fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Mitsubishi L200

Mitsubishi L200

L200. Nu doar dur. Cu adevarat dur.

Noul model L200. Acesta nu este un pick-up truck obișnuit.

4 MOTIVE BUNE:

  1. Caroserie puternica, robusta
  2. Functii avansate de siguranta
  3. Cabina spatioasa, confortabila
  4. Se comporta excelent in off road

SOLICITA OFERTA  REZERVA UN DRIVE TEST

MODELPret de lista (euro, TVA inclus)Pret campanie (euro, TVA inclus)
L200 INTENSE MT, 2.2 Diesel, ASG, 150 CP, 4WDde la 36.878 €de la 32.951 €
L200 INSTYLE AT, 2.2 Diesel, ASG, 150 CP, 4WDde la 42.709 €de la 38.782 €
L200 INSTYLE MT, 2.2 Diesel, ASG, 150 CP, 4WDde la 41.162 €de la 37.235 €
L200 INVITE MT, 2.2 Diesel, ASG, 150 CP, 4WDde la 33.189 €de la 29.262 €
INTENSE AT, 2.2 Diesel, ASG, 150 CP, 4WDde la 39.496 €de la 35.569 €

ÎN CAUTAREA DURABILITATII EXTREME

Am supus pick-up-ul L200 la teste riguroase. Însă robustețea nu a fost suficientă pentru noi. Modelul trebuia să poată rezista la cele mai dure condiții – trebuia să depășească ideea de duritate.
Aveți control total indiferent unde mergeți. Drumuri noroioase? Zăpadă alunecoasă? Pante montane pietroase? Pick-up truck-ul L200 le face față tuturor.

SISTEMUL SUPER SELECT 4WD-II
Manevrabilitate robustă în orice condiții - L200 face față tuturor tipurilor de teren, datorită sistemului nostru Super Select 4WD-II. Acest sistem de tracțiune integrală, de ultimă generație, controlează puterea și frânarea pe fiecare roată pentru stabilitate și tracțiune maximă indiferent de suprafață. Un selector de pe consola centrală vă permite să comutați setările. Alegeți 2H pentru condiții de drum normale sau 4H pentru drumuri accidentate – puteți modifica setările la viteze de până la 100km/h. Când lucrurile se complică, sau treceți în off-road, opriți vehiculul și schimbați setările în 4HLc sau 4Llc.

Vedeți cum funcționează sistemul Super Select 4WD-II

Conditii normale de drum - Setarea: 2H
2WD HIGH RANGE - Alegeți această setare pentru funcționare lină, economică și eficiența combustibilului.

Drumuri dificile si conditii periculoase - Setarea: 4H
4WD FULL TIME - Această setare este pentru mai multă stabilitate la tractare sau tracțiune suplimentară pe drum umed și alunecos.

Teren accidentat cu suprafete cu aderenta scazuta - Setarea: 4HLc
4WD HIGH RANGE CU DIFERENȚIAL CENTRAL BLOCAT - Folosiți această setare pentru o putere egal distribuită roților și o aderență totală mai bună.

Dealuri abrupte, namol, nisip, zapada mare, etc. - Setarea: 4LLc
4WD LOW RANGE CU DIFERENȚIAL CENTRAL BLOCAT - Această setare oferă putere de virare mai bună și tracțiune maximă pe orice fel de teren.

MODUL OFF-ROAD
O tracțiune mai buna atunci când aveți nevoie de ea - Îmbunătățiți în continuare tracțiunea L200 cu comutatorul de selecție off-road. Este suficient să apăsați butonul până când pe display-ul multifuncțional central apare modul dorit. Alegeți setările între Gravel, Mud/snow, Sand sau Rock*.

HILL DESCENT CONTROL – SISTEM DE ASISTENȚĂ LA COBORÂREA PANTELOR ABRUPTE
Încrezători pe pantele abrupte - Abordați o pantă dificilă? Utilizați sistemul de asistență la coborârea pantelor (comutatorul este chiar sub selectorul 4WD). L200 va aplica frânele pentru a vă menține viteza actuală. Asta înseamnă că vă puteți concentra atenția asupra direcției, fără a trebui să vă gândiți la aplicarea frânelor. 

DISCURI DE FRANA MAI MARI
Eficiență îmbunătățită la frânare - Modelele cu jante de 18 inch sunt echipate cu discuri de frână frontale ventilate mărite. Acestea asigură o eficiență mai buna la frânare. Este încă unul din modurile în care modelul L200 este pregătit pentru orice.

TRANSMISIE AUTOMATĂ CU 6 TREPTE
Alunecați lin în Modul Sport - Savurați călătoria fără a sacrifica capacitatea de reacție cu schimbarea lină a noii transmisii automate în 6 trepte. Treceți în Modul Sport pentru o experiență mai sportivă, similară condusului manual.

TRANSMISIE MANUALĂ CU 6 RAPOARTE
Schimbă treptele mai mult ca un autoturism - Dacă alegeți transmisia manuală, obțineți șase viteze pentru control în orice condiții de drum. Schimbarea ușoară a vitezelor combinată cu o comandă mai sensibila pentru ambreiaj asigură o funcționare lină, care dă impresia mai degrabă a unei mașini decât a unui pick-up.

MOTOR UȘOR DE 2,2 LITRI TURBO DIESEL
Motor puternic dar economic - Modelul L200 dispune de un bloc-motor ușor de 2,2 litri cu  16 valve numai din aluminiu  și de sistemul „common rail direct injection”.  Acestea îl fac eficient și economic în ceea ce privește consumul de combustibil, însă dispune de o accelerație energică și un cuplu robust. De asemenea, emisiile CO2 sunt scăzute. 

SUSPENSIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ
Face drumurile accidentate mai line - În partea din față dispuneți de o suspenie cu arcuri elicoidale și o bară de stabilizare, iar în spate, de arcuri cu foi deasupra axului. Rezultatul este o călătorie stabilă și confortabilă chiar și pe cele mai exigente terenuri.

EXTERIORUL L200

O privire și vă dați seama că e serios. Acesta este un pick-up truck care exprimă duritate de la grila frontală pana la hayon.
Grila frontală, capota și bara de protecție fac ca modelul L200 să arate de parcă ar fi fost sculptat dintr-un bloc de oțel. Însă, modelul reprezintă mai mult decât caracteristici robuste. 

DYNAMIC SHIELD
Mai protejat, mai stabil - Noul front al modelului L200 încorporează DYNAMIC SHIELD. Nu este vorba numai de aspect, ci și de protecție mai bună pentru pietoni și pasageri. Forma îmbunătățită a capotei și poziția inferioară de repaus a ștergătoarelor oferă o vizibilitate mai bună.

FARURI LED DE ÎNALTĂ TEHNOLOGIE
Lumini mai bune - Lămpile mari foarte eficiente au fost amplasate mai departe pe bara de protecție pentru a lumina mai mult din drum. În spate, stopurile mari, combinate, au fost amplasate la distanță mai mare pe caroserie. De asemenea, sunt mai receptive, astfel că vehiculele din spate pot vedea imediat atunci când frânați. Lămpile de semnalizare laterale (indicatoare) de pe marginea exterioară a oglinzilor laterale atenționează bicicliștii, pietonii și alte vehicule că sunteți pe punctul de a vira.

CULORI ATRĂGĂTOARE
Iesi în evidență - Noul model L200 este disponibil într-o gamă de culori atrăgătoare. Dacă doriți să ieșiți în evidență, de ce să nu fiți îndrăzneți și să alegeți Sunflare Orange Pearl?

SUPRAFAȚĂ MARE DE ÎNCĂRCARE
Suportă încărcăturile cele mai dure - Spațiul ușor de încărcat a fost întărit pentru a rezista la tot felul de izbituri și lovituri. Însă, ceea ce face ca modelul L200 să fie atât de versatil este faptul că poate suporta o gamă largă de sarcini, ceea ce îl face ideal pentru muncă, treburi de zi cu zi sau o aventură de week-end.

OGLINZI LATERALE ELECTRICE CU SEMNALIZATOARE
Avertizați participanții la trafic că urmează să virați - Oglinzile laterale electrice au o funcție de pliere, pentru a le păstra în siguranță când mașina este parcată. O lampă laterală de semnalizare (indicator) de pe marginea exterioară alertează motocicliștii, bicicliștii și pietonii că urmează să virați.

SISTEM DE OPERARE FĂRĂ CHEIE
Convenabil și sigur - Sistemul de Operare fără Cheie vă permite și încuiați și să descuiați ușile prin simpla apăsare a unui buton de pe mânerul ușii. Sistemul de Pornire a Motorului vă permite să porniți și să opriți motorul apăsând un comutator al motorului, astfel puteți intra în mașină și puteți porni L200 fără a utiliza o cheie. Trebuie doar sa o aveti la dvs.

INTERIORUL L200

Robust nu înseamnă că nu e confortabil. Pășiți în interiorul modelului pick-up truck L200 și veți descoperi o cabină spațioasă, confortabilă, care pare, mai degrabă, interiorul unui SUV.
În interiorul modelului L200 veți găsi o mulțime de caracteristici la care nu vă așteptați în cazul unui pick-up: o cabină spațioasă, scaune de înaltă calitate și izolație fonică pentru o călătorie liniștită, confortabilă.

CABINĂ CONFORTABILĂ
Atingere delicată - Pentru a vă spori confortul și plăcerea de a conduce, am căptușit și am cusut dublu consola podelei, cotiera centrală și ornamentele ușii. De asemenea, am adăugat izolarea fonică și amortizarea vibrațiilor. 

DESIGN UTILITAR
Ne concentrăm pe detalii - Pentru că ne interesează detaliile, veți găsi o multitudine de finisaje practice, precum tăvițele din față și spate pentru telefoanele smartphone, porturile de încărcare USB și suficiente spații pentru depozitarea articolelor personale. 

SPAȚII LARGI, DESCHISE
Cea mai spațioasă cabină din clasa sa - Cabina singulară este luminoasă și spațioasă cu spațiu suficient pentru picioare. Dacă alegeți cabina dublă, dispuneți de cea mai încăpătoare cabină din clasa sa și spațiu pentru încă trei pasageri, care pot călători confortabil.

PANOU INSTRUMENTE
Comenzi mai luminoase, mai clare - Cadranele de viteză și turometru dispun de un contrast mai înalt și de grafică mai bună pentru a le face mai ușor de citit. Între cadrane, există un Monitor color LCD Multi-Informații care vă oferă informații diverse, starea celor 4 roți și alerte de siguranță.

MITSUBISHI MULTI COMMUNICATION SYSTEM (MMCS)
O călătorie foarte bine conectată - Acest sistem de la bord pune șoferul la conducere și duce divertismentul în mașină la nivelul următor. Un ecran tactil de 6 inch vă permite să controlați sistemul audio, creează funcționalități hands-free pentru telefon și afișează imagini de la camera din spate pentru o parcare ușoară.

SCAUNE FAȚĂ SOMPTUOASE
Confortabil în orice călătorie - Scaunele au fost proiectate pentru a vă îmbrățișa trupul. Oferă susținere pentru umeri, susținere mai bună în laterale și un centru mai adânc pentru suport maxim al spatelui.  L200 este disponibil, optional, și cu scaun al șoferului reglabil electronic, cu scaune față încălzite și tapițerie din piele.

SIGURANȚA IN L200

Modelul L200 duce siguranța la un nou nivel. Fie că folosiți L200 la muncă, alte treburi sau într-o aventură cu familia, acesta este construit să vă transporte în siguranță și este echipat cu o întreagă paletă de tehnologii avansate de siguranță.
L200 și-a construit o reputație de durată ca fiind un vehicul comercial de încredere, robust și ușor. Noul model L200 vine și cu o serie de caracteristici inteligente care duc pasagerii și șoferul la un alt nivel.

SISTEMUL ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION (UMS – SISTEMUL ULTRASONIC DE ATENUARE A ACCELERĂRII ACCIDENTALE)
Fără surprize neplacute - Pentru a preveni coliziunile în timpul parcării, se aude un semnal sonor și se afișează o avertizare luminoasă dacă senzorii din față detectează un obstacol în apropriere. Accelerația este și ea controlată automat dacă puneți piciorul din greșeală.

SISTEM BLIND SPOT WARNING (BSW – AVERTIZARE UNGHI MORT)
Schimbarea benzilor este acum mai sigura - Senzorii de pe barele de protecție vor detecta dacă există ceva în unghiurile moarte. Dacă există vreun obstacol, semnalizatorul (indicatorul) licărește în oglinda ușii. Iar cu Lane Change Assist (LCA – Asistență la Schimbarea Benzii), dacă activați semnalizatorul și o altă mașină se apropie, veți auzi un semnal sonor de avertizare.

MULTI AROUND MONITOR (CAMERĂ CU VEDERE 360 DE GRADE)
Ușor de parcat - Camerele mici din jurul modelului L200 vă permit să vizualizați fața, spatele și lateralele vehiculului dvs. Utilizând datele colectate, camera poate crea și o vedere de sus asupra vehiculului pentru a vă ajuta să vă orientați și să parcați mai sigur.

SISTEM FORWARD COLLISION MITIGATION (FCM - ATENUAREA COLIZIUNII FRONTALE)
Un drum fără obstacole - Atunci când acest sistem de siguranță inteligent consideră că există posibilitatea unei coliziuni, fie cu o mașină, fie cu un pieton din față, încetinește automat vehiculul dvs. 

REAR-CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA - ALERTĂ LA TRAFICUL DIN SPATE)
Marșarier cu încredere - Dacă un vehicul este detectat atunci când vă pregătiți să ieșiți cu spatele dintr-un spațiu de parcare sau de pe o alee de acces, semnalizatorul (indicatorul) de virare de pe oglinda ușii licărește, veți auzi un semnal sonor de avertizare și un mesaj apare în Ecranul Multi-Informații de pe bord.

SISTEM DE 7 AIRBAG-URI SRS
Protecție pentru toți cei din mașină - L200 este echipat cu un sistem de7 airbag-uri SRS. Sistemul include airbag-uri față, airbag-uri față lateral, airbag-uri tip cortină și chiar și un airbag de genunchi pentru șofer, astfel că toți pasagerii de la bord sunt protejați. 

STRUCTURĂ CAROSERIE RISE – SISTEM DE RANFORSĂRI PENTRU PROTECȚIE LA IMPACT
Călătoriți sub o armură - L200 este construit în jurul unei caroserii de tip RISE. Acest design înseamnă ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbția energiei în cazul unei coliziuni. Astfel că dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră vă aflați într-o cochilie de protecție.

CAROSERIE UȘOARĂ ȘI RIGIDĂ
Protecție suplimentară - Caroseria modelului L200 este extrem de rezistentă, însă ușoară, datorită utilizării extinse a plăcilor de oțel cu rezistență ridicată la deformare. Împreună cu caroseria RISE, acest lucru contribuie la un nivel crescut de siguranță pentru pasageri.

 
*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Casa Auto Timisoara îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale. Toate echipările prezentate pot varia. De asemenea, este posibil să nu fie disponibile în România. Casa Auto Timisoara nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli de tipărire sau de redactare însă face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informațiilor prezentate pe acest site.
Pentru acurateţea informaţiilor şi pentru ultimele actualizări, vă rugăm să ne contactaţi.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860