fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noua generatie ASX

Noua generatie ASX

Noua generatie ASX.

Noul ASX, de la 20.337* €.

5 MOTIVE BUNE:

  1. SUV urban hybrid
  2. Grup motopropulsor electrificat
  3. Infotainment sofisticat
  4. Siguranta avansata
  5. Garantie 5 ani sau 150.000 km

SOLICITA OFERTA REZERVA UN DRIVE TEST

Libertatea de a explora
Așezați-vă pe scaunul șoferului noii generații ASX și vă veți bucura pe deplin de spațiul interior. Designul de SUV compact îl face ușor de manevrat în oraș. Dispune de cinci locuri confortabile și de cele mai recente sisteme de asistență pentru șofer, astfel încât să puteți explora orașul cu încredere deplină.

Cucereste orasul
Se încarcă la fel de ușor ca și telefonul - Acest SUV dinamic este visul urban. E o plăcere să-l conduci, ușor de parcat, iar opțiunile grupului motopropulsor variază de la motoare economice, motoare cu emisii scăzute până la captivantul PHEV.

SUV-ul urban
Cu o capotă sculptată, faruri LED proeminente și o grilă pronunțată, noua generație ASX are aspectul încrezător făcut pentru oraș. Noua Generație ASX întoarce capetele cu designul modern și aspectul contemporan al unui SUV compact. Filozofia de design „lat și stabil” precum și zona de încărcare adaptabilă îi conferă capabilitatea de a merge oriunde. Strategia de design Mitsubishi are la bază elementele specifice tuturor modelelor noastre. Grila de radiator DYNAMIC SHIELD oferă modelului ASX un aspect sportiv și puternic, care subliniază dorința sa de a porni mereu într-o nouă aventură. În plus, conferă o senzație de siguranță și performanță.

Interior
Cabina centrată pe șofer este plină de elemente care fac viața mai ușoară, mai confortabilă și vă menține conectat la fiecare călătorie.
Noua Generație ASX are un hayon lat și podea joasă cargo pentru a face încărcarea și descărcarea ușoară. Cu cinci oameni înăuntru, este încă loc pentru 358 litri spațiu cargo, cu 69 de litri extra, când bancheta este glisată în față. 

*Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoarea finală de achiziție poate varia în functie de cursul de schimb RON/EURO la data tranzacției și/ sau la data emiterii documentației de finanțare/ achiziție.

 

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860