fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Garantia Mitsubishi

Garantia Mitsubishi

Garanţie completă pe termen lung

Din momentul în care ai cumpărat un Mitsubishi, îţi suntem parteneri de cursă lungă. Pentru că nu achiziţionezi doar maşina, ci şi un pachet de servicii gândite să îţi menţină autoturismul în cea mai bună formă şi să îţi ofere asistenţă rapidă şi eficientă.

Garanţie completă, pe termen lung: 5 ani sau 150.000 km, în service-ul nostru autorizat Mitsubishi Motors, exclusiv cu piese originale.

Garanţia oferită de M Car Trading, Distribuitor General Mitsubishi Motors pentru România, pentru autovehiculele comercializate prin reţeaua partenerilor autorizaţi este de 5 ani, în limita stocului disponibil.

Pentru primele 24 de luni se acordă o garanţie fără limită de parcurs, în timp ce pentru celelalte 36 de luni rămase (de la luna 25 la luna 60) se aplică o limitare de 150.000 km. Se va lua în considerare momentul în care una din aceste condiţii expiră prima după data începerii garanţiei.

În perioadă primilor doi ani aplicarea procedurii de garanţie pentru vicii de fabricaţie (constând în piese sau manoperă) este condiţionată de respectarea planului de mentenanţă prevăzut de către producător şi efectuarea acesteia în reţeaua de unităţi de reparaţie autorizate. După această perioadă aplicarea procedurii de garanţie este condiţionată de efectuarea mentenanţei şi a tuturor reparaţiilor produsului (autovehiculului) în reţeaua de unităţi de reparaţie autorizate Mitsubishi Motors pe toată perioadă şi exclusiv cu piese originale - începând de la livrarea acestuia şi până în momentul evaluării solicitării de reparaţie în condiţii de garanţie.

Garanţia caroseriei la perforare prin coroziune (produsă prin ruginire) din interiorul panourilor metalice care au fost corect întreţinute este de 12 ani.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860