fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Piese remanufacturate

Piese remanufacturate

1. Piese remanufacturate de origine

Alternativa economica

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt alternativa economica si ecologica: calitate superioara, piese verificate din punct de vedere al sigurantei la un pret rezonabil - cu pana la 50% mai ieftine. Si cu aceeasi garantie a producatorului ca o piesa noua.

Actualizare rapida, calitate verificata temeinic

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt supuse acelorasi cerinte de calitate ca si piesele noi. Acestea sunt prelucrate de expertii nostri si actualizate din punct de vedere tehnic, pentru a intruni din nou cele mai inalte standarde ale Mercedes-Benz cu privire la fiabilitate, siguranta si durabilitate.

Fiabil, pret rezonabil si prietenos cu mediul

Fie ca este vorba despre o pompa de apa, alternator sau un motor reconditionat – piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz va ofera fiabilitate la un pret rezonabil. Si va ajuta si sa protejati mediul.

2. Economiseste bani si resurse

Utilizarea economica a resurselor

In prezent, un subiect foarte drag noua a devenit utilizarea economica a resurselor limitate, care este mai importanta ca oricand. Mercedes-Benz isi asuma aceasta responsabilitate de multi ani.
Utilizand piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz ajutam in mod activ la protejarea si sustinerea planetei noastre (folosind mai putina energie, mai putine materii prime) si la reducerea emisiilor.
Pentru fiecare piesa uzata pe care o putem remanufactura se economiseste producerea unei piese noi, astfel, se economiseste energie, timpul de lucru, materiale si toate costurile implicate. Ceea ce reprezinta un beneficiu atat de mare incat putem accepta aproape orice piesa uzata ca plata partiala pentru achizitia sau echiparea cu o piesa de origine remanufacturata. Un principiu pe cat de simplu pe atat de ingenios si care in mod evident este avantajos si pentru dumneavoastra.

Economisirea costurilor

In plus, ne scuteste de unele costuri: acesta este motivul pentru care piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt mai ieftine decat piesa noua omoloaga, cu pana la 50%.

3. Mediu inconjurator

Re-utilizarea materiilor prime

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz ofera o alternativa compatibila economica si ecologica. Deoarece piesele remanufacturate nu sunt produse de la zero, este necesara mai putina energie. Reciclarea pieselor uzate economiseste si materii prime valoroase si reduce emisiile.
Urmatoarele cifre subliniaza beneficiile pentru mediu: la remanufacturarea unui motor Mercedes-Benz V8, 67% din piese pot fi reciclate, 32% merg in procesul de reconditionare si numai 1% raman neutilizate.

Economisirea materiilor prime si energiei

Programul de piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz economiseste circa 13.500 tone de materii prime in fiecare an. In plus, aproximativ 54.000 MWh de energie sunt economisiti – suficient pentru a alimenta circa 17.000 gospodarii cu energie electrica pentru un an intreg.

4. Calitate de origine

Garantie producator Mercedes-Benz

Daca piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt utilizate la reparatii, puteti fi siguri de standardele binecunoscute de calitate. Prin piesele remanufacturate de expertii nostri va garantam calitate si siguranta – cu aceeasi garantie a producatorului Mercedes-Benz pe care o oferim pentru piesele noastre noi de productie in serie.

Testarea in diferite etape

Procesul de remanufacturare pentru Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz este testat cu strictete si implica un numar de stadii. De la dezasamblarea integrala a componentelor pana la curatare si verificarile vizuale, de masurare si electrice, totul este inspectat cu atentie. In cazul in care o piesa nu intruneste standardele noastre, este prelucrata din nou si reparata in mod corespunzator. Toate piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi. Testarea finala pentru toate Piesele remanufacturate de origine este efectuata la aceleasi standarde aplicate noilor parti.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860