flotă de autoturisme Mitsubishi şi te poţi baza pe:

 • Fiabilitate de top, unul dintre punctele forte ale mărcii noastre.
 • Un pachet de echipări fără compromisuri în ceea ce priveşte siguranţa, pentru toate modelele. Chiar şi în versiunile de bază, modelele nostre sunt echipate cu un pachet complet de siguranţă.
 • Consum excelent şi emisii la cele mai scăzute valori, pentru a te îngriji şi de mediu, dar şi de buzunarul tău. Vei găsi în portofoliul nostru automobilele cu cele mai reduse consumuri de carburant şi cele mai mici taxe aferente emisiilor de noxe.
 • Preţ de achiziţie avantajos, pentru a proteja profitul afacerii tale.
 • Finanţare preferenţială şi oferte de leasing financiar şi operaţional flexibile nevoilor tale, dezvoltate împreună cu partenerii noştri.
 • Prezentarea gamei auto şi efectuarea drive-test-ului la sediul companiei tale, de către un reprezentant Mitsubishi, care îţi va prezenta obiectiv şi transparent pachetul de beneficii.
 • Opţiune de buy-back după perioada de utilizare.

SERVICII POST-VÂNZARE

Din momentul în care ai cumpărat un Mitsubishi, îţi suntem parteneri de cursă lungă. Pentru că nu achiziţionezi doar maşina, ci şi un pachet de servicii gândite să îţi menţină autoturismul în cea mai bună formă şi să îţi ofere asistenţă rapidă şi eficientă. Îţi oferim tot ce e nevoie, pentru ca afacerea ta să meargă “ca pe roate”:

 • Garanţie completă, pe termen lung: 5 ani sau 150.000 km, în reţeaua de unităţi de reparaţie autorizate Mitsubishi Motors, exclusiv cu piese originale.
 • Servicii de calitate after-sales: ai la dispoziţie una dintre cele mai bune reţele after-sales, cu profesionişti bine pregătiţi, gata să te ajute oricând. Retenţia mare în unităţile de service este dovada calitătii indiscutabile a serviciilor noastre şi a profesionalismului personalului certificat.
 • Maşină la schimb: dacă reparaţiile daunelor Mitsubishi-ului tău se întind pe o perioadă mai lungă de timp, în service-urile noastre, îţi oferim GRATUIT o maşină la schimb.
 • Livrări prompte de piese: acoperim din stoc, cu livrare imediată, majoritatea solicitărilor pe revizii sau daune, iar ce nu avem disponibil, soseşte cu prioritate din depozitul Mitsubishi din Olanda. Timp în care îţi oferim maşină la schimb!
 • Cardul de fidelitate Mitsubishi: pe lângă condiţiile speciale stabilite în pachetul de întreţinere, beneficiezi de avantaje suplimentare după expirarea garanţiei!
 • Mitsubishi Assistance Package: serviciul creat să te scoată din încurcătură, în caz de probleme tehnice sau evenimente rutiere nedorite, atât pe timpul vacanţelor, cât şi la domiciliu. Disponibil la telefon 021/322.50.21, 24 h din 24 h, 7 zile pe săptămână, pe întreg teritoriul Europei, MAP îţi sare în ajutor oriunde, oricând.
 • Consilierul de daune: dacă maşina ta este implicată într-un eveniment rutier, poţi apela la el pentru a beneficia de asistenţă promptă şi de calitate.

 

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860