Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Asistenta Rutiera Completa

Asistenta Rutiera Completa

Daca sunteti client Casa Auto Timisoara, va rasplatim fidelitatea si va oferim accesul in Loyalty Club Tiriac Auto, astfel beneficiati de asistenta rutiera completa si gratuita!

Membrii Loyalty Club Tiriac Auto, conteaza oricand pe suportul nostru, in orice situatie s-ar afla. Fie ca este vorba despre un incident rutier sau doar despre faptul ca autoturismul dumneavoastra, pur si simplu, nu mai porneste, puteti contacta cu incredere echipa noastra de asistenta rutiera Tiriac Auto, aceasta oferindu-va gratuit si prompt, sprijin de specialitate. Vechimea autoturismelor care pot beneficia de asistenta rutiera a fost extinsa de la 10 la 20 de ani.

Devenind membru Loyalty Club Tiriac Auto, cu un simplu apel telefonic, aveti acces la urmatoarele facilitati:

  • masina de inlocuire
  • asistenta la fata locului
  • remorcare
  • recuperare
  • alte avantaje

Cum devii membru Loyalty Club?

Pentru a deveni posesorul noului card de asistenta rutiera, trebuie doar sa veniti cu masina in oricare din service-urile Casei Auto Timisoara si sa ii faceti o revizie. Completati formularul de inregistrare si asta e tot! In cazul in care pana la urmatoarea revizie mai este nevoie ca masina sa efectueze cativa km, dar doriti sa intrati acum in posesia cardului Tiriac Auto, puteti efectua o verificare in valoare de 40 lei (inclusiv TVA) ce consta in completarea cu lichide (antigel, lichid de frana, etc.), si in urma acestei verificari, noi va vom oferi cardul Tiriac Auto.

De asemenea, puteti intra in posesia cardului de asistenta rutiera gratuita, daca achizitionati un autovehicul nou sau rulat de la Casa Auto Timisoara.
Perioada de valabilitate a cardului este de 1 an de zile de la data emiterii si se prelungeste automat odata cu fiecare revizie efectuata.

In plus, puteti opta si pentru cardul de beneficii Tiriac Auto prin ING. Pe langa beneficiile oferite pentru posesorii de autovehicule, acesta poate fi folosit la cumparaturi fara comision la POS, este utilizabil in strainatate si pentru cumparaturi online.

Din aceeasi categorie ...

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860