Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Noul Mitsubishi ASX Diesel

Noul Mitsubishi ASX Diesel

Bucură-te de viață cu noul Mitsubishi ASX - motorizare Diesel!

AI 5 MOTIVE BUNE:

 1. Design spectaculos
 2. Control uimitor şi senzatie de rafinament
 3. Dotări de top
 4. 5 ani garanţie
 5. Motorizare Diesel - consum redus!

DYNAMIC SHIELD

Cu un facelift ce exprimă dinamism, modelul ASX se face cu ușurință remarcat, degajând siguranță și rafinament. Noua grilă frontală "Dynamic Shield", prin care acesta se distinge, conferă modelului performanța dinamică, transmițând totodată senzația de securitate.

O nouă grilă frontală

Noul concept al grilei frontale dezvoltat de către producătorul Mitsubishi Motors, moștenește funcționalitatea generațiilor succesive de Pajero și Lancer Evolution. Secțiunea centrală exprimă putere și performanță, oferind siguranță atât pasagerilor cât și mașinii. Acest design nu este axat doar pe formă, ci este bazat într-o proporție mai mare, pe funcție, a cărei însemnătate se va reflecta și în viitor, aceasta constituind  baza pentru proiectarea grilei frontale a următoarei generații de modele Mitsubishi Motors.

Un nou spoiler față

Conceptul "Dynamic Shield" este expresia puterii și a performanței, asigurând totodată protecție atât pentru pasageri cât și pentru mașină.

Noua grilă a radiatorului cu accente cromate

Mulțumită secțiunii centrale negre, ce îmbracă bara de protecție, grila frontală exprimă putere, performanță și stil. Accentele cromate de pe părțile laterale evidențiază puterea și rafinamentul acestui SUV. 

Lampa de ceață față 
Lampa de ceață contribuie la sporirea siguranței, prin creșterea vizibilității, adăugând totodată și o notă de stil.

Ornamente
Noul ornament inferior al bării crează impresia unui SUV mai stabil și robust.

Antenă fină în forma unei înotătoare de rechin
Antena, asemănătoare unei înotătoare de rechin, este menită să îi confere modelului, un plus de sportivitate și rafinament

Anvelope 225/55R18 cu jante din aliaj ușor de 18-Inch
Noile jante de 18 inch construite din aliaj ușor, ce au un design unic, prezintă un finisaj rafinat.

Oglinzi laterale electrice, rabatabile şi cu lumini de semnalizare 
ASX are lumini de semnalizare laterale frumos integrate şi lumini de proximitate integrate în oglinzile laterale.

Ansamblu lat de lumini de poziție pe spate
Acest ansamblu dă o impresie de lărgime, conferind în același timp spatelui o formă uşoară.

Capăt de eșapament cromat
Capătul de eşapament cromat contribuie la aspectul îndrăzneţ şi distins al ASX-ului.

Tabloul de bord
Interiorul a fost proiectat spre desfătarea şoferului şi a pasagerilor, de la mediul sportiv al culorii negre cu accente argintii până la textura plăcută a zonelor capitonate şi a căptuşelilor din ţesătură.

Finisaje interioare
Pentru aceia dintre dumneavoastră care aveţi ochiul format pentru detalii subtile şi degete care recunosc calitatea atunci când o simt, noul tip de capitonare texturată şi moale, în special în jurul panoului de instrumente central şi la inserţiile de pe uşi, dă o senzaţie de eleganţă şi sportivitate.

Nuca schimbătorului de viteze îmbrăcată în piele
Levierul schimbătorului de viteze pentru transmisia manuală, este îmbrăcat complet în piele oferind o senzație de lux.

Scaunele
Disponibile în trei materiale, scaunele ASX-ului sunt finisate cu mult lux şi multă calitate, pentru confort pe distanțe lungi.

CONFORT

Cu toată munca ce s-a depus pentru compactarea ASX la dimensiunea perfectă pentru a-l conduce activ şi cu plăcere, veţi fi surprinşi de cât de mult spaţiu vă stă la dispoziţie dumneavoastră şi pasagerilor la interior.

Sistem de pornire fără cheie a motorului
ASX este prevăzut cu Sistemul de pornire fără cheie care vă permite să începeţi să conduceţi chiar şi fără să vă scoateţi cheia din buzunar.

Afişaj LCD color cu multiple informaţii
Setul de indicatoare de mare contrast este dispus într-un mod atractiv pentru a maximiza stilul şi vizibilitatea.

Aer condiţionat complet automat
ASX este prevăzut cu un sistem automat de control al climei pentru confortul dumneavoastră şi al pasagerilor.

Plafon panoramic din sticlă cu iluminare interioară cu LED-uri
Plafonul panoramic din sticlă adaugă o nouă dimensiune condusului, permiţându-vă dumneavoastră şi pasagerilor să vă bucuraţi de privelişte din orice direcţie.

Sistem audio premium ROCKFORD FOSGATE® cu 9 boxe
Fanii muzicii se vor îndrăgosti de sistemul audio de 710W cu 9 boxe. Boxele, situate peste tot la interior, sunt perfect încastrate în panourile uşilor, acţionând ca un difuzor pentru îmbunătăţirea frecvenţei.

Port USB / Sistem de conectare
Portul USB vă permite să vă conectaţi player-ul media portabil şi să vă bucuraţi de întreaga dumneavoastră colecţie de muzică la o calitate premium. 

Navigaţie SD cu sistem audio premium ROCKFORD FOSGATE®
Sistemul de navigaţie SD cuprinde un ecran tactil LCD de 7 inch în panoul de instrumente central. Datorită faptului că comenzile sunt aranjate convenabil, este foarte simplu să programezi orice adresă, iar funcţia GPS vă va îndruma pe drumul optim.

Kit BLUETOOTH® Hands-Free / Sistem de conectare
Rămâneţi în legătură cu cei cunoscuţi, rămânând totodată stăpân pe condus cu ajutorul kit-ului hands-free. Conectaţi-vă telefonul mobil compatibil Bluetooth®, iar programul de apelare telefonică activat prin voce vă va permite să efectuaţi apeluri fără să luaţi mâinile de pe volan. Observaţie: Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG Inc.

Spaţiul interior
Pasagerii de pe locurile din spate vor fi impresionaţi de spaţiul pentru picioare şi de deasupra capului şi toată lumea se va bucura de tapiţeria plăcută, care poate fi din piele luxuriantă sau din ţesătură moale. Peste tot la interior au fost prevăzute numeroase compartimente de stocare, oferindu-vă suficient spaţiu pentru toate lucrurile suplimentare pe care doriţi să le luaţi cu dumneavoastră.

Cotieră centrală faţă glisantă şi reglabilă
Portul USB vă permite să vă conectaţi player-ul media portabil şi să vă bucuraţi de întreaga dumneavoastră colecţie de muzică la o calitate premium.

Bancheta din spate rabatabilă la 180°
Pentru a transporta obiecte şi mai mari, bancheta din spate poate fi rabatată complet, obţinând un spaţiu extins pentru transportul bagajelor. Spătarul banchetei secţionat 60:40 poate fi rabatat şi numai parţial, oferindu-vă spaţiu pentru a transporta biciclete sau obiecte foarte lungi, fără a renunţa complet la locurile din spate. 

Capacitatea pentru bagaje
Indiferent încotro vă îndreptaţi, ASX vă permite să luaţi cu dumneavoastră tot ceea ce aveţi nevoie odată ajunşi acolo, cu o capacitate a compartimentului de bagaje de până la 419* litri, cu cinci pasageri. Haionul uşor de deschis este suficient de lat pentru a asigura un spaţiu amplu ce permite încărcarea chiar şi a celor mai voluminoase obiecte, iar înălţimea mică faţă de sol face mai uşoară introducerea şi scoaterea bagajelor grele din portbagaj. Este disponibil şi un spaţiu de stocare sub pardoseală, ferit şi foarte la îndemână.

*Include compartiment sub pardoseală cu o capacitate de 26 litri (cu kit de reparaţii pentru anvelope).

CLEARTEC

Întregul autovehicul fiind mult mai uşor, faţa, lateralele şi spatele au fost proiectate cu o aerodinamică superioară.

 • Auto Stop & Go
 • Indicator pentru schimbatorul de viteze
 • Ulei cu vascozitate mica
 • Alternator cu eficienta sporita
 • Servodirectie electrica
 • Anvelope cu rezistenta scazuta la rulare
 • Refolosirea energiei de franare

PERFORMANTA

Cu eficienţa crescută a motoarelor bazate pe tehnologia MIVEC, ASX asigură o putere uniforma şi un consum responsabil de combustibil.

Suspensiile
ASX are o suprafaţă mare de rulare a pneului şi un ampatament lung pentru o bună stabilitate, cu suspensii faţă şi suspensii spate cu legături multiple pe lonjeronul MacPherson pentru a vă transporta lin peste orice denivelări pe care drumul vi le aduce în cale. Amortizoarele de şoc şi stabilizatoarele au fost reglate cu precizie pentru performanţe sportive, confortabile, asigurând viraje superioare şi o bună stabilitate pe roţi. 

Transmisie Manuala
Puteţi alege transmisia manuală cu 5 trepte de viteză dacă sunteţi dintre cei care preferă senzaţia de control pe care numai o cutie manuală o poate oferi.

Transmisie automată cu 6 viteze
Motorul de 2,2 litri este combinat cu o transmisie automată cu 6 trepte de viteză, reglată ideal pentru a asigura o accelerare fără efort din orice viteză.

VARIANTE DE MOTORIZARE

MOTORUL DI-D DE 2,2 LITRI
Motorul DI-D de 2,2 litri este combinat cu o transmisie automată cu 6 trepte de viteză pentru un randament mare şi un cuplu puternic.

MOTORUL DI-D TURBO DE 1,6 LITRI
Acest motor diesel cu răcire intermediară, turbo comprimat se laudă cu 84kW/114 CP de putere uniformă, fiind extrem de eficient în reducerea consumului, protejând mediul în acelaşi timp.

MOTORUL MIVEC DE 1,6 LITRI
Cei care preferă benzina vor fi atraşi de motorul nostru energic MIVEC de 1,6 litri, ce poate fi combinat cu o transmisie manuală de mare precizie.

Selector pentru modul de condus
Având un singur selector situat central, sistemul permite comutarea uşoară între cele trei moduri de condus, în funcţie de condiţiile de mers sau de mediu.

SIGURANŢA

La capitolul siguranță, modelul ASX se află în topul modelelor din clasa sa, beneficiind de un nivel sporit al siguranței pe parcursul călătoriei. Descoperiti mai jos argumentele noastre.

Siguranța pasivă

 • Sistem cu 7 Airbag-Uri
 • Caroserie de tip RISE (Reinforced Impact Safety Evolution)


Siguranța activă

 • Faruri de mare intensitate cu raza larga (HID)
 • Active Stability Control (ASC)
 • ABS cu EBD şi Brake Assist (Asitenta La Franare)
 • Hill Start Assist (Asistenta La Pornirea In Rampa)
 • Funcția de control a tractiunii
 • Pozitie mai înalta la volan
 • Senzori de parcare (Avertizare Pentru Spate)
 • Camera video spate
 • Brake Override System (Sistemul De Franare De Urgenta)

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860