fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noua generatie Mitsubishi Colt

Noua generatie Mitsubishi Colt

Noul Mitsubihsi Colt

Mitsubishi Motors dezvăluie noul COLT - construit pe baza succesului celor 6 generații anterioare - poziționat în segmentul B pentru publicul european.

Ce îl face atât de special?

  • 3 motorizari disponibile, inclusiv Hybrid (HEV)
  • 4 versiuni de echipare, cu multiple posibilitati de personalizare
  • Suită completă de funcții ADAS și Infotainment

SOLICITA INFORMATII

DYNAMIC SHIELD
Noul COLT aduce un design dinamic și modern, atât în aspectul exterior cât și în cel interior. Partea frontală, încadrată de lumini full-LED, pare sculptată. Designul luminilor de rulare pe timp de zi LED (DRL) oferă noului COLT o semnătură unică, integrând designul frontal Mitsubishi Motors - Dynamic Shield.

INTERIOR
Dotat cu cea mai recentă tehnologie de infotainment, interiorul noului COLT combină stilul și confortul, cu spațiul și versatilitatea, iar experiența digitală din interiorul noului COLT este pe măsura abordării dinamice a designului vehiculului. Sistemul Smartphone-link Display Audio (SDA) montat central, acționează ca interfață principală între șofer și sistemele vehiculului și infotainment. SDA vine în formate de 7 inchi (landscape) și de 9,3 inchi (portret) cu replicare wireless a smartphone-ului (Apple CarPlay® și Android Auto™) ca standard, cu versiuni de top care oferă și sistemul audio BOSE® Premium.

SIGURANTA, COMODITATE SI CONFORT
Noul COLT integrează o serie de senzori ultrasonici, camere și radar pentru asigurarea unei vederi de 360° a vehiculului și a aduce o suită completă de sisteme ADAS vehiculului din segmentul B, ajutându-l să mențină siguranța ocupanților și a celorlalți participanți la trafic, precum și să elimine din stresul asociat cu condusul. Cruise Control Adaptiv cu Stop & Go, Monitorul cu Vizualizare 360°, Faza Lungă Automată, Avertizarea de Unghi Mort, Sistemul de Atenuare a Coliziunii Frontale, Avertizare la Părăsirea Benzii, Asistentul de Păstrare a Benzii, Asistentul de Parcare, Alerta privind Traficul din Spate și Recunoașterea Indicatoarelor Rutiere sunt doar câteva din sistemele disponibile pe Noul COLT

GRUPURI MOTOPROPULSOARE

  • 1,0L MPI**: motor termic pe benzină, cu injecție multi-punct, în 3 cillindri, cu transmisie manuală cu cinci trepte. Putere: 65CP. CO2***: 119-122g/km
  • 1,0L MPI-T**: motor termic pe benzină, cu injecție multi-punct cu turbocompresor, în 3 cilindri, cu transmisie manuală cu șase trepte. Putere: 90CP. CO2***: 118-121g/km
  • 1,6L Hybrid (HEV)**: motor termic pe benzină 1,6 litri cu două motoare electrice și o baterie de 1,2 kWh cuplată la o cutie de viteze automată, multimodală. Putere (combinată): 145CP. CO2***: 93-101g/km.
*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Casa Auto Timisoara îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale. Toate echipările prezentate pot varia. De asemenea, este posibil să nu fie disponibile în România. Casa Auto Timisoara nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli de tipărire sau de redactare însă face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informațiilor prezentate pe acest site.
Pentru acurateţea informaţiilor şi pentru ultimele actualizări, vă rugăm să ne contactaţi.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860