fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross

Eclipse Cross. SUV-ul sportiv gata de actiune.

Bucuria este la îndemâna dumneavoastră.  Discount minim garantat 3.000* € TVA inclus!
Stoc limitat! Programeaza un Test Drive sau solicita o oferta!

4 MOTIVE BUNE:

  1. Acceleratie excelenta
  2. Sistem 4WD avansat
  3. Caracteristici inteligente de siguranta
  4. Tehnologie conectiva

SOLICITA OFERTA REZERVA UN DRIVE TEST

MODELPret de lista (euro, TVA inclus)Pret campanie (euro, TVA inclus)
Eclipse Cross INVITE+, 1.5 Benzina, CVT, 163 CP, 250 Nmde la 28.360 €de la 25.335 €
Eclipse Cross INFORM, 1.5 Benzina, M/T, 2WD, 163 CP, 250 Nmde la 22.955 €de la 19.742 €
Eclipse Cross INVITE, 1.5 Benzina, M/T, 2WD, 163 CP, 250 Nmde la 24.621 €de la 20.932 €
Eclipse Cross INTENSE 4WD, 1.5 Benzina, CVT, 163 CP, 250 Nmde la 31.856 €de la 27.953 €
Eclipse Cross INTENSE 2WD, 1.5 Benzina, CVT, 163 CP, 250 Nmde la 27.553 €de la 24.264 €
Eclipse Cross INSTYLE+, 1.5 Benzina, CVT, 4WD, 163 CP, 250 Nmde la 35.756 €de la 31.642 €


SUV-UL REINVENTAT

Am creat un SUV sportiv de înaltă performanță și l-am îmbinat cu expertiza noastră off-road pentru un nou tip de experiență la volan.
Eclipse Cross este proiectat pentru a vă oferi experiența supremă la volan. Motorul nostru Turbo cu tehnologia Direct Injection alaturi de un sistem de tracțiune integrală permanentă, oferă stabilitate și manevrabilitate sporite.

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)
Stabilitate exceptionala - Sistemul avansat de tracțiune integrală controlează mașina și forța de frânare la fiecare roată. Rezultatul este forța de antrenare mai concentrată, viraje mai bune și o stabilitate mai bună în orice condiții de drum. Acest sistem integrat funcționează printr-o combinație a sistemelor Active Yaw Control, Active Stability Control și Anti-lock braking (ABS).

ACTIVE YAW CONTROL (AYC)
Stabilitate mai buna pe carosabil - Active Yaw Control este un sistem unic pe care l-am inventat. Acesta îmbunătățește virajele utilizând frânele pentru a distribui optim torsiunea la roțile din stânga și din dreapta. Astfel, chiar dacă frânezi sau accelerezi prea tare, încă mențineți controlul.

ACTIVE STABILITY CONTROL (ASC)
Stabilitate in orice conditii - Active Stability Control utilizează senzori pentru a analiza mișcarea vehiculului și pentru a identifica orice mișcare instabilă. Apoi distribuie automat torsiunea și puterea de frânare pe roțile din stânga sau din dreapta pentru a menține stabilitatea.

ANTI-LOCK BRACKING SYSTEM (ABS)
Fara frane blocate - Un sistem de frânare anti-blocare proiectat pentru a preveni deraparea. Funcționează prin oprirea blocării roților în timpul frânării, astfel încât acestea sunt întotdeauna în contact cu suprafața carosabilului. Mașinile noastre sunt dotate de multi ani cu sistemul ABS.

MODUL OFF-ROAD
Tractiune mai mare atunci cand aveti nevoie - Îmbunătățiți tracțiunea off-road a modelului Eclipse Cross chiar si mai mult, cu noul comutator Drive Mode Selector de pe consola centrală. Doar apăsați până când modul dorit apare în ecranul multifuncțional. Alegeți între setările Auto, Snow sau Gravel.

MOTOR TURBO CU INJECȚIE DIRECTĂ
Receptiv, însă economic - Noul motor pe benzină turbocompresor, de 1,5L, dispune de injecție directă de combustibil. Deși are o dimensiune mai mică, este mai receptiv, cu o accelerație energică și un cuplu la fel de mare precum un motor de 2,4L. De asemenea, este mai eficient în ceea ce privește consumul de combustibil, mai bun pentru buzunarul dumneavoastră și pentru mediu. 

SISTEMUL AUTO STOP ȘI GO (AS&G)
Reduceți irosirea combustibilului și emisiile - Sistemul Auto Stop & Go opreste motorul, reducând irosirea combustibilului și emisiile de CO2 fără a întrerupe sistemele electronice. Motorul repornește imediat, astfel că nu veți fi nevoiți să așteptați. 

HEAD UP DISPLAY (HUD)
Mai multe modalități de a fi informat - Un Display Head Up (HUD) futurist este poziționat pe bord, chiar deasupra volanului. Asta înseamnă că puteți fi atent la drum și în același timp să primiți notificări importante la bord, cum ar fi viteza vehiculului, distanța față de mașina din față, sau chiar dacă o portieră a fost lăsată întredeschisă.
 
AFIȘAJ MULTI-INFORMAȚII
Alerte exacte - Între vitezometru și turometru se află un Display color LCD Multi-Informatii. Acesta vă oferă informații privind pornirea, starea modului mașinii și alerte privind siguranța. La fel ca Display-ul Head Up, este poziționat pentru a fi ușor de găsit implicând o mișcare minimă a ochilor șoferului, permițând astfel acestuia să se concentreze la drum.

CONTROLER TACTIL
Asemănător unui smartphone - Controlerul Touchpad este situat în consola centrală. Funcționează ca ecranul unui smartphone, astfel cu câteva atingeri sau glisări, puteți utiliza Sistemul Smartphone Link Display Audio pentru a seta nivelurile audio și multe altele, cu efort minim.

SUSPENSIE FINĂ
Manevrare ușoară, stabilă - Suspensia modelului Eclipse Cross a fost reglată fin pentru a oferi manevrabilitate stabilă, ușoară, fără a compromite confortul.

EXTERIORUL ECLIPSE CROSS

La fel de diferit ca și tine - De ce să fii ca ceilalți? Optează pentru linii îndrăznețe și un aspect sculptat profund. Cei care doresc să iasă în evidență conduc acest SUV de înaltă performanță cu recomandări off-road remarcabile.
Modelul Eclipse Cross marchează începutul noilor noastre progrese în design. Forțăm limitele și nu facem compromisuri la calitate, pentru a obține crossover-ul perfect. 

DYNAMIC SHIELD
O fuziune între protecție și performanță - Frontul puternic include DYNAMIC SHIELD, care nu numai că plusează la aspectul distinctiv, ci și protejează pietonii și ocupanții vehiculului în egală măsură.

FORMA A CAROSERIEI SCULPTATA
Treceți lin pe străzile orașului - Forma de pană sculptată a modelului Eclipse Cross îi oferă un aspect sportiv, precum un atlet gata să sară din blockstart. Forma plafonului dublu cu bule oferă spațiu suplimentar pentru cap pentru pasagerii din spate.

LUNETA DUBLA
O vedere clara in spate - Luneta înclinată abrupt îmbunătățește aspectul aerodinamic și evidențiază aspectul sportiv. De asemenea, mărește spațiul pentru bagaje – există loc suficient în spate pentru o bicicletă sportivă. Iar tetierele din spate nu vă stau în cale pentru că au fost special concepute pentru a avea un profil redus oferind în același timp suport confortabil pentru cap.

TRAPA ACTIONATA ELECTRIC
Nu pierdeti nimic din peisaj - Plafonul panoramic face mașina să pară mai deschisă și mai spațioasă. Iar atunci când sunteți într-o aventură, nu veți rata peisajele uimitoare. Dispuneți chiar și de un stor electric, prin care puteți admira răsăritul.

NOUA CULOARE ROȘU DIAMANT
Un roșu mai bogat, mai profund - Noul model Elipse Cross este disponibil într-o gamă de culori dinamice, inclusiv noul Roșu Diamant în 6 straturi, care are un aspect mai bogat, mai profund. 

FARURI LED DE ÎNALTĂ TEHNOLOGIE
Lumini mai bune, față și spate - În față, faruri LED foarte eficiente, farurile de zi și cele de ceață au fost amplasate mai departe pe caroserie. Lumina lor albă intensă luminează mai mult, drumul în față. În spate, lămpile de poziție spate și o lampă de stop cu montură înaltă ofertă o vizibilitate pentru autoturismele din spate.

ACCESORII
Obțineți finisajele speciale - Dacă vreți să atrageți și mai multe priviri admirative, există un pachet special pe care îl puteți alege. Acesta vine cu jante din aliaj negru de 18”, mască frontală neagră, oglinzi portiere și alte detalii negre, precum apărători și garnituri și garnituri portiere.  Iar înăuntru, căptușeală plafon neagră și pedale de aluminiu stil F-1.

INTERIORUL ECLIPSE CROSS

O cabină flexibilă adaptată nevoilor dumneavoastră - Eclipse Cross are un bord bazat pe conceptul unei axe orizontale. Asta înseamnă că toate instrumentele și elementele de control sunt accesibile ușor și la îndemână.
Fiecare detaliu din Eclipse Cross a fost realizat pentru a accentua confortul și a vă menține conectat. 

AXA ORIZONTALĂ
Un interior proiectat în jurul dumneavoastră - Am creat modelul Eclipse Cross folosind conceptul de axă orizontală pentru un interior îmbunătățit. Acest lucru înseamnă că bordul a fost proiectat cu un panou de instrument amplasat mai mult orizontal, astfel încât totul este la îndemână, iar dumneavoastră vă puteți concentra mai mult la drum.

ILUMINAT SUBTIL CU LED
Iluminat interior cald - Pentru a îmbunătăți cabina suplimentar, am adăugat iluminatul cu LED pe ornamentele ușii din față și mâner și am folosit material gros de absorbție a sunetului peste tot. 

FINISAJE INTERIOARE STILATE
Ne concentrăm pe detalii - Deoarece considerăm că detaliile sunt importante, interiorul negru elegant dispune de o mulțime de note practice, precum suporturile pentru sticle din panoul portierei, un suport pentru 2 pahare în consola centrală, un port de încărcare USB și un spațiu pentru telefonul dumneavoastră.

SCAUNE FLEXIBILE
Destul de mult spațiu pentru un coupé - Este suficient spațiu în Eclipse Cross pentru cinci adulți. Scaunele sunt proiectate pentru susținere maximă a spatelui și există suficient spațiu pentru picioare. Scaunele din spate se pot glisa pentru confort suplimentar. În poziție verticală veți obține un spațiu de încărcare impresionant de 374 de litri. Glisați scaunele din spate pentru loc suplimentare pentru picioare sau înclinați în față și pliați pentru mai mult spațiu de încărcare.

SISTEM DE SUNET ROCKFORD FOSGATE®
Un sistem audio superior - Eclipse Cross oferă un sistem de sunet premium de la Rockford Fosgate®, lider global în inovația auto. Cu nouă difuzoare, inclusiv un subwoofer, puteți asculta melodiile preferate cu un sunet bogat care va rivaliza cu sistemul dumneavoastră Hi-Fi.

SISTEM AUDIO SMARTPHONE LINK DISPLAY (SDA)
Lărgiți perspectiva - Sistemul Audio Smartphone Link Display vă permite să integrați ușor dispozitivul dumneavoastră. Doar conectând Smartphone-ul dumneavoastră la SDA, puteți utiliza aplicațiile dumneavoastră favorite prin control vocal, rămânând astfel concentrat la drum pentru a conduce mai în siguranță. SDA vă ajută să faceți intuitiv ceea ce doriți pe telefonul dumneavoastră, chiar și când vă aflați la drum.

SMARTPHONE LINKED DISPLAY AUDIO (SDA)
Ramaneti conectati - Un panou central mai mare găzduiește Sistemul Audio Smartphone Link Display (SDA). Acest hub de divertisment si informatii din interioul mașinii este mai bun decât oricând. De asemenea, este centrul pentru informații audio și informatii privind starea călătoriei. Și dacă nu era suficient, SDA vă permite, de asemenea, să conectați telefonul smartphone la vehicul prin intermediul aplicatiilor dedicate, astfel încât să puteți utiliza aplicațiile preferate.

CARACTERISTICI DE SIGURANTA

Fără compromisuri când vine vorba de siguranță - Echipat cu o serie de caracteristici avansate, Eclipse Cross este unul dintre cele mai sigure vehicule din clasa sa.
Tehnologia avansată include senzori inteligenți care scanează împrejurimile și vă avertizează cu privire la pericole ajutând Eclipse Cross să furnizeze un nivel ridicat de siguranță.

SISTEMUL FORWARD COLLISION MITIGATION (FCM - ATENUAREA COLIZIUNII FRONTALE)
Mai în siguranță în cazul unei coliziuni - cu o combinație de camere și radar cu laser, sistemul FCM va evalua distanța și viteza dvs. în comparație cu vehiculul din față. Dacă sistemul detectează un pericol de coliziune, emite o avertizare și încetinește automat vehiculul.

LANE DEPARTURE WARNING (LDW – AVERTIZARE DE PĂRĂSIRE A BENZII)
Dacă deviați, mașina vă va spune - această funcție inteligentă va emite un semnal sonor și va afișa o avertizare pe bord pentru a anunța că vehiculul a deviat de la bandă și nu folosiți semnalizatoarele.

SISTEMUL ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC – CONTROL ADAPTIV AL CROAZIEREI)
Vă ajută să pastrați o distanță de siguranță - sistemul Adaptive Cruise Control reduce oboseala musculară în timpul călătoriilor lungi dându-vă ocazia să setați viteza maximă a mașinii corespunzător, și să mențineți viteza selectată față de vehiculul din față.

BLIND SPOT WARNING (BSW – AVERTIZARE UNGHI MORT)
Nu veți mai avea unghiuri moarte - această funcție folosește senzori cu radar pentru a detecta dacă există vehicule în unghiurile moarte. Dacă vă pregătiți să schimbați banda, semnalizati, iar sistemul detectează ceva, în oglinda laterală de pe partea cea mai apropiată de obstacol se aprinde o lumină și se declașează un semnal sonor.

AUTOMATIC HIGH BEAM (AHB – FAZA LUNGA AUTOMATA)
Alternează fazele pentru dumneavoastră - pentru a face condusul pe timp de noapte mai ușor, faza lungă trece automat pe fază scurtă când se detectează vehicule venind din față. Odată ce vehiculul din față a trecut, revine la faza lungă. Nu va mai trebui să luați mâinile de pe volan pentru a face manual schimbarea.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA – ALERTĂ LA TRAFICUL DIN SPATE)
Marșarier cu încredere - Dacă senzorii radar de pe bara de protecție din spate detectează un vehicul care se apropie când ați pus mașina în marșarier, un mesaj de avertizare apare în afișajul multi-informații, este emis un semnal sonor, iar un indicator licărește în ambele oglinzi laterale.

MULTI AROUND MONITOR (360 DE GRADE)
Vedeți mașina din orice unghi - acele manevre dificile tocmai au devenit mai ușoare. Camerele montate în fața, spatele și lateralele vehiculului (inclusiv o vedere de sus) vă vor arăta ce se află în unghiurile moarte și vă vor ajuta să parcați mai ușor. De asemenea, vă vor ajuta să și detectați dacă un vehicul sau un pieton traversează prin spatele mașinii.

CAROSERIE RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION – SISTEM DE RANFORSARI PENTRU PROTECTIE LA IMPACT)
Proiectată pentru a vă proteja - Eclipse Cross este construit folosind caroseria noastră cu sistem avansat de ranforsări pentru protecție la impact (RISE). Aceasta plasează strategic ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbirea energiei în cazul unei coliziuni puternice. Astfel că dumneavoastră și pasagerii rămâneți mai în siguranță atunci când este mai mare nevoie. 

SISTEM DE 7 AIRBAG-URI SRS
Protecție pentru toți cei din mașină - Pentru a rămâne, dumneavoastră și ceilalți pasageri, în siguranță în cazul unei coliziuni, Eclipse Cross este echipat cu un sistem cu 7 airbag-uri SRS. Ocupanții scaunelor din față sunt protejați de airbag-uri frontale plus un airbag suplimentar la nivelul genunchilor pentru șofer în cazul unei coliziuni frontale. În cazul unei coliziuni laterale, ocupanții din față sunt protejați de airbag-uri laterale, iar ocupanții de pe ambele rânduri sunt protejați de airbag-uri tip cortină care se întind de-a lungul lateralelor.

HILL START ASSIST (HSA – ASISTENTA LA PORNIREA IN RAMPA)
Nu mai rulați înapoi în rampă - Dacă începeți urcarea pe o rampă abruptă, Hill Start Assist vă ușurează efortul menținând automat frânele, până când apăsați accelerația. Astfel, nu va trebui niciodată să vă mai faceți griji că rulați înapoi.

PROTECTIE SUPLIMENTARA
Caroserie sudată rigidă - Eclipse Cross asigură o manevrare mai stabilă datorită unei structuri a caroseriei extrem de rigidă. Acest lucru este realizat prin sudarea în puncte și utilizarea adezivilor structurali la uși și la deschiderile hayon-ului.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Casa Auto Timisoara îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale. Toate echipările prezentate pot varia. De asemenea, este posibil să nu fie disponibile în România. Casa Auto Timisoara nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli de tipărire sau de redactare însă face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informațiilor prezentate pe acest site.
Pentru acurateţea informaţiilor şi pentru ultimele actualizări, vă rugăm să ne contactaţi.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860