fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Intretinere si asistenta

Intretinere si asistenta

ÎNTREŢINERE ŞI ASISTENŢĂ MITSUBISHI

Suntem pasionaţi să vă oferim cel mai bun service posibil. De aceea Atelierele de service autorizate Mitsubishi deţin tehnicieni complet instruiţi şi echipaţi, care folosesc numai piese de schimb originale Mitsubishi pentru a vă întreţine autovehiculul. De asemenea, oferim o asistenţă excelentă ca valoare în raport cu costul pe toată durata de utilizare a autovehiculului dumneavoastră Mitsubishi.

VERIFICARE ÎN SERVICE

Verificarea generală în service creşte la maxim fiabilitatea maşinii dumneavoastră şi funcţionarea sa optimă şi vă sporeşte confortul la condus. La o verificare generală în service sunt verificate toate funcţiile vitale ale maşinii dumneavoastră Mitsubishi, iar nivelurile lichidelor sunt măsurate şi completate. Un tehnician instruit de la Mitsubishi parcurge aproximativ 36 de puncte de verificare (în funcţie de modelul maşinii dumneavoastră). Când verificarea în service a luat sfârşit, veţi primi o copie a listei de verificare folosite. Aceasta arată ce elemente au fost verificate.

VERIFICARE SEZONIERĂ

Înainte de începerea verii sau a iernii, vă puteţi vizita dealerul local pentru a beneficia de o verificare sezonieră rapidă a autovehiculului. Condiţiile în timpul verii şi cele din timpul iernii sunt atât de diferite încât vă sfătuim să vă vizitaţi dealerul pentru a vă asigura că beneficiaţi la maxim de autovehiculul dumneavoastră Mitsubishi. 
Ca să fiţi sigur că maşina dumneavoastră Mitsubishi este perfect pregătită pentru tot felul de condiţii meteo dure, cel mai bine ar fi să mergeţi la Atelierul de service autorizat Mitsubishi aflat la îndemâna dumneavoastră pentru o verificare de iarnă completă. Maşina dumneavoastră va fi verificată în punctele esenţiale precum motorul, frânele, încuierea uşilor, lichidele, aerul condiţionat etc. Mai jos puteţi găsi întreaga listă de verificare.
Listă de verificare:

 • Aer condiţionat
 • Lichid de parbriz
 • Indicatoare
 • Ştergătoare de parbriz
 • Baterie
 • Centurile în V
 • Încuietorile uşilor
 • Sistemul de răcire (radiator şi tubulatură) (verificare/completare)
 • Ulei de motor (verificare/completare)
 • Sistem de eşapament
 • Deteriorarea vopselei
 • ​Încălzire/Aer condiţionat

VERIFICAREA SISTEMULUI DE AER CONDIŢIONAT

Când este instalat pe autovehicul, sistemul de aer condiţionat este o dotare importantă. El vă asigură răcoare în verile fierbinţi, vă încălzeşte iarna şi dezabureşte parbrizul când plouă, oferindu-vă o vizibilitate bună a drumului.
Sistemul de aer condiţionat nu numai că reglează temperatura din interiorul maşinii, ci şi curăţă aerul care intră, păstrându-l proaspăt şi dându-vă posibilitatea să rămâneţi mai bine concentrat. El înlătură umezeala din aerul intrat şi astfel dezabureşte geamurile mai repede şi mai curat decât ar putea-o face cineva cu o bucată de ţesătură, chiar şi în condiţii de mare umiditate. Acest lucru creşte vizibilitatea şi, prin urmare, siguranţa dumneavoastră şi a pasagerilor.
Sistemul de aer condiţionat necesită întreţinere, la fel ca şi motorul maşinii. La verificarea aerului condiţionat, tehnicianul autorizat Mitsubishi verifică nivelul agentului frigorific şi testează sistemul cu un echipament special pentru a vedea dacă nu prezintă scurgeri.

MULTI USE TESTER-III

Autovehiculele Mitsubishi moderne au un sistem inteligent de comunicare internă, numit Controller Area Network (CAN). Acesta îi permite dealerului Mitsubishi să diagnosticheze foarte uşor sistemele electrice ale maşinii şi să depisteze şi chiar să rezolve uşor şi rapid orice problemă electronică.
Ultima generaţie de sisteme de diagnostic este Multi Use Tester-III. Acesta pune la dispoziţia tehnicienilor Mitsubishi scheme şi date uşor de înţeles. Multi Use Tester-III poate reţine date despre toate autovehiculele echipate cu diagnostic la bord şi chiar conţine toate manualele de atelier pentru ultima gamă de modele (legate de întreţinere, reparaţie şi diagnostic) într-un format uşor de citit. Cu ajutorul Multi Use Tester-III, tehnicienii Mitsubishi pot chiar să personalizeze câteva dintre caracteristicile maşinii dumneavoastră Mitsubishi; de exemplu, reglând setările astfel încât farurile dumneavoastră să clipească de două ori când folosiţi telecomanda cheii pentru a închide maşina.

ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ

Avem tehnicieni Mitsubishi complet instruiţi şi calificaţi, care vă stau la dispoziţie cu instrumente specializate şi cu ultimele informaţii tehnice în domeniu pentru a asigura o viaţă lungă şi fără probleme a autovehiculului dumneavoastră Mitsubishi.
Întreţinerea regulată - incluzând inspecţii, reglaje, monitorizarea emisiilor de noxe şi a nivelului de lichide şi înlocuirea regulată a pieselor de uzură - va menţine autovehiculul dumneavoastră Mitsubishi în cea mai bună formă. Sistemul nostru de diagnostic computerizat ne asigură şi că toate sistemele electronice şi de securitate sunt bine testate.
În concluzie, garantăm calitatea de execuţie a pieselor de schimb originale folosite, totul pentru a ne asigura că autovehiculul dumneavoastră Mitsubishi vă oferă o experienţă deosebită ca proprietar de-a lungul anilor.

PROIECTATE PENTRU O VIAŢĂ ÎNTREAGĂ

La Mitsubishi, proiectăm piese de schimb care confirmă reputaţia noastră privind performanţa şi durabilitatea deosebită. Şi nu facem compromisuri în misiunea noastră de a oferi o valoare mare - de aceea piesele noastre de înaltă calitate sunt garantate doi ani*.
Pentru a reduce impactul asupra mediului, piesele noastre refabricate sunt construite conform ultimei tehnologii. Aceste piese sunt refabricate cu respectarea exactă a standardelor de calitate originală. Dispunând de o gamă largă, oferim o mare valoare banilor, în special pentru autovehiculele ieşite din garanţie.

VALOARE PENTRU O VIAŢĂ ÎNTREAGĂ

Dorim ca experienţa dumneavoastră ca proprietar să rămână la un nivel satisfăcător şi accesibil, indiferent cât de vechi este autovehiculul dumneavoastră Mitsubishi. De aceea oferim piese de schimb de înaltă calitate, proiectate pentru a fi folosite pe toate autovehiculele Mitsubishi. Aceasta va atrage după sine costuri de întreţinere şi reparaţie mici, oferindu-i maşinii Mitsubishi valoare pentru o viaţă întreagă.
De ce să nu faci din asta o chestiune personală? Orice Mitsubishi poate fi personalizat astfel încât să reflecteze stilul dumneavoastră de viaţă, cu o gamă largă de accesorii care vă oferă exact utilitatea sau stilul pe care vi le doriţi. Iar pentru calitate şi o potrivire perfectă, toate accesoriile noastre au fost special proiectate pentru fiecare model Mitsubishi.

*Cu excepţia pieselor de uzură, cum sunt: plăcuţele de frână. Vă rugăm să consultaţi condiţiile de garanţie şi excepţiile aferente.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860