fbpx
Calea Sagului nr. 142, 300517 Timisoara
0256 216946

Piese de origine Mercedes-Benz

Piese de origine Mercedes-Benz

Piese de origine
Calitatea Mercedes-Benz în autovehiculul dumneavoastră

Piese de origine Mercedes-Benz

Piese de origine de calitate direct de la sursă – sigure, durabile şi economice.
Pentru a garanta că modelul dumneavoastră Mercedes va rămâne întotdeuna un Mercedes original.

Filtre de interior de origine Mercedes-Benz - Aer proaspăt pentru dumneavoastră şi pasagerii dumneavoastră. Filtrele de interior de origine Mercedes-Benz vă protejează autovehiculul şi sănătatea dumneavoastră. Materialele de calitate superioară asigură performanţă maximă a filtrelor şi calitate de top a aerului în compartimentul pentru pasageri.

Filtre de ulei de origine Mercedes-Benz - Filtrele de ulei de origine Mercedes-Benz previn contaminarea lubrifiantului, protejează motorul şi asigură performanţă de top în orice moment.

Filtre de aer de origine Mercedes-Benz - Niciodată fără aer - filtrele de aer de origine Mercedes-Benz furnizează în mod fiabil motorului dumneavoastră aer curat. Acest lucru înseamnă performanţă optimă împreună cu un consum redus de combustibil.

Plăcuţe de frână de origine Mercedes-Benz - Scurtarea distanţei de oprire: plăcuţele de frână de origine Mercedes-Benz garantează putere mare de oprire, răspuns rapid şi uzură redusă. Vă vor oferi secunde preţioase în caz de urgenţă – şi timp preţios în atelier.

Discuri de frână de origine Mercedes-Benz - Calea rapidă pentru a opri: discurile de frână de origine Mercedes-Benz asigură eficienţă maximă la frânare şi sunt garanţia dumneavoastră pentru siguranţă maximă în orice situaţie de trafic.

Acumulatoare de origine Mercedes-Benz - Interval mare de servisare – chiar şi pentru rularea pe distanţe scurte, bateriile de origine Mercedes-Benz sunt caracterizate prin performanţă maximă, fiabilitate.

Faruri de origine Mercedes-Benz - Lumini pornite, precizie. Farurile şi stopurile de origine Mercedes-Benz sunt factori decisivi în designul unic al autovehiculului dumneavoastră Mercedes – şi în siguranţa dumneavoastră.

Caroserie şi piese detaşabile originale Mercedes-Benz - Măsurarea tuturor lucrurilor pentru piese de origine Mercedes-Benz: precizie milimetrică. Toate piesele de caroserie de origine oferă calitate de top şi se potrivesc perfect designului modelului dumneavoastră Mercedes – exact ca şi conceptul nostru de siguranţă.

Ştergătoare de parbriz de origine Mercedes-Benz - V-aţi gândit până acum că toate ştergătoarele sunt la fel? Însă nu este aşa: Numai ştergătoarele de parbriz de origine Mercedes-Benz sunt concepute special pentru autovehiculul dumneavoastră şi vă oferă vizibilitate optimă de durată şi, astfel, siguranţă.

Piese din sticlă origine Mercedes-Benz - Geamurile autovehiculului dumneavoastră Mercedes sunt capabile să facă mult mai mult decât să vă protejeze împotriva fluxului de aer şi ploaie. Piesele de geam de origine Mercedes-Benz garantează un nivel foarte înalt de rulare sigură şi funcţionarea adecvată a diferitelor sisteme confort şi asistenţă.

Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz

Fiabile, ecologice şi la un preţ rezonabil!
Veţi plăti cu până la 50% mai puţin pentru piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz – cu aceeaşi garanţie a producătorului Mercedes-Benz ca pentru o piesă de origine nouă.

Alternativa economică
Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt alternativa economică şi ecologică: calitate superioară, piese verificate din punct de vedere al siguranţei la un preţ rezonabil - cu până la 50% mai ieftine. Şi cu aceeaşi garanţie a producătorului ca în cazul unei piese noi.

Actualizare rapidă, calitate verificată temeinic
Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt supuse aceloraşi cerinţe de calitate ca şi piesele noi. Acestea sunt prelucrate de experţii noştri şi actualizate din punct de vedere tehnic, pentru a întruni din nou cele mai înalte standarde ale Mercedes-Benz cu privire la fiabilitate, siguranţă şi durabilitate.

Fiabil, preţ rezonabil şi prietenos cu mediul.
Fie că este vorba despre o pompă de apă, alternator sau un motor recondiţionat – piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz vă oferă fiabilitate la un preţ rezonabil. Şi vă ajută şi să protejaţi mediul.

Uleiul de motor de origine Mercedes-Benz

Primul ulei care câştigă steaua

Un lubrifiant pentru autovehiculele Mercedes-Benz care reprezintă rezultatul multor ani de experienţă şi know-how. Graţie puterii sale de durată şi uzurii reduse, uleiul de motor de origine Mercedes-Benz se armonizează perfect cu motorul autovehiculului dumneavoastră

Cine ştie cel mai bine ce proprietăţi trebuie să aibă uleiul perfect pentru autovehiculele noastre? Cercetătorii şi inginerii noştri, care, prin energia lor inovatoare, au expertiză şi multă experienţă, au construit şi motoarele noastre. Au conceput şi lubrifiantul special pentru vehiculul dumneavoastră: uleiul de motor de origine Mercedes-Benz.

Performanţă mai bună prin reducerea fricţiunii
Cea mai importantă sarcină este de a reduce frecarea mecanică. Uleiul nostru de motor este capabil să facă faţă perfect sarcinilor mecanice şi termice. Componentele şi aditivii care au fost selectaţi în mod special întrunesc standardele de calitate ale unui motor Mercedes-Benz şi asigură nivelul ridicat de eficienţă şi performanţă.

Siguranţă în orice situaţie. Şi la fiecare temperatură.
100% fiabile - de la - 30 de grade la + 260 de grade. Atunci când sunt supuse unor sarcini termice, indiferent dacă este vorba de căldură sau frig, nu ar trebui să existe semne de pierderi prin evaporare, caracteristicile de curgere şi lubrifiere ar trebui să se menţină, iar uleiul trebuie să fie fiabil pentru lubrifierea şi efectuarea tuturor celorlalte funcţii ale sale.

Rezistenţă maximă
Schimbaţi uleiul. Pentru a nu fi nevoiţi să îl schimbaţi aşa mult. Atunci când alegeţi uleiul de motor de origine Mercedes-Benz, nu alegeţi numai un lubrifiant perfect compatibil cu autovehiculul dumneavoastră, ci şi unul care are o rezistenţă ridicată. Dacă îl schimbaţi la intervale regulate puteţi fi siguri că motorul dumneavoastră funcţionează permanent la standarde înalte.

Consum mai mic. Mai puţine emisii. Performanţă mai mare.
Datorită calităţii speciale a uleiului de motor de origine Mercedes-Benz aveţi un beneficiu clar atunci când vine vorba de rularea economică. Reduce frecarea, conţine aditivi foarte eficienţi care îi cresc rezistenţa şi ajută la menţinerea unui nivel înalt de performanţă. Puteţi exploata pe deplin potenţialul motorului dumneavoastră în diferite condiţii de rulare şi să consumaţi în continuare mai puţin combustibil. Aduce şi un beneficiu pentru mediu: lucrul cu sistemele de tratament al gazelor arse de ultimă generaţie ajută la reducerea emisiilor de substanţe toxice.

Jante și anvelope Mercedes-Benz

Potrivite pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz

Pentru a garanta că modelul dumneavoastră Mercedes rămâne în contact perfect cu carosabilul: Roţile noastre din aliaj, roţile complete, anvelopele şi jantele au fost testare şi produse în colaborare cu producătorii de anvelope de top. 

Întrebaţi-ne înainte să cumpăraţi anvelope noi, roţi, roţi din aliaj sau seturi complete de roţi noi: vă vom recomanda anvelopele care sunt cele mai potrivite pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz. Combinaţiile ideale au fost stabilite în urma unor testări riguroase împreună cu unii dintre producătorii de anvelope de top. Roţile joacă şi ele un rol decisiv. Indiferent dacă sunt din aliaj sau din oţel - cu cât sunt mai precis aliniate autovehiculului dumneavoastră Mercedes-Benz şi tipului de anvelope, cu atât mai eficiente sunt rularea şi caracteristicile de uzură.

Meniu

Contact

RMB Casa Auto Timisoara S.R.L.
Calea Sagului nr. 142
300517 Timisoara
Telefon: 0256 216946
Nr. Reg. Comertului: J35/3857/1994
C.U.I./C.I.F.: RO6724860