fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul Mitsubishi Outlander

Noul Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander. SUV-ul spatios si versatil.

Noul model OUTLANDER vă duce mai departe decât ați crezut că este posibil, cu preturi incepand de la 21.051 €.

4 MOTIVE BUNE:

  1. 4WD de ultima generatie
  2. Capacitate SUV autentica
  3. Saptiu pentru 7 adulti
  4. Elemente avansate de siguranta

SOLICITA OFERTA REZERVA UN DRIVE TEST

MODELPret de lista (euro, TVA inclus)Pret campanie (euro, TVA inclus)
OUTLANDER INTENSE+, 2.0 Benzina, CVT, 2WD, ASG, 150 CP, 195 Nmde la 33.070 €de la 29.500 €
OUTLANDER INTENSE, 2.0 Benzina, MT, 2WD, ASG, 150 CP, 195 Nmde la 27.239 €de la 23.788 €
OUTLANDER INSTYLE+, 2.0 Benzina, CVT, 4WD, ASG, 150 CP, 195 Nmde la 36.997 €de la 33.546 €
OUTLANDER INVITE, 2.0 Benzina, CVT, 4WD, ASG, 150 CP, 195 Nmde la 28.072 €de la 24.621 €
OUTLANDER INFORM, 2.0 Benzina, MT, 2WD, ASG, 150 CP, 195 Nmde la 24.383 €de la 21.051 €
OUTLANDER INTENSE+, 2.0 Benzina, CVT, 4WD, ASG, 150 CP, 195 Nmde la 33.784 €de la 30.333 €

PREGATITI-VA SA FITI ULUITI

Cu un aranjament flexibil al locurilor pentru mai mulți pasageri sau spațiu de încărcare mai mare și un motor pe benzină impresionant, acesta este un SUV care se simte în largul lui și în oraș și în extraurban.
Vă prezentăm ultima generație de SUV OUTLANDER. Indiferent dacă faceți naveta zilnic sau mergeți în regiuni rurale, OUTLANDER este adaptabil și pregătit.

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)
Stabilitate excelentă - Sistemul extrem de avansat de tracțiune integrală controlează electronic forța de acționare și frânare pe fiecare roată. Rezultatul este o forță de antrenare mai concentrată in viraje și o stabilitate mai bună în orice condiții de drum. Acest sistem integrat funcționează printr-o combinație a funcțiilor Active Yaw Control, Active Stability Control și Anti-Lock Braking System (ABS).
Active Yaw Control (AYC)
Stabilitate mai bună pe carosabil - Active Yaw Control este un sistem unic pe care l-am inventat. Acesta îmbunătățește virajele utilizând frânele pentru a distribui optim torsiunea la roțile din stânga și din dreapta. Astfel, chiar dacă frânezi sau accelerezi prea tare, încă menții controlul.
Active Stability Control (ASC)
Stabilitate în orice condiții - Active Stability Control utilizează senzori pentru a analiza mișcarea vehiculului și pentru a identifica orice mișcare instabilă. Apoi distribuie automat torsiunea și puterea de frânare pe roțile din stânga sau din dreapta pentru a menține stabilitatea.
Anti-Lock Braking System (ABS)
Fără frâne blocate - Un sistem de frânare anti-blocare proiectat pentru a preveni deraparea. Funcționează prin oprirea blocării roților în timpul frânării, astfel încât acestea sunt întotdeauna în contact cu suprafața carosabilului. 

MODUL OFF-ROAD
Tracțiune mai mare atunci când aveți nevoie - Îmbunătățiți tracțiunea off-road și stabilitatea vehiculului OUTLANDER chiar mai mult cu noul comutator Drive Mode Selector de pe consola centrală. Doar apăsați până când modul dorit apare în ecranul multifuncțional. Alegeți între setările ECO, Normal, Snow sau Lock.
Eco Mode - Economie mai mare în condiții normale. 
Normal Mode - Oferă performanțe solide 4WD în diferite condiții.
Snow Mode - Îmbunătățește stabilitatea pe suprafețe alunecoase precum zăpada.
Lock Mode - Tracțiune mai mare pentru drumuri accidentate și pentru a preveni blocarea.

CAPACITATE SUV
Gata pentru aventură - Outlander dispune de toate beneficiile pe care le-ați putea aștepta de la un SUV: o poziție înaltă de condus și gardă la sol ridicată, astfel că se descurcă la fel de bine cu șosele denivealte sau teren accidentat. Oferă performanța energică de care aveți nevoie, inclusiv accelerație puternică și stabilitate.  Și datorită cabinei spațioase care poate găzdui până la șapte pasageri și bagaje, este minunat pentru familii. 

MOTOR PE BENZINĂ MIVEC
Economie de combustibil impresionantă - Motorul MIVEC de 2,0 L 16-valve MIVEC* pe benzină oferă o combinație convingătoare de performanțe rafinate, accelerație puternică și eficiență ridicată a combustibilului. Funcția Auto Stop & Go oprește motorul în cazul opririlor în trafic, reducând consumul de combustibil și emisiile de CO2 fără a perturba sistemele electronice.  Motorul repornește imediat, astfel încât nu veți aștepta niciodată.

*Sistem inovativ Mitsubishi de distribuție variabilă cu control electronic.
FRÂNĂ DE PARCARE ELECTRICĂ
Aplicarea frânei de mână este simplă - Comutatorul pentru frâna electrică înlocuiește maneta tradițională. Trageți în sus pentru a aplica și împingeți în jos pentru a elibera frâna, iar când opriți la semafor, Brake Auto Hold ține vehiculul pe loc, chiar dacă luați piciorul de pe pedala de frână. Pentru a înainte, apăsați pe accelerație pentru a elibera frânele.
 
PARBRIZ ÎNCĂLZIT
O vedere clară aproape imediat - Elementele de încălzire încorporate în sticlă vor curăța parbrizul mai repede decât puteți spune „Jack Frost nipping at your nose”. Perfect pentru acele dimineți reci de iarnă. 

CVT CU 5-POZIȚII
Treceți în Modul Sport - O nouă poziție „M” a fost adăugată în CVT*. Aceasta pune transmisia în Modul Sport. Astfel, dacă doriți emoția conducerii manuale, aceasta este setarea pe care trebuie să o selectați. În Modul Sport puteți trece și utilizând schimbătoarele cu padele de pe volan.

*Transmisia automată cu raport continuu variabil este un sistem care trece fără sa sesizati printr-o gamă larga de rapoarte de transmisie.

SUSPENSIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ
Manevrare lină - Am mărit diametrul struturilor frontale și am îmbunătățit amortizoarele. Rezultatul este o manevrare stabilă, mai lină indiferent pe ce suprafață vă aflați și fără a sacrifica confortul. 

EXTERIOR OUTLANDER

Un triumf al eleganței și designului - Grila frontală distinctivă, jențile de aliaj și forma aerodinamică contribuie pentru a crea un exterior plin de forță. Și cu atitudinea sa curajoasă gata de orice, rafinatul OUTLANDER cu siguranță va fi un subiect de conversație oriunde își va face apariția.
Nu vă achiziționați un OUTLANDER în ideea de a se încadra în peisaj. Aspectul său puternic, de la partea frontală încrezătoare până la partea anterioară atractivă, va întoarce capete oriunde mergeți. 

UN ROȘU MAI BOGAT, MAI PROFUND
Culoarea Red Diamond - OUTLANDER este disponibil într-o gamă de culori dimanice, inclusiv noua culoare Red Diamond în 6 straturi, cu un finisaj mai bogat, mai profund. 

O FUZIUNE ÎNTRE PROTECȚIE ȘI PERFORMANȚĂ
Dynamic Shield - Cu o nouă mască superioară și o  nouă bară de protecție, partea din față a noului model OUTLANDER este mai sportivă și mai aerodinamică. Dar nu este vorba numai de aspect. Partea frontală încorporează și DYNAMIC SHIELD, un design unic, care oferă protecție mai mare masinii și pasagerilor.

LUMINI MAI BUNE PE TOATE PĂRȚILE
Faruri LED de înaltă tehnologie - În față, faruri LED foarte eficiente, farurile de zi și cele de ceață au fost amplasate mai departe pentru a lumina drumul cu lumină albă intensă. În spate, lămpile de poziție spate și o lampă de stop cu montură înaltă ofertă vizibilitate pentru autoturismele din spate. Lămpile de semnalizare laterale (indicatoare) de pe marginea exterioară a oglinzilor exterioare alertează bicicliștii, pietonii și alte vehicule, că sunteți pe punctul de a vira. 

HAYON ELECTRIC
Încărcarea și descărcarea mult mai ușoare - Ați încercat vreodată să deschideți portbagajul cu brațele pline de echipamente sau cumpărături? Știm ce înseamnă asta - și noi mergem la cumpărături. De aceea, hayonul electric al modelului OUTLANDER vă oferă trei opțiuni: puteți folosi telecomanda, un buton de pe bord sau un buton de pe hayon. 

PĂSTRAȚI CÂMPUL VIZUAL LIBER
Senzori de ploaie și lumină - Reglarea ștergătoarelor când ploaia se întețește sau să vă amintiți să aprindeți luminile când cade noaptea sunt niște sarcini neplăcute. Ei bine, de acum încolo nu mai este nevoie: senzorii detectează cantitatea de ploaie și lumina și pornesc automat ștergătoarele sau luminile, după caz. Astfel, vă puteți concentra 100% la drum. 

DESCHIDEȚI MAȘINA STÂND LÂNGĂ EA
Acces fără cheie - Senzorii din mașină detectează când cheia este în apropiere, fie că este în buzunar sau într-o geantă. Deci, tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton pe exteriorul ușilor din față sau portbagaj pentru a le descuia. Și am făcut și pornirea sau oprirea motorului fără cheie:  apăsați pe butonul pentru start motor din cabină.

CAPACITATE DE TRACTARE
Abilități impresionante de tractare - OUTLANDER poate tracta o remorcă cu frâne cu greutatea de 1.600 kg, ceea ce este ideal dacă doriți să tractați o rulotă sau o remorcă pentru biciclete.

EDIȚIE LIMITATĂ
Obțineți finisajele speciale - Dacă doriți să atrageți și mai multe priviri admirative, există un pachet special pe care îl puteți alege. Acesta dispune de jante din aliaj negru de 18”, mască frontală neagră, oglinzi exterioare și alte detalii negre, precum plăcuțele și garniturile ușilor. Iar înăuntru, dispuneți de căptușeală neagră plafon și pedale de aluminiu stil F-1.

INTERIOR OUTLANDER

Pășiți într-o lume de confort și eleganță - Spațiul generos din cabină cu tehnologie din abundență, un plan flexibil de locuri și spațiu de încărcare imens, denotă faptul că modelul OUTLANDER este complet echipat și gata pentru orice călătorie sau aventură plănuiți.
Outlander are un interior construit atât pentru confort cât și pentru a fi practic. Chiar și în cele mai lungi călătorii  timpul trece repede datorită spațiului generos din cabină și scaunelor confortabile. Și este plin de suficiente elemente de tehnologie modernă pentru a face o placere din condus. 

SMARTPHONE LINKED DISPLAY AUDIO (SDA)
Rămâneți conectați - Un panou central mai mare găzduiește sistemul Smartphone Linked Display Audio (SDA). Acest hub de infotisment din interiorul mașinii este mai bun decât oricând.  Acum dispune de un ecran de 8 inchi, un sistem de navigare modernizat TomTom și un procesor mai rapid pentru a încărca informații mult mai repede. Este, de asemenea, centrul pentru informații audio și starea călătoriei, cum ar fi consumul de energie și gama de rulare. Și, dacă acestea nu sunt suficiente, SDA vă permite să conectați telefonul smartphone la vehicul, prin aplicatii dedicate, astfel încât să puteți utiliza aplicațiile favorite. 

SISTEMUL MITSUBISHI POWER SOUND
Dă volumul mai tare - Am creat acest sistem de sunet superior special pentru OUTLANDER. Un amplificator de putere de 510w vă oferă tot volumul de care aveți nevoie. Un difuzor de titaniu în partea din față acoperă gama inalta și un woofer în partea din spate acoperă gama joasă. Alte opt boxe distribuite în întregul vehicul oferă un sunet mai bogat, mai echilibrat. Rezultatul general este un sistem de sunet în mașină care este mai bun decât majoritatea sistemelor home stereo.

CABINĂ SPAȚIOASĂ
Nimeni nu rămâne fără loc - Ușile mari din spate facilitează intrarea și ieșirea din mașină și este spațiu din belșug pentru cap și pentru picioare. Cu șapte locuri, încape toată familia sau chiar o echipă de fotbal de până la șapte jucători. 

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE FLEXIBIL
Bicicleta intră cu totul - Puteți aranja al doilea și al treilea rand de scaune in functie de nevoile dumneavoastra. Cu al treilea rand de scaune ridicate aveți un spațiu de încărcare impresionant de 781 litri. Lăsați jos complet al treilea rând de scaune rabatabile și veți avea un spațiu de 1.608 litri, care este atât de mare, încât aveți ecou în el.
Descoperiție scaunele flexibile:
Toate scaunele - Suportă până la șapte adulți pe trei rânduri de scaune
Scaunele din randul al doilea - Al doilea rând glisează în față. Scaunul spate poate fi înclinat pentru a avea acces ușor la al treilea rând. Rabatat împreună cu rândul al treilea creează o zonă mai mare pentru bagaje.
Scaunele din randul al treilea - Înclinați scaunul în oricare dintre cele patru setări pentru a vă bucura de confort suplimentar. Rabatați sau strângeți pentru a crea o zona mai mare pentru bagaje.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860