fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul Mitsubishi ASX

Noul Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX. SUV-ul pentru aventuri urbane.

Mitsubishi ASX 4WD - Impact & Impuls, de la 16.648 €.

4 MOTIVE BUNE:

  1. Sistem de infotainment avansat
  2. Spatiu pentru 5 adulti
  3. Sabilitate si control remarcabile
  4. Caracteristici de siguranta inteligente

SOLICITA OFERTA REZERVA UN DRIVE TEST

MODELPret de lista (euro, TVA inclus)Pret oferta (euro, TVA inclus)Discount %
ASX INVITE, 2.0 Benzina, CVT, 4WD, 150 CP, 195 Nmde la 24.419 €de la 21.408 €12%
ASX INTENSE, 2.0 Benzina, CVT, 4WD, 150 CP, 195 Nmde la 28.298 €de la 24.145 €15%
ASX INVITE MT, 2.0 Benzina, 2WD, 150 CP, 195 Nmde la 21.646 €de la 18.552 €14%
ASX INFORM MT, 2.0 Benzina, 2WD, 150 CP, 195 Nmde la 19.742 €de la 16.648 €16%

DETINETI MODELUL ASX. CUCERITI ORASUL.

Ușor de parcat. Ușor de condus. Ușor de iubit. Acest SUV aspectuos este destul de compact pentru a se strecura pe străduțele orașului, totuși suficient de mare pentru a fi practic. Iar sistemul electronic avansat 4WD oferă stabilitate excelentă în orice condiții de drum.
Noul ASX atrage privirile - Cu un aspect dramatic nou, faruri cu tehnologia LED, o grilă expresivă și o caroserie cu linii puternice, noul model ASX are un aspect care nu va trece neobservat.

ALL WHEEL CONTROL (AWC) 4WD
Control extraordinar - Sistemul (4WD) de tractiune integrala a fost creat utilizând tehnologii pe care le-am dezvoltat de-a lungul mai multor ani. O serie de cuplaje controlate electronic cuplează efortul de torsiune direct de la puntea din față la puntea din spate atunci când este detectată alunecarea. Controlul Activ al Stabilității analizează mersul vehiculului și identifică orice mișcare instabilă. Apoi, ajustează automat puterea motorului și aplică frâna pe roțile din stânga sau dreapta pentru a menține stabilitatea. Rezultatul se vede în viraje, stabilitate și manevrabilitate mai bune. 

SELECTOR MOD DE RULARE
Tracțiune mai mare atunci când aveți nevoie - Măriți puterea de tracțiune și stabilitatea cu ajutorul comutatorului Drive Mode Selector de pe consola centrală. Doar apăsați până când modul dorit apare pe Afișajul Multi-Informații de pe bord. Alegeți între setările 2WD, 4WD AUTO sau 4WD LOCK.
Drumuri normale - 2WD - Conduceți economic pe drumuri normale și pe autostrăzi.
Drumuri dificile - 4WD AUTO - Tracțiune mărită, stabilitate la viteză mare și manevrabilitate predictibilă.
Drumuri grele - 4WD LOCK - Pentru drumuri alunecoase, umede sau acoperite de zăpadă sau atunci când este necesară tracțiunea maximă.

SCHIMBĂTOR CU PADELE
Schimbare ușoară a vitezelor - Schimbătoarele cu padele în stil F1 sportiv de pe coloana de direcție înseamnă că puteți schimba vitezele cu o simplă apăsare. Astfel, mâinile dumneavoastră stau pe volan și dumneavoastră aveți mai mult control.
 
UNGHI DE ABORDARE / UNGHI DE DEGAJARE
Alegeti ce drum vreti - Forma caroseriei modelului ASX a fost proiectată pentru a aborda pante abrupte, însă și pentru a vă permite  să coborâți pe drumuri înclinate.

SISTEMUL AUTO STOP AND GO (AS&G)
Reduceți risipa de combustibil și emisiile - Sistemul Auto Stop & Go oprește motorul la semafor, evitând risipa de combustibil și reducând emisiile CO2 fără a întrerupe sistemele electronice. Motorul repornește imediat, astfel încât nu veți fi nevoiți să așteptați. 

CRUISE CONTROL
Conduceți mai ușor pe distanțe lungi - Cruise Control vă permite să mențineți automat viteza mașinii dumneavoastră fără să țineți piciorul pe pedala de accelerație. Asta înseamnă că puteți conduce mai relaxat în călătoriile mai lungi. Pentru a elibera funcția, doar apăsați pedala de frână. 

MOTOR TURBO CU INJECȚIE DIRECTĂ
Receptiv, dar totuși economic - Modelul ASX dispune de un nou motor MIVEC* cu 4 cilindri și 16 valve, de 2,0L. Este disponibil cu transmisie CVT automată sau manuală cu 5 trepte. Ambele versiuni dispun de Auto Stop and Go. Oferă suficientă putere pentru o performanță sportivă, totuși blocul motor de aluminiu oferă o eficiență sporită a consumului de combustibil.

*Sistemul Inovativ de Control Electronic al distribuției Variabile Mitsubishi 

CAPACITATEA SUV
Trece fără efort peste limitatoarele de viteză - Modelul ASX dispune de toate beneficiile unui SUV. O poziție înaltă de condus vă permite să vedeți mai mult din drum în față. Garda înaltă la sol înseamnă că inundațiile bruște, limitatoarele de viteză sau gropile din carosabil sunt mai puțin îngrijorătoare.

EXTERIORUL ASX

Noul ASX atrage privirile. Cu un aspect dramatic nou, faruri cu tehnologia LED, o grilă expresivă și o caroserie cu linii puternice, noul model ASX are un aspect care nu va trece neobservat.
Grila frontală puternică și blocurile optice poziționate mai in exterior oferă mașinii un aspect nou, remarcabil. Lateralele aerodinamice și roțile din aliaj completează aspectul general. De ce să te integrezi când poți să te remarci față de restul?

DYNAMIC SHIELD
O fuziune între protecție și performanță - Cu o nouă grilă superioară și o bară de protecție, partea din față a modelului ASX dispune de caracteristici SUV chiar mai puternice. Dar modelul acesta nu este reprezentat numai de aspect. Partea din față încorporează DYNAMIC SHIELD, un design unic, care oferă o protecție sporită pentru pietoni și pasageri. Iar capota înclinată vă ajută să detectați mai ușor care sunt colțurile mașinii, astfel că accesarea și ieșirea din locurile de parcare este chiar mai ușoară.

FARURI LED DE ÎNALTĂ TEHNOLOGIE
Lumini mai bune în față și spate - În față, farurile LED foarte eficiente, luminile de zi și lămpile de ceață au fost amplasate mai departe pentru a lumina mai mult din drum cu lumină albă intensă. În spate, o nouă lampă de tip T, o lampă de stop LED și o lampă de direcție (indicator) oferă o vizibilitate mai bună pentru autoturismele din spate.

CULOAREA ROȘU DIAMANT
Un roșu mai bogat, mai profund - Modelul ASX este disponibil într-o gamă de culori dinamice, inclusiv noua culoare Roșu Diamant în 6 straturi, care are un finisaj mai bogat, mai profund.

PLAFON PANORAMIC
Nu pierdeți nimic din peisaj - Acoperișul panoramic inundă interiorul cu lumină. De asemenea, înseamnă că atunci când vă aflați într-o aventură, nu veți pierde acele peisaje uimitoare. Pentru a îmbunătăți mai mult cabina și pentru a crea un interior mai liniștit, marginea din jurul acoperișului panoramic este luminată noaptea cu lumină caldă LED.  

JANTE DIN ALIAJ DE 18 INCH
Obțineți senzatia de sportivitate - Modelul ASX este disponibil acum cu jante de aliaj de 18 inch nou proiectate. Acestea nu numai că dau un aspect sportiv, hub-ul este mai lat decât roțile convenționale și este mai puțin cauciuc între dumneavoastră și drum.  Asta înseamnă că veți dispune de o direcție mai precisă și o aderență mai bună, atât în condiții de drum uscat, cât și umed. 

INTERIORUL ASX
Mic pe exterior, mare la interior - Există suficient spațiu pentru ca cinci adulți să poată călători comod. De asemenea, modelul dispune de finisaje de calitate și caracteristici avansate tehnologic care fac nu doar călătoria, ci și viața, mult mai ușoară.
Pentru un SUV compact, modelul ASX dispune de un spațiu surprinzător pentru cap și picioare – nu doar în față, ci și pe bancheta din spate pentru pasageri. Finisajele de lux și tehnologia de la bord vor face din fiecare călătorie o plăcere.  

SMARTPHONE LINKED DISPLAY AUDIO (SDA)
Rămâneți conectați - Un panoul central mai mare găzduiește sistemul Smartphone Linked Display Audio System (SDA). Acest hub de infotisment din interiorul mașinii este mai bun decât oricând.  Acum dispune de un ecran de afișare de 8 inch, un sistem de navigație actualizat și un procesor mai rapid pentru a încărca informații în jumătate din timp. De asemenea, este centrul pentru informații audio și despre starea călătoriei, precum consumul de energie și modul de rulare. Și dacă asta nu era suficient, SDA vă permite și să conectați telefonul dumneavoastră smartphone la vehicul, prin aplicatiile dedicate, pentru a putea utiliza aplicațiile dumneavoastră preferate.

SPAȚIU DE BAGAJE
Gata să transporte orice - Cu 406 litri*, spațiul de bagaje este imens comparativ cu concurența.  Hayon-ul ușor de deschis este suficient de lat cât să facă încărcarea, chiar și a celui mai voluminos articol, simplă.

*Include un compartiment de 13 litri sub podea (cu kit de reparații pentru roată).

BANCHETA DIN SPATE FLEXIBILĂ 60:40
Pentru încărcarea obiectelor lungi - Bancheta din spate dispune de o înclinare de 60:40. Cu alte cuvinte, o secțiune mică poate fi pliată în jos.  Acest lucru vă permite să transportați bicicletele, placa de surf și alte articole foarte lungi, lăsând în același timp spațiu pentru pasageri. 

AFIȘAJ MULTI-INFORMAȚII
Informații importante dintr-o privire - Între vitezometru și tahometru se află un Afișaj LCD Multi-Informații. Acesta vă oferă informații privind pornirea, starea modului de condus și alerte de siguranță. Este poziționat astfel încât să fie ușor de găsit cu mișcare minimă a ochilor șoferului, permițându-vă să vă concentrați la drum. 

DESIGN-UL SCAUNELOR
Confortabile în orice călătorie - Scaunele au fost proiectate pentru susținere maximă a spatelui. Acestea sunt disponibile cu tapiterie piele sau dintr-un material nou, moale dar rezistent la uzură, cu un finisaj negru/ gri. Puteți, de asemenea, alege un scaun ajustabil electronic pentru șofer și locuri față încălzite.

CARACTERISTICI DE SIGURANTA

Tehnologie de siguranță avansată. Cu sistemele noastre avansate de siguranță, dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră veți fi pe deplin protejați în timpul călătoriei. 
Suntem în fruntea tehnologiei de dezvoltare a vehiculelor din momentul în care am început să producem mașini, acum 100 de ani. Astăzi, toate mașinile noastre sunt echipate cu echipamente inteligente care susțin condusul în condiții mai sigure și vă protejează pe dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră. 

SISTEMUL FORWARD COLLISION MITIGATION (FCM – ATENUAREA COLIZIUNII FRONTALE)
Mai în siguranță în cazul unei coliziuni - Cu o combinație de camere și radar cu laser, sistemul FCM va evalua distanța și viteza dvs. în comparație cu vehiculul din față. Dacă sistemul detectează un pericol de coliziune, emite o avertizare și încetinește automat mașina.

SISTEMUL LANE DEPARTURE WARNING (LDW – AVERTIZARE DE PĂRĂSIRE A BENZII)
Dacă deviați, mașina vă va spune - Această funcție inteligentă va emite un semnal sonor și va afișa o avertizare pe bord pentru a vă anunța că vehiculul a deviat de la bandă și nu folosiți semnalizatoarele. Dacă se apropie un vehicul din spate, sistemul Lane Change Assist (LCA) vă va notifica cu un semnal sonor și un semnal luminos intermitent în oglinda portierei. În acest fel, știți că trebuie să așteptați înainte de a schimba benzile. 

SISTEMUL AUTOMATIC HIGH BEAM (AHB – FAZA LUNGĂ AUTOMATĂ)
Alternează fazele pentru dumneavoastră - Pentru a face condusul noaptea mai ușor, faza lungă trece automat pe faza scurtă când se detectează vehicule venind din față. Odată ce vehiculul din față a trecut, revine la faza lungă. Nu mai trebuie să luați mâinile de pe volan pentru a face manual schimbarea. 

SISTEMUL BLIND SPOT WARNING (BSW – AVERTIZARE UNGHI MORT)
Nu veți mai avea unghiuri moarte - Această funcție folosește senzori cu radar pentru a detecta dacă există vehicule în unghiurile moarte. Dacă vă pregătiți să schimbați banda iar sistemul detectează ceva, în oglinda laterală de pe partea cea mai apropiată de obstacol se aprinde o lumină și se declanșează un semnal sonor.

SISTEMUL REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA – ALERTĂ LA TRAFICUL DIN SPATE)
Marșarier cu încredere - Dacă senzorii radar de pe bara de protecție din spate detectează un vehicul care se apropie când ați pus mașina în marșarier, un mesaj de avertizare apare în afișajul Multi-Informații, este emis un semnal sonor și un indicator licărește în ambele oglinzi laterale. 

SISTEMUL ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION SYSTEM (UMS – SISTEMUL ULTRASONIC DE ATENUARE A ACCELERĂRII ACCIDENTALE)
Previne accelerarea accidentala - Acest sistem inteligent utilizează un radar pentru a ajuta la prevenirea coliziunilor în timpul parcării. În cazul în care există un obstacol se aude un semnal sonor și se afișează o avertizare pe bord. Accelerația este și ea controlată dacă puneți piciorul din greseală.

CAROSERIE RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION – SISTEM DE RANFORSARI PENTRU PROTECTIE LA IMPACT)
Proiectat pentru a vă proteja - Modelul ASX este construit utilizând caroseria noastră cu sistem avansat de ranforsări pentru protecție la impact. Aceasta plasează în mod strategic ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbirea energiei în cazul unei coliziuni serioase. Astfel că dumneavoastră și pasagerii rămâneți în siguranță atunci când este mai mare nevoie.

SISTEM DE 7 AIRBAG-URI SRS
Protecție pentru toți pasagerii din mașină - Pentru a rămâne, dumneavoastră și ceilalți pasageri, în siguranță în cazul unei coliziuni, ASX este echipat cu un sistem de 7 airbag-uri SRS. Ocupanții scaunelor din față sunt protejați de airbag-uri frontale, plus un airbag suplimentar la nivelul genunchilor pentru șofer în cazul unei coliziuni frontale. În cazul unei coliziuni laterale, ocupanții de pe ambele rânduri sunt protejați de airbag-uri tip cortină care se întind de-a lungul lateralelor.

SISTEMUL HILL START ASSIST (HSA – ASISTENTA LA PORNIREA IN RAMPA)
Pornire ușoară în rampă - Dacă porniți de pe o pantă abruptă, cu Hill Start Assist acest lucru este foarte ușor prin menținerea frânei timp de până la două secunde, până când apăsați accelerația. Deci, nu va mai trebui să vă îngrijorați că veți rula înapoi în rampă.

 
*Unele echipamente pot varia ca aspect sau disponibilitate în funcție de țară. Consultați-ne pentru mai multe informații detaliate.
Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Casa Auto Timisoara îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale. Toate echipările prezentate pot varia. De asemenea, este posibil să nu fie disponibile în România. Casa Auto Timisoara nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli de tipărire sau de redactare însă face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informațiilor prezentate pe acest site.
Pentru acurateţea informaţiilor şi pentru ultimele actualizări, vă rugăm să ne contactaţi.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860