fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Women Rally 2019

Women Rally 2019

Women Rally 2019
Femeie. Pasiune. Motorsport.

Women Rally se transformă în 2019 într-un festival de motorsport. O împletitură de experiențe motorsport, pentru pasionați și amatori.

Ne adresăm atât femeilor pasionate de condus, care și-au dezvoltat aceste abilități și doresc să se înscrie la etapa de racing, cât și celor care își doresc să fie mai pricepute, să aibă mai multă încredere în ele și să fie un participant mai sigur în trafic, beneficiind de lecții de defensive driving. Ne vor fi alături piloți români cu performanțe notabile în campionatele naționale și internaționale, pentru a ne ghida.

Ne întrecem cu adrenalina, învățăm să prevenim, suntem mai responsabili.

Evenimentul este susținut de Casa Auto Timisoara Mercedes-Benz.

Eleganță, perseverență şi pasiune: 3 cuvinte-cheie pe care le vom putea descoperi într-un concept inedit de competiţie, dedicat doamnelor şi domnişoarelor! Etapa a 2-a a Campionatului Naţional Women Rally va avea loc la Timișoara, între 21-23 iunie 2019. Sâmbătă este ziua concursului și va începe cu Startul Festiv, la ora 10:30, în Parcarea Modex din Piaţa Iancu Huniade, ocazie cu care spectatorii și familiile vor putea cunoaște și încuraja concurentele.

Concursul propriu-zis se va desfășura de-a lungul a două manșe, pe un traseu special amenajat în parcarea Shopping City Timişoara, asemănător formatului superspecialelor de raliu, începând cu ora 11:00. Suma timpilor obţinuti va decide câştigătoarele competiţiei.

Pentru a facilita primul pas către automobilismul sportiv și a încuraja femeile să își rafineze aptitudinile la volan și să își dezvolte pasiunea pentru viteză într-un mediu organizat, participantele vor lua startul cu mașinile personale, iar testele cronometrate de îndemânare vor fi completate de discuții pe tema conducerii defensive și momente de socializare cu prietenii și familiile.

Cele mai rapide concurente vor fi premiate sâmbătă seara la Casa Auto Timișoara Mercedes Benz, în cadrul dineului oficial, care va începe la ora 19:00. În cadrul acestei seri de gală, organizatorii, împreună cu gazdele lor, au pregătit o serie de surprize, precum și o licitaţie cu scop caritabil.

Mai multe detalii despre etapele Campionatului Național Women Rally care surprind efervescența acestui concept unic în România, precum și modalitatea de înscriere sunt disponibile pe www.womenrally.ro, iar noutățile legate de Women Rally vor fi publicate și pe Instagram @womenrally.ro și Facebook https://www.facebook.com/womenrally/

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860