fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV

Outlander PHEV. O experienta de condus fara egal.

Cel mai bine vândut SUV PHEV din lume acum, de la doar 29.453* €, TVA inclus, prin Programul Rabla 2020.
ECO Tichet Mitsubishi: 1.785 € discount!

4 MOTIVE BUNE:

  1. - 1.785 € ECO TICHET Mitsubishi
  2. - 5.521 € Prin Programul RABLA 2020
  3. Autonomie in regim pur electric (WLTP) de 45 Km (EV)
  4. Sistem 4WD foarte avansat

SOLICITA OFERTA REZERVA UN DRIVE TEST

MODELPret de lista (€, TVA inclus)Pret Oferta (€,TVA inclus)Pret ECO Tichet (€, TVA inclus)*
INVITE PLUG-IN HYBRID 13.8 kW 4WD 2.4 BENZINAde la 40.329 €de la 36.759 €de la 34.974 €
INSTYLE PLUG-IN HYBRID 13.8 kW 4WD 2.4 BENZINAde la 46.755 €de la 43.423 €de la 41.638 €
INSTYLE+ PLUG-IN HYBRID 13.8 kW 4WD 2.4 BENZINAde la 51.872 €de la 48.659 €de la 46.874 €
Optional - Vopsea metalizata (400 € + TVA)476 €476 €476 €

AUTONOMIE
Sfârșitul anxietății privind autonomia - OUTLANDER PHEV are o capacitate ridicată a bateriei, de 13,8 kWh și un motor nou pe benzină cu eficiență ridicată de 2,4 litri, care îi permit să călătorească mai departe decât orice alt hibrid.
Bateria de capacitate ridicată vă va conduce 45 de km în modul pur electric. Adăugați motorul de 2,4 litri la calcule și veți avea o autonomie combinată de peste  600 km. Iar cu capacitatea de a capta energie kinetică prin frânarea regenerativă, aveți toate beneficiile sistemului electric, fără vreo grijă că veți rămâne fără energie.

ÎNCĂRCAREA
Se încarcă la fel de ușor ca și telefonul - OUTLANDER PHEV se conectează la o priză standard de perete. Conectați. Încărcați. Porniți. Este chiar atât de simplu.
Există mai multe moduri de încărcare și peste 120.000 de locații de încărcare pe tot cuprinsul Europei. Durează doar 25 de minute să încărcați vehiculul PHEV la capacitate de 80% la un încărcător rapid.
Încărcarea este simplă - OUTLANDER PHEV poate fi încărcat în diferite moduri. Toate sunt simple și comode. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine.
Priza standard - Bateria poate fi încărcată la o priză standard de perete, cu circuit electric dedicat, verificată de un electrician calificat. 7 ore (230V 8A) sau 5,5 ore (230V 10A)
Încărcător dedicat acasă - Un încărcător dedicat acasă este unul instalat în afara casei de un electrician autorizat. 4 ore
Încărcător super rapid - Un încărcător super rapid poate furniza încărcare de până la 80% în doar 25 de minute, acesta fiind cel mai rapid mod de încărcare disponibil. Poate fi găsit frecvent la stațiile de incarcare publice. 25 de minute
Încărcător rapid - Găsiți încărcătoare rapide în parcările supermarket-urilor, centrelor comerciale și oriunde poate fi lăsată mașina o perioadă mai lungă de timp – uneori chiar și la locul de muncă. 4 ore

TELECOMANDA MITSUBISHI
Sunteți anunțat când încărcarea se încheie - Vreți să știți când OUTLANDER PHEV este complet încărcat? Telecomanda Mitsubishi vă va anunța. Puteți seta de la distanță și timpii de încărcare sau puteți programa pre-încălzirea  sau răcirea cabinei, astfel că atunci când reveniți la mașină, temperatura este perfectă pentru dvs.

COSTURI DE RULARE
Aceeași navetă, acum cu costuri mai mici - OUTLANDER PHEV va rula 45 km în modul pur electric (EV), astfel încât costurile de rulare vor fi considerabil mai scăzute. Mai mult de atât, taxele și impozitele vor fi, de asemenea, mai mici.
Tehnologia inovatoare presupune ca dvs. să rulați pe bază de energie electrică cat mai des. Iar mai puține drumuri la benzinărie înseamnă economii mai mari. 
O încărcare electrică completă vă va costa în jur de 5 lei și vă va ajunge pentru 45 de km. Ca să creăm un context, naveta medie este de aproximativ 8 km. OUTLANDER PHEV vă va consta aprox. 2 lei pe zi pentru rulare, și probabil nu prea veți folosi deloc motorul pe benzină.
Costuri de parcare mai mici - Vești bune pentru șoferii din marile centre urbane - OUTLANDER PHEV beneficiaza de costuri de parcare mai mici in parcarile publice gestionate de Primarie.

REVOLUȚIONAR
Tehnologia Plug-in Hybrid EV - Acesta este primul SUV Plug-in Hybrid EV din lume. Motoarele electrice de pe puntea din față și spate și un motor pe benzină puternic lucrează în armonie pentru a optimiza performanța. Tehnologia revoluționară face ca OUTLANDER PHEV să fie foarte agil și remarcabil de silențios. Are un motor pe benzină de 2,4 litri extrem de eficient și două motoare electrice cu tehnologie avansată (EV). Nu este doar o revoluție. Este EV-oluție.

Care este diferența dintre sistemele Hybrid, EV și PHEV?
Un vehicul hibrid folosește atât un motor pe benzină cât și o baterie internă ca principale surse de curent, dar bateria poate fi încărcată doar când vehiculul este în mișcare. Un vehicul electric (EV) este alimentat doar de baterie, dar poate fi încărcat de la o priză de rețea (extern). Un vehicul plug-in hybrid electric (PHEV) are un motor pe benzină și o baterie care poate fi reîncărcată de la o priză de rețea. Deci nu este doar convenabil sa încărcați, dar este și mai adaptabil, pentru că aveți două forme de alimentare care lucrează în armonie.

Tehnologia de mâine, disponibilă azi - Cu OUTLANDER PHEV, motorul pe benzină este pentru deplasarea convențională, atunci când este nevoie. Motorul electric dublu oferă un parcurs mai silențios și economic. Pentru că OUTLANDER PHEV este atât de avansat, trece lin între cele două moduri pentru a oferi cea mai eficientă performanță.

Vă întrebați dacă OUTLANDER PHEV este mașina potrivită pentru dvs.? Observați cum lucrează împreună motoarele electrice și motorul pe benzină, indiferent de tipul de călătorie.

În afara orasului - Modul Series Hybrid (Motor electric + asistență la motorul pe benzină)
Motoarele electrice acționează vehiculul folosind electricitate generată de motorul pe benzină. Acesta generează electricitate pentru a reîncărca bateria când nivelul este scăzut și pentru a crește puterea când nivelul este scăzut și pentru a crește puterea când accelerați rapid sau urcați o rampă.

Pe autostrada - Modul Parallel Hybrid (Motorul pe benzină + asistență de la motorul electric)
Motorul pe benzină acționează vehiculul la viteze mari, etc. (când eficiența lui este mare) cu sprijin de la motoarele electrice când este nevoie de putere suplimentară.

În oras sau navete scurte - Modul EV (Doar motor electric)
Motoarele electrice acționează vehiculul folosing electricitate de la baterie, consumul de combustibil fiind zero și la fel și emisiile de CO2. Condusul e mai silențios, curat și puternic. Viteza maximă este 135km/h.

FRÂNARE REGENERATIVĂ
Încărcați bateria în timp ce mergeți - Energia kinetică este regenerată natural când vehiculul frânează. Pentru a vă ajuta să păstrați nivelul de energie din baterie, OUTLANDER PHEV folosește această energie. Cu alte cuvinte, motorul electric folosește impulsul vehiculului pentru a recupera energie care altfel s-ar pierde prin discurile de frână ca și căldură. Un selector cu padele de pe volan vă permite să controlați cantitatea de energie regenerată. Alegeți din șase nivele, în funcție de condițiile de drum. Un alt beneficiu al acestei tehnologii inovatoare este caracterul mai ecologic: vă bazați pe motorul pe benzină mai rar.

PRIORITATE ELECTRICĂ
Control total la vârful degetelor - Puteți alege ca OUTLANDER PHEV să ruleze doar pe modul EV (100%) folosind comutatorul EV Priority. În acest timp, pe lângă faptul că este mai economică, mașina va rula aproape în liniște. Imaginați-vă că puteți trece pe străzile orașului sau pe drumuri de țară în primele ore ale zilei și nimeni nu va fi deranjat.

EMISII CO2 SCĂZUTE
Un SUV cu emisii CO2 ultra-scăzute - Pentru că OUTLANDER PHEV valorifică energie electrică mai des, este mult mai „verde”, cu emisii CO2 ultra-scăzute de doar 46g/km (WLTP).

NU TOTI HIBRIZII SUNT CREATI EGAL
OUTLANDER PHEV este cel mai de succes Plug-in Hybrid EV. Datorită tehnologiei avansate oferă o experiență de condus fără egal. OUTLANDER PHEV a fost proiectat pentru a se potrivi fiecărui aspect al vieții dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba de naveta zilnică sau de alte aventuri, OUTLANDER PHEV este pregătit și vă așteaptă.

CAPABILITATE SUV
Gata pentru orice - OUTLANDER PHEV dispune de toate beneficiile unui SUV: o poziție înaltă de condus,garda mare la sol, astfel că se comportă la fel de bine pe suprafețe accidentate și neuniforme. Acesta oferă o accelerație puternică și stabilă, și cu o cabină spațioasă și spațiu de bagaje mai mare, acest SUV este mai capabil ca niciodată.

MOTOR ELECTRIC DUBLU
Mai bun decât un SUV obișnuit - OUTLANDER PHEV dispune de două motoare avansate tehnologic cu acționare electrică , montate pe puntea din față și spate. Împreună, ele creează o putere de acționare mai concentrată și permit autovehiculului să ruleze cu viteze de până la 135km (85 mph) în modul pur EV. De asemenea, înseamnă că mașina se mișcă mai ușor, nu există șocuri de schimbare atunci când se schimbă vitezele și este practic foarte silențios.

S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)
Stabilitate excelentă - OUTLANDER PHEV este singura mașină disponibilă cu un motor dublu sistem 4WD și tehnologie S-AWC (Super All Wheel Control). Motoarele din față și spate controlează în mod optim tracțiunea și frânarea pe fiecare roată, lucru pe care vehiculele 4WD convenționale nu l-ar putea face. Astfel, OUTLANDER PHEV vă oferă stabilitate mai mare și control în toate condițiile de drum.
Mai multe despre tehnologia S-AWC
Sistemul nostru unic de control dinamic al vehiculelor: S-AWC, oferă manevrabilitate previzibilă și performanțe mai bune printr-o combinație a sistemelor Active Yaw Control (ABS), Active Stability Control (ASC) și Sistemului Anti-Lock Brake (ABS).

ACTIVE YAW CONTROL (AYC)
Viraje mai bune - Active Yaw Control (AYC – Control activ al mișcării) îmbunătățește virajele prin distribuirea optimă a forțelor de tracțiune și frânare pe roțile din stânga și din dreapta.

ACTIVE STABILITY CONTROL (ASC)
Stabilitate în orice condiții - Active Stability Control (ASC – Control Activ Stabilitate) ajută șoferul să mențină controlul. Atunci când sistemul detectează că poate fi menținut un control adecvat pe fiecare roată, în condiții de drum alunecos, sau din cauza mișcării bruște a volanului, forța de frânare se aplică la una sau mai multe roți și puterea motorului se ajustează automat pentru a menține controlul.

ANTI-LOCK BRAKE SYSTEM (ABS)
Fără frâne blocate - Anti-lock brake system (ABS – Sistem anti-blocare frâne) împiedică blocarea roților în cazul frânării puternice pe drumuri alunecoase. Acest lucru înseamnă că șoferul poate menține controlul și poate ocoli posibilele obstacole și/ sau poate evita coliziunile.

COMUTATOR DRIVE MODE
Tracțiune mai mare atunci când aveți nevoie - Îmbunătățiți tracțiunea off-road și stabilitatea modelului OUTLANDER PHEV chiar mai mult cu noul Comutator Drive Mode de pe consola centrală. Doar apăsați până când apare modul dorit de dumneavoastră în Afișajul Multi-Informații de pe bord. Alegeți între setarile Sport, ECO, Normal, Snow sau Lock.
Sport - Accelerație îndrăzneață și manevrare agilă pe drumuri normale, uscate.
Eco - Economie mai mare în condiții normale de drum.
Normal - Performanță solidă 4WD în diverse condiții.
Slow - Pornire mai ușoară și viraje mai sigure pe suprafețe acoperite cu zapadă.
Lock - Tracțiune mai mare pentru drumurile cu adevărat grele și pentru a vă ajuta să nu rămâneți blocat.

PERFORMANȚA
Performanță optimă - Motoarele electrice de pe fiecare puncte și un motor puternic pe benzină lucrează în armonie pentru a optimiza performanța. Adăugați Super All Wheel Control (S-AWC), pentru tracțiune și stabilitate îmbunătățite și veți experimenta plăcerea de a conduce la un nivel complet nou cu OUTLANDER PHEV.

FINISAJE SUPER SPORTIVE
Noua Ediție S - Alegeți noul S Edition și veți beneficia de un interior din piele neagră cu scaune cu cusătură în formă de diamant, amortizoare de șoc Bilstein pentru o manevrare mai bună și pedale de aluminiu pentru a completa senzația de mașină de curse.

PEDALE DE ALUMINIU
Finisaje extra sportive - Pedalele de frână si accelerație, din aluminiu - din seria S - creează o senzație sportivă.

AMORTIZOARE DE ȘOC BILSTEIN
Netezeste orice drum - Bilstein produce amortizoare inca din anul 1927. Acestea echipeaza noul Outlander PHEV pentru a îmbunătăți performanțele și manevrabilitatea și pentru a oferi o călătorie mai confortabilă în condiții exigente.

SISTEM AVANSAT DE ASISTENȚĂ ȘOFER (ADAS)
Tehnologie pentru siguranță totală - Tehnologia avansată susține conducerea mai sigură, mai încrezătoare – pe șosea și în locuri de parcare, zi și noapte. De la senzorii inteligenți care monitorizează împrejurimile și vă avertizează despre posibile pericole, la asistență activă la conducere și protecție solidă pasivă, Outlander PHEV oferă un nivel înalt de performanță.

PARBRIZ ÎNCĂLZIT
Vedere clară imediat - Firele încălzite care traversează parbrizul curăță geamul de abur sau gheață. Parbrizul va fi curățat mult mai repede decât dacă ați fi utilizat radiatorul/ dejivrorul.

ELECTRONIC PARKING BRAKE (EPB) / BRAKE AUTO HOLD (BAH)
Nu vă mai luptați cu frâna de parcare - Comutatorul pentru Electronic Parking Brake (EPB – Frâna electronică de parcare) înlocuiește maneta tradițională. Trageți în sus pentru a aplica și apasati pentru a elibera. Brake Auto Hold (BAH) face aplicarea frânei de parcare în modul start/ stop foarte ușor.

EXTERIORUL OUTLANDER - STILIZARE DINAMICA
Frontul distinctiv, jantele din aliaj și forma aerodinamică ajută împreună la crearea unui aspect care iese în evidență și care va întoarce priviri.
Nu cumpărați OUTLANDER PHEV în ideea de a vă integra în peisaj. Cu grila sa puternică, farurile atractive și forma aerodinamică veți întoarce priviri oriunde mergeți.

DYNAMIC SHIELD
O fuziune între protecție și performanță - Partea frontală a modelului OUTLANDER PHEV include DYNAMIC SHIELD, un design unic care oferă protecție mare pentru pietoni și pasageri. Acum, cu o nouă grilă superioară și o bară de protecție care conferă vehiculului o față sportivă și mai aerodinamică.

CULOAREA ROȘU DIAMANT
Un roșu mai bogat, mai profund - OUTLANDER PHEV este disponibil într-o gamă de culori dinamice, inclusiv noua culoare Roșu Diamant multi-strat, care are un finisaj bogat, perlat.

FARURI LED ȘI LUMINI DE ZI LED
Vedeți mai mult din drum - Farurile elegante dispun de lumini LED atât pentru faza lungă cât și pentru faza scurtă. Acestea se auto-echilibrează în baza încărcării, accelerării și frânării. Acest lucru înseamnă că vor fi întotdeauna îndreptate unde trebuie și nu vor orbi participanții la trafic. Lămpile de ceață LED iluminează șoseaua în față cu lumină albă pentru o vedere mai clară și mai bună. Luminile de zi cu LED se aprind automat când mașina este pornita, pentru a o face mai vizibilă celorlalți șoferi, pietoni și bicicliști.

HAYON ELECTRIC
Încărcare și descărcare mai simple - Ați încercat vreodată să deschideți portbagajul cu brațele pline de echipamente sau cumpărături? Știm ce înseamnă asta - și noi facem cumpărături. De aceea, hayonul electric al modelului OUTLANDER PHEV vă oferă trei opțiuni de deschidere: un buton de pe bord, un buton de pe hayon sau telecomanda cheie.

INTERIORUL OUTLANDER - MULT SPATIU. MULTE FUNCTII.
Un interior care acomodează cinci persoane, un portbagaj imens și o mulțime de funcții chiar și la versiunea de entry level fac din OUTLANDER PHEV un vehicul ce se potrivește oricărui stil de viață. În interiorul modelului Outlander PHEV dispuneți de mult spațiu și de caracteristici demne de clasa de lux. Însă veți observa rapid încă un amănunt. Este foarte, foarte silențios.

SMARTPHONE LINKED DISPLAY AUDIO (SDA)
Rămâneți conectați - Un panou central mai mare găzduiește Sistemul Audio Smartphone Link Display (SDA). Acest hub de divertisment si informatii din interioul mașinii este mai bun decât oricând. Dispune de un ecran de afișare de 8 inch, un sistem de navigație propriu (modernizat) și un procesor mai rapid pentru a încărca informații în jumătate de timp. De asemenea, este centrul pentru informații audio și informatii privind starea călătoriei, precum consumul de energie și modul de rulare. Și dacă nu era suficient, SDA vă permite, de asemenea, să conectați telefonul smartphone la vehicul prin intermediul aplicatiilor dedicate, astfel încât să puteți utiliza aplicațiile preferate.
 
SISTEMUL DE SUNET MITSUBISHI POWER
Dați volumul mai tare - Am creat acest sistem de sunet special pentru modelul OUTLANDER PHEV. Un amplificator de 510w vă oferă tot volumul de care aveți nevoie. Un difuzor de titaniu acoperă gama înaltă și alte șapte difuzoare din vehicul oferă un sunet mai bogat, mai echilibrat. Rezultatul este un sistem de sunet încorporat care este mai bun decât multe sisteme stereo pentru casă.

O CABINĂ SPAȚIOASĂ
Așezați-vă comod și bucurați-vă de călătorie - OUTLANDER PHEV dispune de portiere mari care permit accesul mai ușor în și din mașină. Iar odată ce sunteți înăuntru, nu vă veți simți înghesuit pentru că există suficient spațiu pentru cap și picioare pe locurile pentru pasageri pentru a vă putea relaxa. 

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE DE 463 LITRI
Nu renunțați la nici un bagaj - Spațiul de încărcare de 463 de litri înseamnă că puteți lua orice, de la valize la cărucioare. Spătarele banchetei din spate pot fi rabatate, permițând încărcarea a două biciclete mountain bike. Există și un spațiu sub podeauna portbagajului, ideal pentru depozitarea cablului de încărcare.

DESIGN DINAMIC SCAUNE
Confortabile în orice călătorie - Scaunele care parcă te îmbrățișează au fost proiectate nu numai pentru a avea o formă sportivă, ci veți observa multe îmbunătățiri, precum laterale conturate profund și o susținere lombară unică ajustabilă electronic pentru șofer. Zona centrală a pernei a fost creată pentru a fi mai rezistentă la umezeală, ceea ce este excelent dacă veniți direct de la plajă. Iar noile scaune din spate sunt mai confortabile și oferă o susținere mai bună.  

ALIMENTARE AC 1500W
Priza de alimentare - Există două prize de alimentare la îndemână la modelul OUTLANDER PHEV. Una în consola centrală și cealaltă în zona de bagaje din spate. Acestea asigură o alimentare de până la 1500W AC (Ștecher: tip F) din bateria mașinii. Asta este suficient pentru dispozitivele dumneavoastră atunci când mergeți în camping sau chiar și acasă dacă vă confruntați cu o pană de curent.  

Notă: Unele aparate nu pot fi utilizate chiar dacă nu depășesc consumul prevăzut de 1500W. Consultați manualul de utilizare pentru informații suplimentare.

SIGURANȚA CU OUTLANDER
Siguranța vine ca standard. Există peste nouă caracteristici de siguranță inovatoare, incluse în sistemul OUTLANDER PHEV, inclusiv un sistem de avertizare unghi mort și Auto high beam, toate ajutând la o experiență de condus mai sigură, mai încrezătoare.
Ne-am luat angajamentul de a crea mașini pe care să le iubiți și să ne ocupăm de siguranța celor pe care îi iubiți. De la senzorii inteligenți până la caroseria protectoare, OUTLANDER PHEV asigură un nivel ridicat de siguranță.

SISTEMUL ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC – CONTROL ADAPTIV DE CROAZIERĂ)
Ajutor în păstrarea unei distanțe sigure - Acest sistem folosește un radar pentru a păstra o distanță sigură între dvs. și vehiculul din față. Dacă vehiculul din față este prea aproape, încetinește sau oprește, ACC va încetini sau opri automat vehiculul dvs. Oferă siguranță mai mare și liniște sufletească în special în cazul opririi/ pornirii în trafic.

SISTEMUL FORWARD COLLISION MITIGATION (FCM – ATENUAREA COLIZIUNII FRONTALE)
Mai în siguranță în cazul unei coliziuni - Cu o combinație de camere și radar cu laser, sistemul FCM va evalua distanța și viteza dvs. în comparație cu vehiculul din față. Dacă sistemul detectează un pericol de coliziune, emite o avertizare și încetinește automat vehiculul.

LANE DEPARTURE WARNING (LDW – AVERTIZARE DE PĂRĂSIRE A BENZII)
Dacă deviați, mașina vă va spune - Această funcție inteligentă va emite un semnal sonor și va afișa o avertizare pe bord pentru a vă anunța că vehiculul a deviat de la bandă și nu folosiți semnalizatoarele.

AUTOMATIC HIGH BEAM (AHB – FAZĂ LUNGĂ AUTOMATĂ)
Alternează fazele pentru dumneavoastră - Pentru a face condusul noaptea mai ușor, faza lungă trece automat pe fază scurtă când se detectează vehicule din sens opus. Odată ce vehiculul din sens opus a trecut, revine la faza lungă. Nu veți mai lua mâinile de pe volan pentru a face manual schimbarea.

BLIND SPOT WARNING (BSW – AVERTIZARE UNGHI MORT)
Nu veți mai avea unghiuri moarte - Această funcție folosește senzori cu radar pentru a detecta dacă exista vehicule în unghiurile moarte. Dacă vă pregătiți sa schimbați banda iar sistemul detectează ceva, în oglinda laterală de pe partea cea mai apropiată de obstacol se aprinde o lumină și se declanșează un semnal sonor. 

REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA – ALERTĂ LA TRAFICUL DIN SPATE)
Marșarier cu încredere - Dacă senzorii radar de pe bara de protecție din spate detectează un vehicul care se apropie când ați pus mașina în marșarier, un mesaj de avertizare apare în afișajul multi-informații, este emis un semnal sonor, iar un indicator licărește în ambele oglinzi laterale.

MULTI AROUND MONITOR
Parcare mai ușoară - Camerele mici din jurul modelului OUTLANDER PHEV vă permit să aveți o vedere asupra părții frontale, din spate și lateralele vehiculului dvs. Utilizând datele colectate, sistemul Multi Around Monitor poate, de asemenea, crea o imagine de ansamblu (360 de grade) asupra vehiculului pentru a vă ajuta să vă orientați și să parcați mai sigur.

SISTEMUL ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION (UMS – SISTEMUL ULTRASONIC DE ATENUARE A ACCELERĂRII ACCIDENTALE)
Fără mișcări bruște - Pentru a ajuta la prevenirea coliziunilor în timpul parcării, se aude un semnal sonor și se afișează o avertizare dacă senzorii din față sau din spate detectează un obstacol în apropiere. Accelerația este și ea controlată dacă puneți piciorul din greșeală.

CAROSERIE RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION – SISTEM DE RANFORSĂRI PENTRU PROTECȚIE LA IMPACT)
O cabină cu o carcasă de protecție - OUTLANDER PHEV este construit cu caroseria noastră cu sistem avansat de ranforsări pentru protecție la impact. Plasează în mod strategic ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbirea energiei în cazul unei coliziuni grave. Astfel că dumneavoastră și pasagerii rămâneți în siguranță atunci când este mai mare nevoie.

*Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de oferta a reducerii comerciale de 1.785 € TVA inclus, oferite de M Car Trading, sub denumirea de ECO Tichet Mitsubishi, calculata in euro si a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, disponibila prin PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu, respectiv a unui ecobonus de 20.000 RON, pentru autovehiculele cu emisii CO2 sub 105 g/ km. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Contravalorea exemplificativă a primei de casare: 1.354 eur TVA inclus (6.500 RON, estimata conform Program Rabla 2020), a fost calculată la un curs de schimb de 4.8000 RON / 1 EUR. Valoarea finală de achiziție poate varia în functie de cursul de schimb RON/EURO la data tranzacției și/ sau la data emiterii documentației de finanțare/ achiziție. 

**Pretul de 29.453 € tva inclus, pentru modelul MY20 Outlander PHEV 4WD Invite, a fost calculat astfel: din pretul de oferta de 36.759 €, au fost scazute urmatoarele:
- 1.785 € ECO Tichet Mitsubishi;
- 1.354 € Contravaloarea primei de casare (prin Rabla 2020);
- 4.167 € Ecobonus Rabla 2020;


 

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860