fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul Mitsubishi Outlander PHEV

Noul Mitsubishi Outlander PHEV

EXPERIMENTEAZA SENZATIA DE ZBOR

DE CE SIMTI CA PLUTESTI?

  1. Cel mai bun pret pt un PHEV: 33.434 eur cu TVA
  2. O calatorie extrem de confortabila
  3. Eficienta de maine, astazi
  4. Raspuns rapid si placut
  5. Tehnologie pentru viitor

O SENZATIE CU TOTUL NOUA DE CONDUS

Mitsubishi Outlander PHEV este un Plug-in Hybrid SUV care genereaza o noua placere de a conduce - o senzatie extraordinara care nu poate fi intalnita la masinile conventionale. 
Pozitia de condus inalta si spatiul generos din interior specifice unui SUV combinate cu experienta condusului silentios datorita celor 2 motoare electrice, precum si tractiunea sigura si stabilitatea avansata specifice sistemului 4WD (S-AWC), toate acestea genereaza o senzatie relaxata specifica planarii...

STILIZARE DINAMICA

OUTLANDER PHEV dinamic restilizat prezintă o forţă şi un rafinament incomparabile. De la masca frontala şi distinctiva, cu conceptul de "Scut Dinamic" ce exprimă performanţe puternice şi un sentiment de siguranţă, până la noul spate atractiv, încorporează complet cele mai bune calităţi ale unui SUV premium.

Noul design frontal al Mitsubishi Motors, „Scut Dinamic” moşteneşte funcţionalitatea generaţiilor succesive de Pajero şi Lancer Evolution. Secţiunea centrală neagră exprimă putere şi performanţă, învăluită din ambele părţi şi de jos într-un simbol muscular al protecţiei pentru om şi maşină. 
Acest design nu ţine doar de formă, ci are un înţeles real înrădăcinat în funcţionalitate şi va oferi baza pentru designul frontal al modelelor viitoare de Mitsubishi. Masti frontale potrivite vor fi dezvoltate în baza acestui concept pentru diverse clase de vehicule.

Conducere Silentioasa
Sistemul PHEV iti ofera posibilitatea de rula in modul 100% electric. Datorita celor 2 motorare electrice, te poti bucura de o calatorie silentioasa si sigura care iti ofera senzatia de "plutire".


Vehiculul selecteaza automat modul optim de rulare pentru mai mult confort si o buna eficienta a energiei disponibile in functie de conditiile de rulare si de nivelul de incarcare al bateriei. Prioritar va fi intotdeauna modul de rulare EV (100% electric) astfel incat sa va puteti bucura de o calatorie lina si confortabila in armonie cu mediul inconjurator. Există trei moduri de condus pentru a vă asigura că economisiţi cât mai multă energie electrică în diverse situaţii. Atunci când conduceţi prin oraş, vehiculul rulează 100% electric, dar comută în modul hibrid al seriei dacă este necesară mai multă putere la deal şi o accelerare rapidă, caz în care motorul generează electricitate pentru a ajuta motoarele. Dacă vehiculul rulează pe autostradă, va trece la modul hibrid paralel. În acest mod, motorul acţionează vehiculul cu ajutorul motoarelor când este necesară putere suplimentară.


Vei fi uimit de silentiozitatea, stabilitatea si manevrabilitatea excelenta oferite de acest motor TWIN 4WD cu totul deosebit. Datorita acestui motor inovativ, beneficiati de o acceleratie lina si de un cuplu maxim instant. Suplimentar, lipsa transmisiei contribuie la senzatie de accelerare liniara fara a simti niciun soc (generat de schimbarea treptei in cutie de viteze).  

Confort Interior
Calatoria confortabila este asigurata de pozitia de condus inalta, spatiul interior generos, stabilitatea si silentiozitatea oferite. Toate acestea iti vor asigura o noua experienta de a conduce, generand un sentiment de relaxare.

Pozitia de condus inalta va ofera o vizibilitate maxima. Acest lucru va permite sa conduceti mai relaxat si va da un sentiment siguranta. 

Un spatiu interior confortabil si generos pentru bagaje comparabil cu cel al SUV-urilor conventionale, care va permite sa incercati tot ceea ce aveti nevoie pentru activitatile in aer liber.

OUTLANDER PHEV este echipat cu mai multe tehnologii de absorbtie a sunetului, precum si materiale de absorbtie a zgomotelor exterioare pentru obtinerea unor performate foarte bune din punct de vedere NVH. Interiorul linistit creeaza o atmosfera placuta in care se poate discuta usor atat cu pasagerii de pe locurile din fata cat si cu cei de pe locurile din spate.

De Incredere
Mostenind experineta legendara a vehiculelor Mitsubishi in raliurile extreme, noul OUTLANDER PHEV raspunde prompt la comenzile soferului cu stabilitate si predictibilitate in orice conditii de drum, inclusiv la viteze mari, pe sufrafete umede sau pe drumuri inzapezite. Aceasta este o masina pe care o poate conduce oricine cu credere.

Stabil dincolo de orice termen de comparaţie. Noul OUTLANDER PHEV oferă o senzaţie de calm şi relaxare, de plutire pe şosea – mulţumită cuplului puternic şi stabilităţii solide a motorului Twin 4WD şi S-AWC. Este un sentiment de deplină satisfacţie care îmbunătăţeşte plăcerea fiecărei călătorii. Cele 2 motoare electrice montate separat pe osiile din faţă şi spate furnizează o performanţă 4WD incredibilă cu S-AWC care asigură o stabilitate excelentă în mers şi manevrare intuitivă, liniară.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860