fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

SUV-ul pentru aventuri urbane: Mitsubishi ASX.

4 MOTIVE BUNE:

  1. Sistem de infotainment avansat
  2. Spatiu pentru 5 adulti
  3. Sabilitate si control remarcabile
  4. Caracteristici de siguranta inteligente

SOLICITA OFERTA

Detineți modelul ASX | Cuceriți orașul

Ușor de parcat. Ușor de condus. Ușor de iubit. Acest SUV aspectuos este destul de compact pentru a se strecura pe străduțele orașului, totuși suficient de mare pentru a fi practic. Iar sistemul electronic avansat 4WD oferă stabilitate excelentă în orice condiții de drum.
Noul ASX atrage privirile - Cu un aspect dramatic nou, faruri cu tehnologia LED, o grilă expresivă și o caroserie cu linii puternice, noul model ASX are un aspect care nu va trece neobservat.

Mic pe exterior, mare la interior

Pentru un SUV compact, modelul ASX dispune de un spațiu surprinzător pentru cap și picioare – nu doar în față, ci și pe bancheta din spate pentru pasageri. Finisajele de lux și tehnologia de la bord vor face din fiecare călătorie o plăcere.  
Există suficient spațiu pentru ca cinci adulți să poată călători comod. De asemenea, modelul dispune de finisaje de calitate și caracteristici avansate tehnologic care fac nu doar călătoria, ci și viața, mult mai ușoară.

Smartphone Linked Display Audio (SDA)

Un panoul central mai mare găzduiește sistemul Smartphone Linked Display Audio System (SDA). Acest hub de infotisment din interiorul mașinii este mai bun decât oricând.  Acum dispune de un ecran de afișare de 8 inch, un sistem de navigație actualizat și un procesor mai rapid pentru a încărca informații în jumătate din timp. De asemenea, este centrul pentru informații audio și despre starea călătoriei, precum consumul de energie și modul de rulare. Și dacă asta nu era suficient, SDA vă permite și să conectați telefonul dumneavoastră smartphone la vehicul, prin aplicatiile dedicate, pentru a putea utiliza aplicațiile dumneavoastră preferate.

Bancheta din spate flexibila 60:40

Bancheta din spate dispune de o înclinare de 60:40. Cu alte cuvinte, o secțiune mică poate fi pliată în jos.  Acest lucru vă permite să transportați bicicletele, placa de surf și alte articole foarte lungi, lăsând în același timp spațiu pentru pasageri. 

Gata să transporte orice

Cu 406 litri*, spațiul de bagaje este imens comparativ cu concurența.  Hayon-ul ușor de deschis este suficient de lat cât să facă încărcarea, chiar și a celui mai voluminos articol, simplă.
*include un compartiment de 13 litri sub podea (cu kit de reparații pentru roată).

Tehnologie de siguranță avansată

Cu sistemele noastre avansate de siguranță, dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră veți fi pe deplin protejați în timpul călătoriei.
 
Sistemul FCM – Atenuarea coliziunii frontale
Cu o combinație de camere și radar cu laser, sistemul FCM va evalua distanța și viteza dvs. în comparație cu vehiculul din față. Dacă sistemul detectează un pericol de coliziune, emite o avertizare și încetinește automat mașina.
 
Sistemul AHB – Faza lunga automata
Pentru a face condusul noaptea mai ușor, faza lungă trece automat pe faza scurtă când se detectează vehicule venind din față. Odată ce vehiculul din față a trecut, revine la faza lungă. Nu mai trebuie să luați mâinile de pe volan pentru a face manual schimbarea.
 
Sistemul BSW – avertizare unghi mort
Această funcție folosește senzori cu radar pentru a detecta dacă există vehicule în unghiurile moarte. Dacă vă pregătiți să schimbați banda iar sistemul detectează ceva, în oglinda laterală de pe partea cea mai apropiată de obstacol se aprinde o lumină și se declanșează un semnal sonor.
 
Sistemul RCTA – Alerta la traficul din spate
Dacă senzorii radar de pe bara de protecție din spate detectează un vehicul care se apropie când ați pus mașina în marșarier, un mesaj de avertizare apare în afișajul Multi-Informații, este emis un semnal sonor și un indicator licărește în ambele oglinzi laterale.
 
MODELPRET
ASX INVITE CVT, 2.0 Benzina, CVT, 4WD, 150 CP, 195 Nmde la 21.289 €
ASX INTENSE CVT, 2.0 Benzina, CVT, 4WD, 150 CP, 195 Nmde la 24.026 €
ASX INVITE MT, 2.0 Benzina, CVT, 2WD, 150 CP, 195 Nmde la 18.314 €
ASX INFORM MT, 2.0 Benzina, CVT, 2WD, 150 CP, 195 Nmde la 16.648 €
 
*Unele echipamente pot varia ca aspect sau disponibilitate în funcție de țară. Consultați-ne pentru mai multe informații detaliate.
Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Casa Auto Timisoara îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale. Toate echipările prezentate pot varia. De asemenea, este posibil să nu fie disponibile în România. Casa Auto Timisoara nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli de tipărire sau de redactare însă face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informațiilor prezentate pe acest site.
Pentru acurateţea informaţiilor şi pentru ultimele actualizări, vă rugăm să ne contactaţi.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860