fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star. Livrare imediata, din stoc!

Mașina ideală pentru oraș. Începând de la 11.888 € + TVA.

4 MOTIVE BUNE:

  1. Consum redus
  2. Spatiu pentru 5 adulti
  3. Usor de parcat
  4. Spatiu generos pentru bagaje

SOLICITA OFERTA REZERVA UN DRIVE TEST

CONDUCÂND UN SPACE STAR

Partenerul ideal în oraș - Dorești o mașină cu un interior flexibil și confortabil? O mașină care oferă o eficiență de top a combustibilului pentru clasa sa? O mașină care își face drum ușor prin trafic, care e distractiv de condus și ușor de parcat? Aici intră în scenă Mitsubishi Space Star. Este companionul tău ideal.
Să conduci un Space Star este captivant. Apasă pedala de accelerație și vei fi încântat de cât de rapid răspunde mașina la comenzile tale. Pe lângă accelerația sportivă, agilitatea și manevrabilitatea îi permit să își facă drum ușor prin trafic.

MOTOR 1.2L DOHC 12-VALVE MIVEC
Eficiență a combustibilului de top în clasa sa - Space Star are un motor de 1,2 litri, motor cu 12 supape și 3 cilindri în linie DOHC MIVEC. Partea de MIVEC înseamnă Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System (sistemul inovator de control electronic al deschiderii/închiderii supapelor al Mitsubishi ). Înseamnă că obțineți performanțe remarcabile din partea mașinii cu o economie impresionantă a combustibilului. Mai puține opriri pentru alimentare, mai mult timp de călătorie.

DESIGN ARMONIOS SI AERODINAMIC
O formă proiectată pentru economia de combustibil - Caroseria modelului Space Star a fost eficientizată pentru a aluneca lin în mers. Rezistența redusă scade zgomotul produs de vânt și emisiile CO2, în același timp îmbunătățind eficiența combustibilului și stabilitatea la viteză ridicată.
 
CEA MAI MICĂ RAZĂ DE ÎNTOARCERE DIN CLASA SA
Se strecoară în cele mai strâmte locuri - Cu o rază de virare extrem de mică, de 4,6 metri (una din cele mai bune din clasă), Space Star poate intra pe străduțele strâmte ale orașelor sau pe drumuri de țară. Iar când vine vorba de parcare, acest hatchback se poate strecura în spații în care alte vehicule nu reușesc.

CRUISE CONTROL
Mai relaxat pe distanțe lungi - Cu sistemul Cruise Control, viteza vehiculului tău este menținută automat, fără a fi nevoie să ai piciorul pe accelerație. Acest lucru face călătoriile mai lungi să fie mai relaxate. Pentru a deconecta Cruise Control, apasă pe ambreiaj sau frână.

INDICATOR ECO MODE
Poți deveni un șofer prietenos cu mediul - De câte ori accelerezi într-un mod blând și măsurat, indicatorul ECO se aprinde. Cu cât primești mai multe luminițe, cu atât mai bine te descurci. Asta te ajută să dezvolți deprinderi mai bune în trafic, să reduci costurile cu combustibilul și să contribui la un mediu mai curat.

EXTERIORUL SPACE STAR

O declarație curajoasă - O capotă joasă, conică, faruri puternice Bi-Xenon și o bară de protecție joasă cu o grilă cromată, oferă modelului Space Star un aspect sportiv. Dacă dorești să faci impresie, ai nevoie de Space Star.
Space Star este mașina perfectă pentru a-ți exprima libertatea și stilul. O privire aruncată caroseriei cu forme line, faruri expresive, o bară de protecție joasă și dominantă și imediat îți dai seama că este o mașină care te provoacă. De ce să te pierzi în mulțime când poți să te remarci?

DESIGN-UL „DYNAMIC SHIELD”
Mai multă protecție, mai multă stabilitate - Grila frontală și bara de protecție din față ale modelului Space Star, încorporează „DYNAMIC SHIELD”. Acest design unic nu doar conferă mașinii aspectul său distinctiv, dar construcția creează un scut de protecție atât pentru pietoni cât și pentru ocupanții mașinii.

DESIGN AERODINAMIC
Proiectat pentru a tăia vântul - Space Star are o formă foarte aerodinamică. Dispune de un motor Mitsubishi MIVEC mult evoluat, rezultatul a peste optzeci de ani de know-how  în inginerie. Când le combini, rezultă o mașină care este foarte economică atunci când o folosești.

FARURI BI-XENON HID
Vezi și ești văzut mai ușor - Farurile Bi-Xenon HID (HID înseamnă high intensity discharge – descărcare de intensitate ridicată) ale modelului Space Star sunt mai strălucitoare și mai eficiente. Mai jos pe bara de protecție avem lămpile de ceață cu LED. În spatele vehiculului se află lămpi combinate LED (complexul care cuprinde semnalizatoarele, stopurile și luminile din spate) care sunt și mai eficiente decât becurile standard.

OGLINZI LATERALE ELECTRICE
Ușor de reglat din scaunul șoferului - Oglinzile laterale sunt reglabile electric, astfel că le poți așeza în poziția corectă din scaunul șoferului. Se rabatează pentru a fi în siguranță atunci când mașina este parcată.
 
SISTEM DE OPERARE FĂRĂ CHEIE
Intri și ieși fără a avea nevoie de cheie - Senzorii modelului Space Star detectează când dispozitivul de operare fără cheie se află în apropiere – trebuie doar să îl ai în buzunar sau în geantă. Apoi tot ce ai de făcut este să atingi senzorul de pe mâner și poți descuia ușa șoferului și ușa portbagajului, fără a scoate cheia.


INTERIORUL SPACE STAR


O mulțime de spațiu interior - Space Star poate arăta ca un hatchback compact din exterior, dar înăuntru este o altă poveste. Accentul se pune pe spațiu și confort; există suficient spațiu pentru cinci adulți, iar bancheta din spate fiind reglabilă, acest lucru se traduce printr-un spațiu de bagaje suficient de flexibil pentru toate nevoile.
Intră în cabina modelului Space Star și vei obține dovada conceptului de design „omul pe primul loc”. Există o mulțime de spațiu la cap și la picioare. Vizibilitatea de jur împrejur este excelentă. Configurația flexibilă a scaunelor asigură spațiu suficient pentru mai mulți pasageri sau mai multă încărcătură. Iar atenția la detalii, precum accentele cu model de carbon de la uși, vitezometrul și restul instrumentelor nu au egal.

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO
Toate aplicațiile favorite sunt aici - Consola centrală superioară adăpostește Smartphone-Link Display Audio (SDA). Acest centru de divertisment al mașinii dispune de un afișaj touch screen de 7 inch. Este și centrul de control audio și de afișare a  informațiile privind statusul călătoriei, precum consumul de energie și autonomia. 

COMENZI PE VOLAN
Te ajutăm să conduci în siguranță - Space Star are comenzi pentru sistemul audio și sistemul Bluetooth® pentru telefonul mobil amplasate pe volan. Acestea sunt ușor de accesat cu o mișcare minimă a degetului mare. Astfel nu va trebui să-ți iei privirea de pe șosea.

MULTIFUNCTION GPS NAVIGATION (MGN – NAVIGAȚIE GPS MULTI-FUNCȚII)
Deții controlul - Centrul Multifunction GPS Navigation pune șoferul în control. Un afișaj LCD touch screen de 6,5 inch îți permite să controlezi sistemul Satnav îmbunătățit, radioul DAB/FM și CD/DVD player-ul. Și pentru că dispune de compatibilitate îmbunătățită cu smartphone-ul, poți trimite și mesaje-text, poți face apeluri și folosi diverse aplicații, hands-free doar prin control voce.

SISTEM AUDIO LA BORD
Crește plăcerea audiției - Sistemul audio de la bordul Space Star include un CD player, perfect dacă încă îți place să asculți discuri și un radio AM/FM. Pentru a ne asigura că sunetul este cât mai bogat posibil, în cabină au fost instalate în mod strategic patru difuzoare de înaltă calitate.
 
PANOU DE INSTRUMENTE CLAR
Indicatoare clare cu contrast ridicat - Vitezometrul și turometrul au grafică cu contrast ridicat pentru a le face mai ușor de citit. Sunt așezate pe un fundal cu model de carbon și au contur cromat care le conferă un aspect sportiv. În partea de jos a vitezometrului, un afișaj multi-funcțional furnizează informații utile privind călătoria și alerte.


CARACTERISTICI DE SIGURANTA

O mașină mică cu siguranță ridicată - Space Star dispune de mai multe sisteme avansate care au grijă de siguranța ta. Printre acestea se numără Controlul Tracțiunii și Stabilității, un sistem avansat de frânare și Hill Start Assist (asistența la pornirea în rampă).
Chiar și într-un hatchback mic, siguranța este ridicată. Space Star încorporează o serie de sisteme inteligente de siguranță care lasă în urmă multe alte mașini. Funcții precum Forward Collision Mitigation (atenuare coliziune frontală) și Automatic High Beam (fază lungă automată) oferă mai multă protecție fiecărei călătorii.

SISTEMUL FORWARD COLLISION MITIGATION (FCM – ATENUARE COLIZIUNE FRONTALĂ)
Încetinește mașina automat - Acest sistem inteligent de siguranță nu este doar atent la vehiculele din față, ci detectează și pietonii. Dacă este vreo posibilitate să apară o coliziune cu oricare din aceștia, va încetini automat vehiculul.

AUTOMATIC HIGH BEAM (AHB – FAZĂ LUNGĂ AUTOMATĂ)
Schimbă fazele pentru tine - Pentru a ușura mai mult condusul noaptea, faza lungă trece automat pe fază scurtă când este detectat un vehicul care se apropie. Odată ce acesta a trecut, revine la faza lungă. Fără a lua mâinile de pe volan pentru a le schimba manual.

CAROSERIE RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION – RANFORSĂRI PENTRU PROTECȚIE LA IMPACT)
O mașină cu armură integrată - Space Star este construit cu caroseria noastră avansată Reinforced Impact Safety Evolution (RISE). Această carcasă din oțel de înaltă rezistență absoarbe și dispersează energia unui impact din toate direcțiile, reducând în același timp semnificativ greutatea generală a structurii vehiculului.

SISTEM DE 7 AIRBAG-URI SRS
Airbag-uri pentru șofer și pasageri - Space Star este echipat cu un sistem de 7 airbag-uri SRS. Sistemul include airbag-uri frontale, lateral frontale, airbag-uri tip cortină și chiar și un airbag pentru genunchii șoferului, astfel încât toți cei aflați la bord să fie protejați.

HILL START ASSIST (HSA – ASISTENȚĂ LA PORNIREA ÎN RAMPĂ)
Pornire ușoară în rampă - Hill Start Assist face pornirea în rampă chiar ușoară. Sistemul HSA  ține frâna conectată timp de două secunde până apăși pedala de accelerație. Astfel nu trebuie să te îngrijorezi că mașina pleacă înapoi.
 
PRETENSIONARE
Centuri de siguranță cu întindere automată - Pretensionările de la centurile de siguranță din față întind automat centurile în cazul unei coliziuni, pentru a ajuta la reținerea șoferului și a pasagerului din față (pretensionare dublă opțională pentru șofer. Pretensionare singulară opțional pentru pasagerul din față).

ACTIVE STABILITY CONTROL (ASC – CONTROL ACTIV AL STABILITĂȚII)
Frânare automată în condiții alunecoase - Pe suprafețe periculoase sau când vehiculul alunecă din cauza unei manevre bruște, frânele se cuplează automat. Pentru a stabiliza mai mult vehiculul, capacitatea motorului este în același timp redusă.

ABS CU EBD
Rămâi în control când frânezi - Space Star are un sistem de frânare anti-blocare pentru patru roți (ABS). Acesta previne blocarea roților în timpul frânării de urgență și ajută șoferul să rămână în control chiar și pe șosele alunecoase. Electronic Brakeforce Distribution (EBD – distribuire electronică a forței de frânare), o funcție suplimentară, distribuie forța de frânare pe toate cele patru roți pentru a îmbunătăți performanțele de frânare.

SISTEM TYRE PRESSURE MONITORING (TPMS – monitorizarea presiunii din pneuri)
Rămâi informat despre presiunea din cauciucuri - Este foarte important să conduci cu presiunea corectă în roți. Cu TPMS, senzorii din sistem măsoară presiunea și temperatura cauciucurilor și trimite datele către o unitate de control. Dacă se constată că presiunea din cauciucuri este mică, se aprinde o lumină de avertizare pe bord.

LANE DEPARTURE WARNING (LDW – avertizare de părăsire a benzii)
Dacă deviezi de la traseu, mașina te anunță - Dacă vehiculul părăsește banda și nu folosești semnalizarea, această funcție inteligentă va presupune că ai deviat neintenționat. Emite un semnal sonor și afișează o lumină de avertizare pe bord.

 

Prețul nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale.
Versiunea din imagine este cu titlu de prezentare.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860