fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Noul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Noul Eclipse Cross PHEV, de la 31.989 euro, prin programul Rabla Plus.

  • Design nou
  • 4x4 permanent
  • Tehnologie plug-in hibrid de top.

SOLICITA OFERTA REZERVA UN DRIVE TEST

O NOUA EXPERIENTA LA VOLANUL PHEV

Așezați-vă la volan și bucurați-vă de o nouă experiență marca Mitsubishi Motors. Suntem inventatorii SUV-ului 4x4 PHEV.
Noul ECLIPSE CROSS PHEV oferă manevrabilitate și capacitate de virare impresionante. Acest lucru se datorează unei rigidități ridicate a caroseriei, unui centru de greutate jos și sistemului de motoare electrice 4WD.

MOTOARELE ELECTRICE
Spre deosebire de multe vehicule hibrid, Eclipse Cross PHEV are două motoare electrice. Acest lucru înseamnă că vehiculul poate folosi curent EV mai des, iar dumneavoastră obțineți liniște și confort cu accelerație lină în majoritatea situațiilor de mers.

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)
Stabilitate remarcabila - Sistemul avansat de tracțiune integrală full-time numit Super All Wheel Control reglează forța de acționare și frânare pe fiecare roată. Rezultatul este o putere de acționare mai concentrată, viraje mai bune și stabilitate mai bună în toate condițiile de mers. Acest sistem integrat lucrează printr-o combinație de sisteme Active Yaw Control (AYC), Active Stability Control (ASC) și Anti-lock braking (ABS).

ACTIVE YAW CONTROL (AYC – CONTROL ACTIV AL DERIVEI)
Ținută mai bună pe drum - Active Yaw Control este un sistem unic inventat de noi. Îmbunătățește virarea prin folosirea frânei pentru a distribui în mod optim cuplul pe roțile din stânga și dreapta. Chiar dacă frânați sau accelerați prea tare, încă păstrați controlul.

ACTIVE STABILITY CONTROL (ASC – CONTROLUL ACTIV AL STABILITĂȚII)
Stabilitate în toate condițiile - Active Stability Control se folosește de senzori pentru a analiza mișcarea vehiculului și a identifica orice mișcare instabilă. Apoi distribuie automat cuplul și forța de frânare pe roțile stânga sau dreapta pentru a menține stabilitatea.

ANTI-LOCK BRAKING SYSTEM (ABS – SISTEM ANTI-BLOCARE ROȚI)
Fără frâne blocate - Un sistem anti-blocare roți este destinat prevenirii derapării. Funcționează prin oprirea blocării roților în timpul frânării, astfel încât să rămână permanent în contact cu suprafața de rulare.

SELECTOR CU 5 MODURI DE CONDUS
Tracțiune mai bună când ai nevoie de asta - Puteți îmbunătăți și mai mult tracțiunea off-road a vehiculului Eclipse Cross PHEV cu ajutorul Selectorului de Moduri de Condus. Apăsați-l până apare modul dorit în Afișajul Multi-Informații de pe bord. Alegeți unul din cele 5 moduri: Normal, Snow (zăpadă), Gravel (pietriș), Tarmac și Eco.

MOTOR CU INJECȚIE DIRECTĂ
Receptiv și în același timp economic - Eclipse Cross PHEV are un motor DOHC de 2,4L 16-valve cu 4 cilindri în linie. A fost proiectat pentru a fi mai eficient din punct de vedere al combustibilului: mai bine pentru buzunarul dvs. și pentru mediu.

AFIȘAJ HEAD UP (HUD)
Mai multe moduri de a rămâne informat - Un Afișaj Head Up (HUD) futurist este amplasat pe bord chiar deasupra volanului. Înseamnă că puteți ține ochii pe șosea și puteți vedea totuși notificări importante, precum viteza vehiculului, informații despre navigare și avertizări.

AFIȘAJ MULTI-INFORMAȚII
Alerte văzute imediat - Între vitezometru și tahometru se află un afișaj color LCD Multi-Informații. Acesta ofertă informații legate de pornire, statusul modului de condus și alerte de siguranță. Ca și afișajul Head Up, este amplasat astfel încât să fie urmărit cu mișcări minime ale ochilor șoferului, permițând concentrarea la drum.

SUSPENSIE ACORDATĂ FIN
Manevrare lină, stabilă - Suspensia Eclipse Cross PHEV a fost reglată pentru a oferi manevrabilitate stabilă și lină, fără a face compromisuri la confort.

AUTONOMIE

Bateria de mare capacitate vă va permite să parcurgeți 45 km în modul pur electric. Adăugați la calcul motorul de 2,4 litri, și autonomia combinată este de peste 640 km. Și cu abilitatea de a capta energia cinetică prin frânarea regenerativă aveți toate beneficiile sistemului electric fără grija de a rămâne fără energie.

AUTONOMIE PHEV
O autonomie mai mare decât orice alt PHEV de pe piață. Relaxați-vă. Aveți un drum plăcut în față. Și temerile legate de autonomie? Se topesc mai repede decât km în oglinda retrovizoare. Priviți cât de departe puteți ajunge cu autonomia totală.
Cu mâna scoasă pe geam din Bucuresti pana la Snagov - Snagov este la 40 km distanță de centrul Bucurestiului. E o zonă fermecătoare pentru plimbări plăcute, posibilități de distracție și de îmbăiere în siguranță pentru copii. La o astfel de distanță se poate face această excursie doar cu o încărcare electrică*.
De la Bucuresti la Timisoara - Autonomia ECLIPSE CROSS PHEV vă permite să parcurgeți acest drum cu ușurință, fără să opriți pentru alimentare*.
Câteva zile de respiro în Iasi - Orașul Iași se află la 400 km distanță de București. Pentru a ajunge acolo și înapoi, trebuie doar să alimentați o dată și să reîncărcați complet*.

*Consumul de combustibil și distanța parcursă EV pot varia în funcție de mediul în care rulează mașina (vreme, trafic, etc.), stilul de condus (stop/start, viteză ridicată, etc.) și folosirea aerului condiționat.
INCARCAREA
Există mai multe moduri de a vă încărca Eclipse Cross PHEV-ul. Dacă folosiți un Încărcător Rapid, durează doar 25 de minute să încărcați vehiculul până la 80%. 

Încărcător obișnuit - Încărcarea la o priză standard de perete, pe care o recomandăm, se folosește de un circuit electric dedicat, verificat de un electrician calificat.
100% incarcare: 230V8A: 7 ore*; 230V10A: 6 ore*; 230V16A: 4 ore*

Încărcătorul rapid - Un Încărcător Rapid poate oferi până la 80% încărcare în doar 25 de minute. Acestea se găsesc de obicei la stații service de pe autostrăzi și aproape de drumuri principale. Veți găsi încărcătoare rapide și în parcări de supermarketuri și centre comerciale.
80% incarcare in 25 de minute*

TELECOMANDA MITSUBISHI
Puteți fi anunțat când vehiculul se termină de încărcat. Telecomanda Mitsubishi vă poate spune acest lucru. De asemenea vă permite să setați timpi de încărcare de la distanță sau să programați pre-încălzirea sau răcirea cabinei, astfel încât când reveniți la mașină, temperatura interioară să fie perfectă pentru dumneavoastră.

*Timp aproximativ. Timpul de încărcare poate varia în funcție de condiții.
COSTURI DE RULARE
Tehnologia inovatoare înseamnă că veți rula exclusiv pe energie electrică mai des. Folosiți instrumentul de calculare a costurilor de pe această pagină pentru a vă face o idee mai clară asupra costurilor de rulare.  Mai puține drumuri la benzinărie înseamnă economii mai mari.

COSTURI DE RULARE ZILNICE
Navetă cu foarte puțini bani - O încărcare electrică completă vă va costa în jur de 5 lei și vă va ajunge pentru 45 de km. Pentru a oferi un context, naveta medie este de circa 8 km. Eclipse Cross PHEV vă va costa aproximativ 2 lei pe zi pentru rulare, și s-ar putea să vă treziți că nici nu prea mai folosiți motorul pe benzină.

FĂRĂ TAXĂ DE EMISII
Vești bune pentru șoferi - Eclipse Cross PHEV beneficiaza de costuri de parcare semnificativ mai mici in parcarile publice gestionate de Primarie. Pentru a profita de acest lucru trebuie să vă înregistrați vehiculul întâi.

MAȘINI DE SERVICIU
Economisiți mii din taxa pentru mașinile de serviciu - Emisiile de CO2 scăzute ale Eclipse Cross PHEV plasează SUV-ul în cea mai scazută zona de impozitare.

EXTERIORUL ECLIPSE CROSS
Noua generație Eclipse Cross PHEV marchează linia întâi a noilor noastre progrese de design. Împingem limitele și nu facem compromisuri legate de calitate, pentru a realiza SUV-ul PHEV perfect.

SUV ATRĂGĂTOR ÎN STIL COUPE
Plutiți pe străzile orașului - Forma de pană sculptată a Eclipse Cross PHEV îi conferă un aspect sportiv, ca un atlet gata de start. 

DYNAMIC SHIELD
O fuziune între protecție și performanțe - Frontul puternic și plin de caracter încorporează DYNAMIC SHIELD, care nu doar contribuie la aspectul distinctiv, dar și apără mai bine pietonii și ocupanții vehiculului.

FORMĂ HEXAGONALĂ SCULPTATĂ
Stabilitate și manevrabilitate îmbunătățite - Dacă priviți noul Mitsubishi Eclipse Cross din spate, veți vedea că are o formă aproape hexagonală. Cu alte cuvinte, se lățește în mijloc și se îngustează în partea de sus. Acest lucru creează un profil mai atrăgător de SUV coupe și conferă modelului Eclipse Cross PHEV aspectul robust și sofisticat.

EMBLEMA PHEV
Arată clar certificările verzi - Noul Eclipse Cross are o emblemă EV în lateral și o emblemă PHEV în partea din spate a vehiculului. S-ar putea să credeți că emblemele nu sunt așa importante, dar ele arată că vă aduceți contribuția la reducerea dependenței de combustibili fosili.

FARURI ȘI LUMINI DE ZI LED
Un drum mai luminat - Din fața, modelul Eclipse Cross are un aspect impresionant. Capota înclinată atrage privirea către luminile de zi LED (DRL), ceea ce conferă mașinii un aspect caracteristic, de felină care e gata de atac. Sub DRL veți găsi mănunchiul de faruri sculptate care adăpostește atât farurile LED cât și lămpile de ceață LED.

TRAPĂ PANORAMICĂ ELECTRICĂ
Nu ratați nimic din peisaj - Trapa panoramică electrică face ca mașina să se simtă mai ușoară și mai spațioasă. Înseamnă și că atunci când sunteți într-o aventură nu veți pierde acele priveliști care îți taie respirația. Există chiar și un parasolar electric încorporat pentru atunci când iese soarele.

CULOARE NOUĂ ALB DIAMANT
Un alb mai adânc, mai satisfăcător - Noul Eclipse Cross PHEV 2021 este disponibil într-o gamă de culori dinamice, inclusiv noul Alb Diamant în 4 straturi, cu un finisaj mai lucios.

INTERIORUL ECLIPSE CROSS
Fiecare detaliu din Eclipse Cross a fost gândit pentru a vă spori confortul și a vă menține conectat în mod convenabil.

AXA ORIZONTALA
Pentru șofer e ca și cum ar sta într-un cockpit - Am creat controalele Eclipse Cross folosindu-ne de un concept de axă orizontală. Acest lucru înseamnă că bordul a fost proiectat astfel încât totul să fie la îndemână. Puteți folosi controalele cu minim de mișcare și cu mai multă concentrare la șosea.

8-INCH SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (SDA)
Rămâneți conectat oriunde vă aflați - Sistemul Smartphone Linked Display Audio vă permite să integrați fără probleme dispozitivul. Conectând  Smartphone-ul la SDA puteți folosi aplicațiile favorite prin comenzi vocale, lăsându-vă să vă concentrați la drum, pentru mai multă siguranță. Puteți folosi cu ușurință hărți, muzică, apeluri, mesaje și altele. SDA vă ajută să faceți intuitiv ceea ce doriți pe smartphone, chiar și pe șosea.

ÎNCĂLZIRE SCAUNE FAȚĂ ȘI SPATE
Încălzirea scaunului pentru dumneavoastră - Dacă vă urcați în mașină într-o dimineață rece sau geroasă, puteți face ca scaunele din față și din spate să devină mai plăcute cu ajutorul încălzitoarelor pentru scaune. Indiferent cât a scăzut mercurul din termometre afară, veți fi mult mai confortabil în interiorul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.

ARANJAMENT FLEXIBIL AL SCAUNELOR
Scaun spate cu spătar rabatabil pe 9 nivele - Există suficient spațiu la picioare pentru cinci adulți în Eclipse Cross PHEV. Scaunele din spate au și o funcție de rabatare pe 9 nivele, astfel încât puteți regla scaunul pe poziția preferată pentru o călătorie cu adevărat confortabilă. Puteți glisa scaunele din rândul 2 spre spate pentru și mai mult spațiu la picioare. 

SPATIU MARE DE INCARCARE
359 litri de spațiu de bagaje - Am făcut ca zona de bagaje să fie cu 10% mai mare față de modelele anterioare Eclipse Cross. Acest lucru înseamnă că acum puteți transporta echivalentul a  trei genți de golf cu diametrul de 9,5 inch sau patru valize cu scaunele din spate pe locul lor. 

MITSUBISHI POWER SOUND SYSTEM (MPSS)
Acustică mai bogată în cabină - Sistemul de sunet Mitsubishi a fost dezvoltat cu atenție pentru a oferi un sunet mai bogat, mai plăcut. Am instalat difuzoare în 8 locuri din cabină și am reglat în mod special sunetul pentru acustica interioară. Mai departe a fost de ajutor faptul că difuzoarele din față pentru frecvențe înalte sunt făcute din materiale extrem de rigide din titan și că difuzoarele de pe portiere sunt căptușite cu fibră de sticlă cu vapori de aluminiu. 

SIGURANTA
Tehnologia avansată, inclusiv senzori inteligenți care urmăresc împrejurimile și vă avertizează în caz de pericol, ajută Eclipse Cross PHEV să ofere niveluri ridicate de siguranță pe toate planurile.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC – CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERĂ)
Păstrați distanța de siguranță față de alte vehicule - Păstrează distanța setată între vehiculul dumneavoastră și mașina din față cu ajutorul radarului, pentru mai multă siguranță și liniște sufletească. Util în aglomerația de pe autostradă.

SISTEM FORWARD COLLISION MITIGATION (FCM – ATENUAREA COLIZIUNII FRONTALE)
Încetinește automat pentru a evita coliziunile - Ca și cum ar fi încă o pereche de ochi pe șosea, FCM monitorizează drumul din față cu ajutorul camerelor și radarului cu laser pentru ca toți să fie în siguranță. Când se detectează o posibilă coliziune frontală, se activează o alarmă sonoră și vehiculul frânează automat pentru a preveni sau reduce daunele cauzate de un impact frontal.  

LANE DEPARTURE WARNING (LDW – AVERTIZARE PĂRĂSIRE BANDĂ)
Dacă părăsiți banda, mașina vă va anunța - Această funcție determină activarea unui semnal sonor și afișarea unei avertizări vizuale dacă detectează faptul că vehiculul iese de pe banda sa de mers fără semnalizare.

BLIND SPOT WARNING (BSW – AVERTIZARE PENTRU UNGHIUL MORT)
Monitorizează automat unghiurile moarte - Senzorii cu radar din bara de protecție spate detectează vehiculele din unghiurile moarte spate pe ambele părți, pentru siguranța dvs. Printr-o combinație între indicatorul oglinzii de pe portieră și un semnal sonor sunteți avertizat că s-a detectat un obstacol în unghiurile moarte.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA – ALERTĂ LA TRAFICUL DIN SPATE)
Senzorii vă ajută să mergeți în marșarier în siguranță - Utilă când mergeți cu spatele pentru a ieși din parcare, această funcție determină pornirea unui semnal sonor și vă arată o avertizare pe afișajul multi-informații dacă senzorii din bara de protecție spate detectează un vehicul care se apropie când sunteți în marșarier.

MONITOR MULTI AROUND
Camerele de la bord fac parcarea ușoară - Parcați în siguranță și convenabil. Camerele montate în partea din față, spate și lateralele vehiculului lucrează împreună pentru a afișa diverse imagini ale vehiculului (inclusiv o imagine  compusă, de sus) pentru a evidenția unghiurile moarte. 

SISTEMUL ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION (UMS – SISTEMUL ULTRASONIC DE ATENUAREA A ACCELERĂRII ACCIDENTALE)
Fără bruscări când parcați - O alarmă sonoră pornește și este afișat un mesaj de avertizare dacă senzorii din față sau din spate detectează un obstacol în apropiere. Puterea motorului pe combustibil este de asemenea controlată dacă accelerați brusc din greșeală.

AUTOMATIC HIGH BEAM (AHB – FAZĂ LUNGĂ AUTOMATĂ)
Reglează automat faza farurilor - Țineți mâinile pe volan în timp ce AHB comută automat de pe faza scurtă pe faza lungă în funcție de prezența unui vehicul în față. 

SISTEM 7 AIBAGS SRS
Protecție pentru toți pasagerii din mașină - Airbag-urile frontale, laterale, airbag-urile tip cortină și un airbag pentru genunchi pentru șofer vă protejează în eventualitatea unei coliziuni. 

PROTECȚIE CU CAROSERIA RISE
Absoarbe energia în caz de impact - Performanțele de siguranță în caz de coliziune sunt semnificativ îmbunătățite cu caroseria RISE a lui Mitsubishi Motors, care absoarbe în  mod eficient energia de impact și păstrează integritatea cabinei în cazul unei coliziuni.

HILL START ASSIST (HSA – ASISTENȚĂ LA PORNIREA DIN RAMPĂ)
Nu mai alunecă mașina înapoi în rampă - HSA vă ajută să nu rulați înapoi atunci când porniți de pe o pantă abruptă. De asemenea, aplică forță de frânare timp de două secunde după ce eliberați pedala de frână.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Casa Auto Timisoara îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale. Toate echipările prezentate pot varia. De asemenea, este posibil să nu fie disponibile în România. Casa Auto Timisoara nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli de tipărire sau de redactare însă face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informațiilor prezentate pe acest site.
Pentru acurateţea informaţiilor şi pentru ultimele actualizări, vă rugăm să ne contactaţi.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860